Jump to content

41nd

Administrator
 • Content count

  10,789
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  122

I'm Away until 06/08/2018

În perioada concediului (21 mai -6 iunie) e posibil să nu pot răspunde zilnic la tag-uri pe forum.

41nd last won the day on May 17

41nd had the most liked content!

Community Reputation

9,002 Veteran al Comunității LinkMania

About 41nd

 • Rank
  we're here for a reason
 • Age 38

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Internet from
  RCS&RDS
 • Age 38

Recent Profile Visitors

54,913 profile views

Mood

 • like a boss.
 • Currently Feeling like a boss.
 • Age 38
 1. 41nd

  Receiver

  Salut, cel mai bine întrebi la departamentul suport, ai numerele de telefon pe site-ul companiei. Succes !
 2. Salut, confirm chestiunea de mai sus dar apreciem interesul oricum.
 3. E un topic la secțiunea asta unde sunt precizate condițiile pentru găzduirea proiectelor propuse de utilizatori: În plus - din 25 mai trebuie să respectăm mai multe regulamente europene așa că mă îndoiesc că mai putem găzdui ceva care păstrează parola unui cont necriptat..
 4. Salut, văd că deja s-au făcut modificări de funcții așa că o să marchez proiectul ca ACCEPTAT deși cel mai probabil partea de "panel" nu va putea fi implementată local.
 5. Presupun că se poate găzdui extern de LinkMania (dar cine găzduiește va trebui să-și asume mari responsabilități legale așa că atenție la alegerea serviciului de găzduire) și în cazul ăsta pot permite respectivul IP în firewall-ul nostru pentru conexiunea cu baza de date.
 6. Toate cele de mai sus sunt date personale (mai ales parola), toate informațiile care duc la identificarea unui utilizator sunt date personale. Începând cu data de 25 mai (ziua de intrare în vigoare a G.D.P.R.) singura aplicație web unde prelucrăm date personale este forumul. Dacă nu existe motive serioase contra acestui proiect atunci cred că putem începe găzduirea jocului cel târziu de luni 14 mai (mă ocup eu) și crearea unei secțiuni noi pe forum (presupun că @Vicentzo se poate ocupa). Salut, Comunitatea LinkMania nu se ocupă de tranzacții financiare, nu oferă suport pentru așa ceva și nu are nici o responsabilitate legală pentru asemenea operațiuni. Dacă ai fost înșelat de un utilizator al forumului cu o promisiune în urma unei plăți poți face o plângere la cea mai apropiată secție de poliție și de acolo cel mai probabil compania noastră va colabora fără probleme cu organele guvernamentale în urma solicitărilor oficiale.
 7. Poate asta simți despre activitatea ta, eu am o sumedenie de lucruri de făcut și de planuri (dar prea puțin timp de implementare) pentru comunitate și mai sunt voluntari care au propus și care încă se pregătesc de lucruri noi. De negativism e plină zona Internet-ului..
 8. Salut, în primul rând țin să vă mulțumesc sincer tuturor celor implicați în proiectele secțiunii de-a lungul timpului, nu e puțin lucru să îți oferi timpul liber pentru voluntariat în această comunitate micuță dar inimoasă. Din motive evidente de imagine și mai ales administrative am resetat grupurile gta. Viitoarele proiecte se vor baza foarte precis pe regulile prezentate în secțiunea de propuneri (mai am de adăugat câte ceva acolo) și vă invit să citiți și eventual să propuneți dacă aveți ceva interesant de împărtășit. Secțiunea în care ne citim acum va fi arhivată până în weekend.
 9. Să nu uit, ai reținut partea cu "rulăm doar soft original și legal" pe serverele LinkMania, da? Asta înseamnă doar conexiuni autentificate Steam la server-ul de cs.. cu motorul jocului intact..
 10. Dacă nu ești ocupat prin weekend - îți trimit atunci detaliile de conectare la o instanță Debian9 pentru joc. Dacă există doritori și trafic pe server putem să dezvoltăm o mini secțiune pe forum apoi.
 11. Salut, resurse avem însă e nevoie de o persoană tehnică să încarce fișierele via winscp pe contul instanței de gnu/linux (Debian9) și apoi să administreze (editeze, oprească, pornească) jocul. Practic e nevoie să cunoști puțin bash și puțin din sistemul de procese gnu/linux.
 12. Salut, după cum ți-am indicat și în topicul intern poți să îl prezinți oricând utilizatorilor în secțiunea dedicată proiectelor și dacă există interes din partea entuziaștilor îl putem implementa. Mulțumesc dar nu urmăresc avantaje financiare de la comunitate.
 13. Nu ne spui și configurația.. ?
 14. Da, relativ solid însă vine căldura și scade productivitatea.. @Kitte , @Vicentzo se văd trofeele ok la profile de ieri după actualizări ?
 15. În aproximativ 1h (imediat după miezul nopții) facem câteva actualizări la softul forumului - or să apară întreruperi frecvente.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×

Important Information

This site uses cookies. Continue browsing is your agreement to the rules available here: Privacy Policy