Jump to content

PePe

Alumni
 • Posts

  2,689
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

PePe last won the day on February 7

PePe had the most liked content!

Reputation

1,437 Fan al Comunității LinkMania

About PePe

 • Rank
  Mind STAMP!
  Pot schimba MT-ul !

Recent Profile Visitors

10,651 profile views
 1. E ok cu un timer. Ex: "Conduci o masina fără permis de conducere, părăsește vehiculul în 30sec.(sau alt nr.sec) sau vei primi Wanted 1." Nr. de secunde sa rămână sa nu se abuzeze, dacă eu conduc 10secunde din 30 și cobor, cand urc sa mai am 20sec. ramase.
 2. [ 6 ] Adăugați comanda /arepair prin care poate repara un vehicul după ID [ 7 ] Modificați comanda /givegun și anume - în momentul de fata putem folosi /givegun pepe 38 și primește MiniGun cu muniție infinita. Sa devina /givegun name gun ammo [ 8 ] Gândim un sistem de Loan(împrumut) de la banca? @Dennis12
 3. Continui tot aici sa nu mai deschid topicuri: - ca și admin dacă dai /gethere unui jucător din alt vw(casa, hq jail, etc) ne buguim amândoi în sensul ca dispar clădirile, etc (ca și cum ne setează alt virtual world). - mașinile factiunilor pot fi conduse și de civili sau jucători din alte facțiuni. @Dennis12
 4. [ 1 ] Cand un jucator are Jail, sa fie in acelasi VW al interiorului unde sunt si politistii, sa ii putem vedea. [ 2 ] Adminii sa aiba comanda /ajail si comanda /aunjail [ 3 ] La intrare/iesire cladiri/case/hq/etc, adaugat un simbol ceva, "i" sau sageata aia clasica ceva, se buguieste la Admin de exemplu cand vine din alt VW. [ 4 ] Creeata comanda /event prin care jucatorii de pe server pot da /joinevent si sa ii teleporteze la locatia unde se tine eventul(sa primeasca si disarm direct). [ 5 ] Legat cumva de sugestia nr.1 facem si un JailYard pentru puscariasi ?
 5. De fapt dacă un jucător da report pe motiv 'stuck' de exemplu, funcționează spec, dar dacă dam spec random nu funcționează.
 6. Daca un membru la unui departament scrie pe /d ii apare mesajul deasupra caracterului.
 7. Comanda /spec nu functioneaza, apar doar detaliile jucatorului.
 8. Daca dau Wanted la un jucator, apare pe lista de Wanted si daca vreau sa il selectez imi spune ca nu mai are Wanted.
 9. Adaug tot aici, Pe /GPS daca alegem locatia Los Santos nu se intampla nimic. Am luat Job-ul DrugDealer am folosit /help - Jobs, mi-au aparut comenzile disponibile, iar cand am dat Exit am luat kick. Bizz-ul Paint apare de vanzare, dar daca incerc sa il cumpar apare ca nu este de vanzare. In magazinul de haine daca incerc sa cumpar Skin, imi spune ca nu am skin (sau nu stiu eu sistemul de skin-uri). La faction days apare ca sunt de 111 zile in factiune, dar astazi am intrat.
 10. [ 7 ] Adaugarea pariurilor Horsebet, unde se plaseaza un bilet pe un cal(sau doi) 1-6 folosind comanda /horsebet Pozitia: Montgomery sat. Exemplu: 1 cal > /horsebet (nr de cai) (calul cu nr.) 30000 2 cai > /horsebet (nr de cai) (caii cu nr.) 30000 /horsebet 1 3 30000 /horsebet 2 4 3 30000 ( la 2 cai sa fie in pozitie exacta, 4 pe primul loc iar 3 pe al II-lea loc) La plasarea unui bilet pe 2 cai, sa apara un DialogBox unde suntem intrebati daca pozitiile cailor vrem sa fie exacte sau nu (detalii mai jos). Exemplu: /horsebet 2 4 3 30000 >Enter >Afisare dialogbox cu optiuni: Daca alegem Fixat, pozitiile cailor trebuie sa fie EXACTE, primul loc si al II-lea loc. Daca alegem Combinat, biletul este castigator indiferent de pozitie(4 pe primul loc, iar 3 pe al II-lea loc, sau invers) dar cotele vor fi la jumatate. [ 8 ] Adaugarea Betsix. Pozitia: Las Venturas Se pariaza pe un bilet 6 numere din 49. Trebuiesc nimerite toate 6 pentru a castiga. Exemplu: /betsix 6numere suma /betsix 3 8 10 20 31 49 30000 *Am specificat pozitiile agentiilor deoarece consider ca e mult mai ok sa fie in locatii diferite, evitam aglomeratia si aducem activitatea in mai multe zone(nu ne mai ingramadim tot sererul langa banca in LS). **Cotele le alegeti voi, in functie de economie, nu o stiu in prezent. [ 9 ] Comanda /service sa poata fi folosita in exterior nu si din interior. - CP sa ramana de unde s-a apelat ( de exemplu dau service taxi si apoi intru in casa, CP sa ramana in fata usii ori de unde am apelat).
 11. [ 1 ] Liderii si membrii sa aiba pe TAB culoarea respectiva a factiunii din care fac parte. ( la fel si la folosirea comenzii /id ) [ 2 ] Cum intri pe server sa nu ai permis de conducere(ca in prezent) ci sa trebuiasca sa faci scoala de soferi. - in momentul de fata pe /GPS este locatia Driving School, dar nu functioneaza, doar iti pune un CP si atat. - sa fie un test mai diferit fata de celelalte prezente: cu un traseu mai lung, putin prin LS cu o iesire spre SF. [ 3 ] Adaugarea comenzii /hud unde sa fie adaugate cateva optiuni pentru: - afisare FPS si Ping in stanga jos - afisarea procentaj pe HealthBar - dezactivare /w si /sms (temporar, la relog sa se reactiveze) - Change PIN code - Change Password [ 4 ] La departamente adaugarea comenzii /wlist prin care afiseaza pe partea dreapta, in permanenta, toti suspectii. Nume (+nivel de Wanted - Rosu fara drept si Verde cu drept de predare). Exemplu: [ 5 ] Adaugarea job-ului Mecanic, avand comenzile /repair /refill si /calls(prin care se selecteaza clientul, daca este vreunul in asteptare). [ 6 ] Adaugarea in /service a Mecanicului.
 12. Ca si lider LS-PD am folosit comanda /duty si am primit kick pentru Weapon hack.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...