Jump to content

axelutz3

LinkManiac
 • Posts

  450
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

axelutz3 last won the day on October 11

axelutz3 had the most liked content!

Reputation

120 likes on posts

About axelutz3

 • Rank
  Pot schimba MT-ul !
  Pot schimba MT-ul !

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,025 profile views
 1. voia ca la 100-200 sa ramana el cu serverul... ce sa faci intentiile au fost bune din partea noastra! daca Linkmania nu ar fi avut manageri cred ca ar fi fost peste celelalte comunitati din tara ( doar daca era condusa de utilizatori ) dar managerii in stare vegetativa si cu pretentii omoara proiecte dar si sperante sanatate! eu am incercat PS: ms @SenSei. si @kamikazee pentru implicare la solutionarea problemei... ati fost cei mai buni, ati inteles totul =)), poate va baga frizar admin pe noul gm
 2. Cu părere de rau vă anunț că din cauza unor neînțelegeri, proiectul nu va continua sub insigna Linkmania însă jucătorii care vor sa rămână alături de noi, pot rămâne alături de noi. Beneficiile pentru donații o sa fie oferite pe noul server respectiv noua comunitate. Vă mulțumim pentru implicare!
 3. condoleante... ce veste trista! toate gandurile cele bune catre familie! Dumnezeu sa-l ierte!
 4. pacat ca nu e @freezeR mai sus ca i se pooootriveste vers cu vers
 5. Panel - A fost adaugat un nou chenar numit "Top Wealth" - in tab-ul "General Statistics" si acesta arata un top 10 cei mai bogati jucatori de pe server!
 6. ZAQ - Los Santos Police Departament Boeing - School Instructors LS Brook - Hitman Agency READER - Grove Street SenSei - Ballas Family BadB0y - Midnight Racing Club De acum aplicatiile pentru functia de lider se vor face pe panel!
 7. Liderul @BaDB0y dispune de 2 invitatii, sa le folosesti cu grija! Acestea intra in vigoare chiar acum.
 8. Factions Supremacy sezonul 0 o sa se tina in acest weekend ( Sambata sau Duminica )! Ca sa evitam situatiile in care jucatorii nu pot intra, am decis sa profitam putin de zona dedicata sondajelor si sa alegem impreuna data + ora evenimentului: Model de inscriere factiune Numele tau: Factiunea din care faci parte: Rank: Ti-ai pus membrii sa voteze in legatura cu data si ora?:
 9. Puteti vota ora si data la care sa se tina prima editie de Supremacy! Topicul ramane deschis pana Vineri la ora 13:00!
 10. Liderul @SenSei. dispune de 2 invitatii, sa le folosesti cu grija! Acestea intra in vigoare chiar acum.
 11. Liderul @READER dispune de 2 invitatii, sa le folosesti cu grija! Acestea intra in vigoare chiar acum.
 12. Liderul @Brook dispune de 2 invitatii, sa le folosesti cu grija! Acestea intra in vigoare chiar acum.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...