Jump to content

Rothschild

Moderator GTA RPG
 • Content count

  2,081
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

I'm Away until 05/23/2018

Probleme personale.

Rothschild last won the day on May 18

Rothschild had the most liked content!

Community Reputation

2,455 Popular în Comunitatea LinkMania

About Rothschild

LinkMaster
 • Rank
  ✝ Haters Gonna Hate ✝
 • Age 24

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  In a relationship
 • Country
 • Location
  Abruzzo
 • Internet from
  Vodafone.
 • Age 24

Recent Profile Visitors

9,298 profile views

Mood

 • like a boss.
 • Currently Feeling like a boss.
 • Age 24
 1. @Messi @talentatu27 @Jigale @T_Boy @RedForce95 @Krayzie @Dony @JunKy @Madaa
 2. Rothschild

  Ştiri din Tenis

  Simona Halep o învinge pe Maria Sharapova. Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului de la Roma după ce a învins-o în trei seturi pe Maria Sharapova. Scorul a fost de 4-6, 6-1, 6-4. INFO: Anul trecut Simona Halep a ajuns pana in finala de la Roma, fiind învinsa de Elina Svitolina.
 3. Whaat? Power ! Când sunt afk ? 🙄 De ce nu puneți poze și când va întindeam 1 vs 1 ?
 4. Nu știu pe ce server ai văzută tu asta, Însă te asigur că pe server-ul nostru nu exista așa ceva.
 5. Acum HP maxim este de 100. la droguri ne mai gândim, momentan este vechiul sistem fără animație la folosirea comenzi /usedrugs.
 6. Stați cuminți amândoi 😉 ca va dau magie.w0w
 7. I. War-ul între clanuri se va desfășura doar în apropierea peretelui atacat. 1.Sancțiunile pentru war-urile ce se vor desfășura fără a fi în apropierea unui wall sunt: -Prima abatere: Jail 15 de minute; -A doua abatere: Jail 30 de minute; -A treia abatere: Jail o oră + warn ; Începând de la a treia abatere sancțiunile vor fi x2 fată de sancțiunea precedentă. II. Membrii clanurilor sunt obligați să poarte TAG-ul activ (/tag put) în momentul când atacă / apăra un wall. (/tag put) 2.Sancțiunile pentru membri clanurilor ce acționează la Clan War fără TAG (/tag put) sunt: -Prima abatere: jail 15 de minute. -A doua abatere: Jail 30 de minute. -A treia abatere: Jail o oră. Începând de la a treia abatere sancțiunile vor fi x2 fată de sancțiunea precedentă. III.Membrii facțiunilor guvernamentale nu au voie să acționeze comenzi ale facțiunii în astfel de cazuri. 3.Sancțiunile pentru membri facțiunilor guvernamentale în cazul în care acționează comenzi ale facțiunii sunt: -Prima abatere: Jail 30 de minute + avertisment în cadrul facțiunii -A doua abatere: Jail o oră + avertisment în cadrul facțiunii -A treia abatere: Warn + jail o oră + avertisment în cadrul facțiunii Începând de la a treia abatere sancțiunile vor fi x2 fată de sancțiunea precedentă. IV. Membrii facțiunilor guvernamentale nu au voie să se prezinte la clan war "Duty On" (sau cu armură) și nici cu alte arme din comanda /order. -Aveți voie doar cu arme ce se pot face cu ajutorul comenzi /sellgun și cele cumpărate din GunShop ( Exclus cele ce se pot achiziționa cu diamante ) 4.Sancțiunile pentru membrii facțiunilor guvernamentale ce se vor prezenta la clan war cu armură sau "Duty On" ori cu alte arme procurate din comandă /order (EX: Sniper, Combat Shotgun și Grenade) sunt: -Prima abatere: Jail 30 de minute + avertisment în cadrul facțiunii -A doua abatere: Jail 60 oră + avertisment în cadrul facțiunii -A treia abatere: Jail 120 de minute +warn + avertisment în cadrul facțiunii Începând de la a treia abatere sancțiunile vor fi x2 fată de sancțiunea precedentă. V. Membrii facțiunii Hitman Agency ce fac parte dintr-un clan nu au voie să vina /undercover la clan war. 5.Sancțiunile pentru membrii facțiunii hitman ce folosesc /undercover la un clan war sunt: -Prima abatere: Jail 30 de minute + avertisment în cadrul facțiunii -A doua abatere: Jail o oră + avertisment în cadrul facțiunii -A treia abatere: Warn + jail o oră + avertisment în cadrul facțiunii Începând de la a treia abatere sancțiunile vor fi x2 fată de sancțiunea precedentă. VI. Membrii clanului nu au voie să folosească droguri sau injecții atunci când aceștia atacă / apăra peretele. 6.Sancțiunile pentru cei ce folosesc droguri sau injecții atunci când aceștia atacă / apăra peretele sunt: -Prima abatere: Jail 30 de minute; -A doua abatere: Jail o oră; -A treia abatere: Warn + jail o ora. Începând de la a treia abatere sancţiunile vor fi x2 faţă de sancţiunea precedentă.
 8. Like, Share + subscribe Multumim @Strom ❤️
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×

Important Information

This site uses cookies. Continue browsing is your agreement to the rules available here: Privacy Policy