Jump to content

41nd

Administrator
  • Posts

    11,954
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    203

41nd last won the day on February 10

41nd had the most liked content!

Reputation

9,748 Veteran al Comunității LinkMania

About 41nd

  • Rank
    we're here for a reason
    Pot schimba MT-ul !

Recent Profile Visitors

67,857 profile views
  1. Salut @denisvascul - mersim pentru cuvinte, dacă mai sunt utilizatori pe forum dispuși să ți se alăture să construiți ceva interesant - îi rog să scrie la topicul ăsta cu păreri despre propunere. Când sunteți vorbiți și pregătiți nu ar fi greu să vă facem un subforum dedicat proiectelor și de-acolo să discutăm și să dezvoltăm mai departe.
  2. Se poate angaja pe unul din posturile disponibile: https://www.digi.ro/cariere Eu n-am auzit de bugete lunare în companie decât pentru cheltuieli care aduc foarte mulți bani înapoi (gen găzduirea web de business).
  3. Salut, în primul rând spațiul de emisie pentru reclamă (chiar și în cadrul aceleași corporații) costă multe mii de para și apoi.. nu cred că avem pregătit material potrivit standardelor respective audio-vizuale.. Probabil o metodă mai ieftină și mai comodă ar fi reclama pe google ads (pe youtube, pe sit-urile web) și pe facebook..
  4. Eu n-am absolut nimic împotrivă dar cred că @Lancelot și @morf știu cel mai bine ce anume pot scoate din recycle sau topicurile ascunse și să le facă vizibile pentru membrii înregistrați..
  5. Tocmai am prelungit cu 40 $ suportul forumului până în mai 2024.. Dacă are cineva idei, chef de scriptare jocuri..
  6. 41nd

    Noutăți !

    Și la noapte vor fi câteva întreruperi pe sit-ul de web - spre dimineață ar trebui să fie totul în regulă.
  7. 41nd

    Noutăți !

    Salut, într-una din nopțile astea (săptămâna 26-30 iunie 2023) o să facem o întrerupere de noapte pentru modificări soft, va dura câteva minute bune.
  8. Nu suntem dinozauri - doar nițel mai în vârstă Organizarea tehnică a celor care lucrează la cod rămâne la alegerea lor și a celor care i-au propus și susținut proiectul - nu suntem societate profit să împingem noi standardele noastre fixe tehnice - le lăsăm libertatea dorită.
  9. Poate lumea folosea ssd-uri încă din 2020 sau n-a avut nimeni asemenea probleme ciudate.. Eu recunosc c-am avut cu seagate-uri de 1 și 2 TB dar nu am stat să investighez prea mult și le-am schimbat în garanție.
  10. Arată bine configurația deși nu sunt sigur c-ai prins cea mai de top memorie Procesorul cum se comportă prin jocuri ? Ce fel de răcire i-ai pus ?
  11. 41nd

    Noutăți !

    Salut și bine-ați revenit în Comunitatea LinkMania ! După ce ne-am aliniat la standardele GDPR valabile după mai 2018 veți constata că foarte mult conținut lipsește de pe site. Din păcate nu suntem 100% pregătiți așa că topicurile cu embed-uri (YouTube, Twitch, Facebook, etc..) care vă salvează prăjiturele (cookies) pe computer nu sunt disponibile decât echipei de voluntari deocamdată. În viitorul apropiat plănuim să refacem subforumurile și topicurile publice dar dacă vrei să ne ajuți să lucrăm mai repede poți să te oferi ca moderator voluntar pentru comunitate
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...