heineken Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 De catre cine au fost sterse grupurile? Acum 18 ore, Frank a spus: Pentru cine se întreabă de ce nu mai are gradul de Alumni/VIP/Ex-staff - Grupurile au fost șterse… @41nd Quote
41nd Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Am renunțat la grupurile de vanitate care promovau inactivitatea pe forum. Cine are totuși timp pentru comunitate e invitat să citească topicurile de recrutare de aici: https://www.linkmania.ro/forum/1710-important/ Quote
filtzeR Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Acum 21 minute, 41nd a spus: Am renunțat la grupurile de vanitate care promovau inactivitatea pe forum. Cine are totuși timp pentru comunitate e invitat să citească topicurile de recrutare de aici: https://www.linkmania.ro/forum/1710-important/ Păi și la managerii inactivi când renunțați? Dacă tot e vorba de asta. Grupurile alea nu îți cereau de mâncare. Erau grupuri create pentru oamenii care au făcut ceva aici și cred eu că nu îți trebuie activitate pentru așa ceva. Și ce activitate se cere pentru un forum care nu are așa ceva? Uită-te puțin, de curiozitate, pe marea majoritate a forumului, când au fost create ultima dată topicuri și câte răspunsuri s-au făcut în respectivele. Pe forum se postează doar în 3-4-5 locuri și aia la câteva zile, iar tu ceri activitate la grupuri care nu au asta în "fișa postului"? Eu cel puțin așa văd lucrurile. Ai vrut tu să demonstrezi ceva la băieți, dar nu prea ți-a reușit. Stai liniștit, oricum nu prea interesează pe nimeni de lucrurile astea, nu mai avem 13 ani pentru culori pe forum, dar e o chestie de bun simț pentru oamenii care au făcut ceva real pentru comunitatea asta. Rămâneți sănătoși cu voluntarii roșii, foarte muncitori și activi. 4 1 3 Quote
SpexHERE. Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 (edited) @Erica a prins o sapt online ? am dat cam mult timp pt el in topicul de proiecte.. ar trebui sa fii mai ascultator( doar un sfat pt orice vei face in viitor ) Edited November 7, 2022 by SpexHERE. Quote
Jigale Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 La 07.11.2022 la 10:46, 41nd a spus: Am renunțat la grupurile de vanitate care promovau inactivitatea pe forum. Cine are totuși timp pentru comunitate e invitat să citească topicurile de recrutare de aici: https://www.linkmania.ro/forum/1710-important/ Tarziu 4ind, foarte tarziu actionat, forumul e mort de 2 ani @Kitte Va incadrati la pilonul 2 de pensie pentru anii astia de manageriat pe forum? 1 Quote
Andu. Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Seara buna, cât tine de linkmania mai durează 2 ani și se desființează de tot, asta tine de brigada veche cât mai ținem topicurile active și mai ales de prietenul meu @Frank care a decis sa mai ajute cumva comunitatea linkmania cu toate ca am fost și eu linkmaster dar am decis sa îmi asum tăcerea sa vad cum evaluează lucrurile dar păcat de oameni vechi care au depus foarte mult efort de ani de zile si au tot respectul meu pentru ca sa inplicat in comunitatea linkmania îmi este și mie greu sa renunț la comunitatea linkmania ! Dar cu timpul o voi face. Quote
heineken Posted November 16, 2022 Posted November 16, 2022 COMPLOT... Nu ai pe cine sa te bazezi din pacate... Quote
kamikazee Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Mi-ati sters V.I.P-ul.... Ati uitat ca D.N.B SUNA BINE. Pacat. Sper ca toti oamenii cu care m-am intersectat prin comunitatea asta sa reuseasca tot ce si-au propus Ne-am trait o bucata din viata impreuna, asa ca mult succes tuturor! 2 4 1 Quote
heineken Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 (edited) Acum 10 ore, kamikazee a spus: Mi-ati sters V.I.P-ul.... Ati uitat ca D.N.B SUNA BINE. Pacat. Sper ca toti oamenii cu care m-am intersectat prin comunitatea asta sa reuseasca tot ce si-au propus Ne-am trait o bucata din viata impreuna, asa ca mult succes tuturor! Chiar ma gandeam acuma vreo 3 zile cand am pus ultimul meu post.. am cunoscut si strans "prietenii virtuale" cu multii dintre voi, cu cine mai mult cu cine mai putin, am ras ca prostii, ne-am injurat si certat..la urma urmei totii am fost copii si totii am trecut prin asta.. ma uit in spate si cand observ ca aceasta comunitate este in gol, imi cade cate o lacrima.. parca mai acum chiuleam de la scoala sau ma durea burta sa intru sa ma joc ca un nebun.. ce anii frumosii.. Edited November 17, 2022 by heineken 2 1 Quote
