Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Yesterday
 3. Construirea gamemode-ului ce urmeaza sa vi-l prezint a inceput in Decembrie 2020 si finalizat 100 % saptamana aceasta de catre echipa mea .Modul de joc este unul Roleplay Light . Jocul va rula pe 0.3.7 si este in limba engleza (datorita scripterilor straini pe care i-am avut) si consider ca acesta nu va fi un obstacol pentru nimeni . Stiu ca de multi ani in samp predomina RPG-ul , dar vreau sa aduc acest concept de Roleplay fiind si el Light deoarece consider ca exista o mai mare organizare , emotie , distractie cat si dezvoltare personala a jucatorilor cat si imaginatia acest
 4. Last week
 5. nu exista server aici , poate la iarna in 20228
 6. https://www.metalochimice.ro/coasa-cu-coada-mica-metalica-met0382/ numa' 12 lei 99
 7. Imi amintesc cat de cat.....prin 2006 am jucat si eu pe linkmania ceva star wars jedi academy... dar imi amintesc ce nebunie a fost si cu cupele Call Of Duty... yahoo messenger cu clanul . alea vremuri frumoase. Dar cred ca printre altele forumul ala activ de pe atunci plus interfata forumului vechi o sa imi ramana intodeauna in cap Ah si sa nu uit warnurile primite de la domnul' Lancelot :))) PS: intrebare, intru rar pe aici de ceva timp. vad ca sunt inactiv sub nickname, cum rezolv asta? Daca ma poti ajuta cu un raspuns.
 8. Da, dupa un timp te loveste nostalgia... Au fost niste vremuri bune pentru fanii Star Wars. Jedi Outcast, Jedi Academy, Kotor... apoi Battlefront 1 si 2 (cele vechi, 2004-2005). In prezent, noile aparitii din universul SW parca nu mai sunt atragatoare, cel putin filmele sunt absolut mediocre, facute doar pentru a aduce bani producatorilor. Pentru mine, raman doar cele 6 filme(cele 3 initiale plus cele 3 prequel-uri). Ca orice lucru din viata, toate au un inceput si un sfarsit. Faptul ca am creat primul clan de JA din tara, a fost pentru mine un motiv de mare bucurie
 9. Earlier
 10. kiki(elf)

  HHunterZ

  Asa ii tot zic si eu...ca tare faina masina ...i-am inlesnit...:)))) Nu vrea, cica e criza..:))
 11. Hello old people! Amuzant cum ne paleste doru dupa atata timp Am ajuns aici tot din curiozitate daca mai exista serverele sau comunitate de Jedi Academy. The memories... antrenamente, dueluri, clan wars, nu cred ca am mai fost obsedat de un joc precum JA de la JA incoace. Destul de trist ca nu se pot accesa thread-urile de demult, erau pline de povesti faine si screenshot-uri. (Despre forum-ul intern Jedi Masters, parca Joop (sau Exile?) aveau un backup, dar realistic e probabil si el gone forever.) Un link rapid la wayback machine in caz ca mai cauta cineva.
 12. Lancelot

  BAD^BOYS

  Sunt dar nu baieti :))
 13. jocurile o sa vi le trimit maine intre pranz si seara
 14. undercover

  BAD^BOYS

  mai sunt baieti rai pe aici ?
 15. Nickname: CodeBlack Descrierea sugestiei: Sugerez ca pe langa Case/bizuri/vehicule orice player sa poata detine si un ATM, cand un jucator retrage sau depune o suma de bani, acel atm sa retina o suma intre 1$ si 2500$ la fiecare tranzactie facuta de un player, banii vor fii adaugati in depozitul ATM-ului si proprietarul acelui ATM sa poata sa retraga banii castigati de ATM. Poze/video/coordonate (opțional):
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...