Jump to content
41nd

Regulamentul principal al Comunității LinkMania

Recommended Posts

LinkMania este un serviciu gratuit oferit tuturor clienților RCS&RDS cu acces la Internet și are ca obiect oferirea de conținut și distracție pentru abonații companiei dar nu refuzăm nici utilizatori înregistrați din alte rețele Internet și chiar din afara țării. În acest sens, LinkMania vă pune la dispoziție jocuri de tip multiplayer găzduite pe propriile servere și vă oferă un conținut informativ prin diferite forum-uri pentru discuții generale sau specializate în diverse domenii de interes actual.

Beneficiarii serviciilor gratuite furnizate de LinkMania alcătuiesc "Comunitatea LinkMania" și prin înregistrarea unui cont pe www.linkmania.ro considerăm că au citit cu atenție și că au acceptat prezentul Regulament Principal (RP).

Grupurile de utilizatori LinkMania

În comunitatea noastră nou veniții sunt înregistrați automat în grupul Forumist urmând să fie promovați automat în grupul LinkManiac după ce au contribuit la diverse topicuri de interes pentru ei. Utilizatorii din grupul cu titlul de culoare verde (adminii) sunt ajutoarele noastre pe diferitele servere de jocuri din rețeaua LinkMania. De buna desfășurare a discuțiilor se ocupă voluntarii din grupurile de moderatori identificați ușor după culoarea albastră a titlurilor. Utilizatorii cu titlu de culoare roșie sunt veteranii forumului cu acces complet la funcțiile comunității și ei se ocupă de buna distribuire a eforturilor celor care doresc să contribuie la dezvoltarea Comunității LinkMania.

Drepturile de autor

Site-ul și tot ceea ce acesta oferă (logo-ul, conținutul valabil postat de utilizatori, imaginile găzduite, recenziile, știrile și regulamentele stabilite de moderatori pe forumurile adiacente) se află în proprietatea și sub drepturile de autor (copyright) ale S.C. RCS & RDS S.A. Reproducerea, copierea și multiplicarea oricărui tip de conținut sunt strict interzise în afara comunității fără acceptul expres. Prin publicarea pe site-ul LinkMania a oricărui material, utilizatorul garantează că are drept de proprietate asupra materialului respectiv sau că are acordul proprietarului original pentru republicare.

Protejarea datelor personale

Prin înregistrarea unui cont în Comunitatea LinkMania sunteți de acord ca datele oferite (nume, pseudonim, parolă, detalii diverse) să fie stocate pe serverele RCS&RDS și prelucrate în mod automat sau manual în scopul desfășurării activității interactive pe forum. Folosim autentificare securizată (certificate SSL validate de Letsencrypt) între navigatorul web de pe computerul vostru și serverele noastre astfel încât doar administratorii Comunității LinkMania pot avea acces la informațiile contului. Totuși nu ne asumăm răspunderea pentru datele cu caracter personal ori informațiile voastre ce țin de viața privată care au fost aduse la cunoștință publică de către alți membrii înregistrați sau chiar de voi prin propria neglijență în folosirea computerului.

Atenție că sancționăm publicarea conversațiilor private (via PM) în secțiunile publice ale forumului dacă participanții la conversație nu și-au exprimat acordul expres.

Regulile principale

1. Încurajăm respectul reciproc și buna comunicare între fiecare membru al Comunității LinkMania indiferent de vârstă, proveniență socială, stare materială, etnie, religie sau alte caracteristici personale protejate de Constituția României. Moderatorii Comunității LinkMania vor avertiza public și apoi penaliza (cu puncte de avertisment sau chiar suspendarea temporară a dreptului de a mai publica pe forum) pe utilizatorii care nu respectă prima regulă ! Utilizatorii care se simt lezați de comportamentul altora față de ei pot folosi butonul de "Report post" pentru a semnala moderatorilor o posibilă infracțiune.

2. Nu acceptăm utilizarea de către aceeași persoană (cu excepția voluntarilor moderatori) a mai multor conturi pe forumul Comunității LinkMania. Sancțiunea pornește de la ștergerea fără avertisment a conturilor clonă și până la blocarea accesului la forum pe durată nedeterminată (ban sau filtru pe adresa ip). 

3. Promovarea diverselor activități ilegale în mediul online (în România) este strict interzisă și sanționabilă imediat prin suspendarea contului ! Nu acceptăm discuții despre piraterie (warez), despre exploatarea diverselor aplicații fără permisiunea deținătorului de licență (cracking) sau despre abuzarea serviciilor Internet (ddos).

4. Comunitatea LinkMania încearcă să ofere utilizatorilor săi un mediu cât mai familial (accesibil și persoanelor mai tinere) așa că nu tolerăm exprimarea pornografică în public în formă textuală sau grafică. Luăm foarte în serios termenul "family friendly" și sancționăm excesele utilizatorilor chiar și prezente în setările profilului public de forum prin înlăturarea fără avertisment a imaginilor nepotrivite sau exagerate scopurilor Comunității LinkMania sau chiar suspendarea utilizatorului incompatibil.

5. Prezența unui utilizator în Comunitatea LinkMania doar în scopul publicității unor servicii comerciale nu este acceptată și va fi sancționată imediat prin excluderea permanentă !

6. Pentru că punem mare preț pe discuțiile cât mai aproapiate de subiectul unui anumit topic există posibilitatea ca moderatorii Comunității LinkMania să avertizeze public și chiar să penalizeze utilizatorii care nu respectă scopul conversației inițiate de alt utilizator. 

Observații suplimentare

În anumite secțiuni din Comunitatea LinkMania moderatorii care supraveghează acele arii de interes pot publica reguli mai stricte care completează și extind Regulamentul Principal așa că recomandăm tuturor utilizatorilor să citească acele topic-uri deschise de moderatori cu atenție și să le respecte dacă vor să interacționeze în zona respectivă.

Dacă un utilizator al Comunității LinkMania se simte nedreptățit după decizia unui moderator luată împotriva sa - poate cere o re-evaluare sau părerea altui moderator ori chiar poate solicita intervenția unui administrator într-un topic detaliat deschis în secțiunea de probleme cu staff-ul.

 

 

Edited by 41nd
actualizare iunie 2018 !
  • Upvote 1
  • LinkMania 1
  • Downvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...