Frank Posted November 17, 2022 Posted November 17, 2022 Acum 7 minute, heineken a spus: am cunoscut si strans "prietenii virtuale" cu multii dintre voi, cu cine mai mult cu cine mai putin, am ras ca prostii, ne-am injurat si certat..la urma urmei totii am fost copii si totii am trecut prin asta.. ma uit in spate si cand observ ca aceasta comunitate este in gol, imi cade cate o lacrima.. parca mai acum chiuleam de la scoala sau ma durea burta sa intru sa ma joc ca un nebun.. ce anii frumosii.. Cu toții am trecut prin perioada aia... Acum chiar daca ar fi un server in picioare n-am mai avea timp de jucat atatea ore ca atunci, am petrecut o perioada buna impreuna 1 Quote
heineken Posted November 19, 2022 Posted November 19, 2022 bai.. chiar nimeni nu mai e pe aici ? Quote
Frank Posted November 28, 2022 Posted November 28, 2022 Salut, comunitatea găzduiește un server de discord pentru discuții libere pentru fiecare secțiune inclusiv samp-ul. Deci, hai cu pozele din mini-vacanța asta sau de pe unde sunteți, In secțiunea samp. https://discord.gg/linkmania 1 Quote
heineken Posted November 30, 2022 Posted November 30, 2022 csf n-AI CSF.. UNDE SUNT PRIETENII MEEEII ? 1 Quote
Frank Posted December 1, 2022 Posted December 1, 2022 Acum 12 ore, heineken a spus: csf n-AI CSF.. UNDE SUNT PRIETENII MEEEII ? Gata vacanța? Quote
heineken Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 La 01.12.2022 la 9:17, Frank a spus: Gata vacanța? da.. de unde vacanta.. Quote
Vicentzo Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 La 17.11.2022 la 11:54, kamikazee a spus: Mi-ati sters V.I.P-ul.... Ati uitat ca D.N.B SUNA BINE. Pacat. Sper ca toti oamenii cu care m-am intersectat prin comunitatea asta sa reuseasca tot ce si-au propus Ne-am trait o bucata din viata impreuna, asa ca mult succes tuturor! Când suna bine ? La 01.12.2022 la 10:17, Frank a spus: Gata vacanța? De când îl știu eu numai în vacante sta 1 Quote
Rothschild Posted December 20, 2022 Posted December 20, 2022 La 17.11.2022 la 10:54, kamikazee a spus: Mi-ati sters V.I.P-ul.... Ati uitat ca D.N.B SUNA BINE. Pacat. Sper ca toti oamenii cu care m-am intersectat prin comunitatea asta sa reuseasca tot ce si-au propus Ne-am trait o bucata din viata impreuna, asa ca mult succes tuturor! Măcar am rămas cu amintirile și cu amprentele lăsate pe aceasta comunitate, nici acum nici in 100 de ani nu or sa facă ceea ce am făcut noi acum 10 ani 2 Quote
Jigale Posted December 22, 2022 Posted December 22, 2022 Mai sunt cops disponibili? Vreau sa fac iar o parada din asta ca pe vremuri. 1 1 Quote
Ionut Posted December 23, 2022 Posted December 23, 2022 La 14.12.2022 la 19:14, Vicentzo a spus: Când suna bine ? De când îl știu eu numai în vacante sta De parca The Mafia a sunat mai bine Acum 22 ore, Jigale a spus: Mai sunt cops disponibili? Vreau sa fac iar o parada din asta ca pe vremuri. Te băteam și cand aveai wanted și la war La 20.12.2022 la 16:11, Rothschild a spus: Măcar am rămas cu amintirile și cu amprentele lăsate pe aceasta comunitate, nici acum nici in 100 de ani nu or sa facă ceea ce am făcut noi acum 10 ani Adevărat, tu oricum cred ca ai venit mai târziu, mulți dintre noi suntem aici din 2008-2009 cand vindeam arme la gara din SF, nu pot sa uit cand stăteam ca ciulinele in chirie Quote
Vicentzo Posted December 24, 2022 Posted December 24, 2022 Acum 21 ore, Ionut a spus: De parca The Mafia a sunat mai bine Te băteam și cand aveai wanted și la war Adevărat, tu oricum cred ca ai venit mai târziu, mulți dintre noi suntem aici din 2008-2009 cand vindeam arme la gara din SF, nu pot sa uit cand stăteam ca ciulinele in chirie Parca suna un pic mai bine. 1 Quote