Jump to content

41nd

Administrator
 • Content Count

  11,762
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  172

41nd last won the day on November 29 2020

41nd had the most liked content!

Community Reputation

9,642 Veteran al Comunității LinkMania

About 41nd

 • Rank
  we're here for a reason

Recent Profile Visitors

63,775 profile views

Mood

 • geeky !
 • Currently Feeling geeky !
 1. 41nd

  MuServer

  Salut, mersim de ofertă - sper să te citească mulți entuziaști cu MU și să-și dea cu părerea cât mai constructiv.
 2. 41nd

  Server SAMP

  Mersim pentru propunere și implicare în dezvoltarea comunității @Frisan - succes și sper să te ajute colegii manageri și moderatori !
 3. Probabil trebuie să vorbești cu echipa MU despre asta - eu nu modific la tema forumului și fiecare secțiune își poate încărca iconițele dorite.
 4. Salut, "relicva" nu este de vânzare fiind în patrimoniul național. Succes la orice altceva prin alte părți.
 5. Nu cred c-avem o procedură clară pentru așa ceva dar ținând cont și de opinia lui @smokeR de mai sus - încerc să mă gândesc la ceva care să implice participarea cât mai multor utilizatori la acordarea acestor grupuri foștilor voluntari.
 6. Îmi pare rău că simți așa - trebuia o mai bună comunicare între voi pe secțiune ca să rămână lucrurile bine stabilite și în timpul și după eventuala finalizare de proiect. Poate ar fi bine ca grupurile astea onorifice să fie votate de comunitate - gen un fel de sondaj (poll) pentru fiecare funcție/propunere ca să fie cât mai corect acordată apartenența la grup din partea comunității și nu din partea unui manager..
 7. Trecerile in grupurile astea nu sunt automate. Cine a lucrat cu utilizatorul respectiv și cine-l cunoaște trebuie să-l propună - să-l treacă unde trebuie. Cine se ocupa de secțiune, cine i-a supravegheat activitatea, etc.. E totul foarte subiectiv.
 8. Prima pare cu expunere corectă, a doua țipă după ceva post-procesare să recuperezi detaliile din aripi (din RAW poate..) iar la a treia cred că nu e focusul ok..
 9. Salut, eu nu știu de tine și activitatea ta așa că-mi pare rău dar nu pot să-mi dau cu părerea ori să evaluez obiectiv.. Probabil că trebuie să vorbești cu persoanele care ți-au oferit funcțiile sau cine s-a ocupat de secțiune..
 10. Dacă vrei o re-evaluare a sancțiunii poți să menționezi aici moderatorii MU și să-ți justifici purtarea cu argumente pentru ei. Eu n-am de gând să le suprascriu decizia cu altceva. Eu mă ocup de partea tehnică a forumului. Dacă ești nemulțumit de o anumită secțiune poți să deschizi o conversație (publică sau privată) cu voluntarii moderatori și manageri.
 11. Mersi de notificare - letsencrypt nu mai trimite mesajele cum trebuie spre mine de ceva vreme..
 12. În acest topic așteptăm cererile voastre de ștergere informații personale înregistrate în baza de date a forumului. Formatul e foarte simplu: trebuie doar să adăugați răspuns în acest topic în care să confirmați că doriți să vă fie șters contul de pe care tocmai ați postat. Observații: Cererea de ștergere a unui cont implică automat și eliminarea celorlalte conturi folosite de același utilizator, de aceeași persoană. Conținutul public generat de utilizator va fi păstrat dar va fi anonimizat pentru interesul public reprezentat de postările publice. Perioada maximă de fi
 13. Prima poză e destul de clară dar e cam "murdărită" de obiectele neclare. A doua e și mai grav.. Ultima poză mi se pare excelentă: încadrarea OOF și claritatea subiectului sunt de mare efect. Poate puțin prelucrată partea din mijloc cu puțin mai mult contrast ?
 14. 41nd

  Noutăți !

  Salut, în spiritul unei comunități "online" cât mai democratic guvernate o să mă retrag din luarea deciziilor legate de conținutul de pe forum și din administrarea voluntarilor. Îmi rezerv dreptul de veto pentru orice ar putea încălca principiile și etica în care există compania care suportă Comunitatea LinkMania dar începând cu data de 22 mai 2020 o să puteți discuta direct cu Managerii și Moderatorii despre orice proiect existent sau viitor. Vă rămân la dispoziție în continuare (între 9-18 în mod normal dar 7-16 în "era covidiană") pentru probleme tehnice legate de funcționarea forumului și
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...