Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. uLise

  HHunterZ

  S-a mai deschis serverul ... ca totusi nu cred ca e asa complicat un server cu fisiere vechi de cel putin 15 ani. plus daca se fac conturi la cerere e mai usor sa vezi cine e javra ordinara si face hackuri .
 3. N am apucat sa citesc tot, se pune infernus club?
 4. Last week
 5. new https://www.youtube.com/watch?v=X86AidscPlU
 6. Intru si eu, sa vedem ce iese
 7. Ar mai fi @Jalol si @moody dar nu mai stiu nimic de ei :))
 8. Ma ocup. Astăzi au fost adăugat Russian Mafia și Mexican Mafia, cel mai probabil până mai pe seara o sa avem și Insomnia dar și Midnight și apoi alianțele. Pe 10 august o sa fie open beta, până atunci va aștept pe grupul de pe Discord și imediat ce avem si forumul, o să puteți face topicuri cu sugestii + o sa va cer părerea tuturor jucătorilor la actualizările pe care le-aș vrea eu pentru gamemode. O zi bună și ție, imediat
 9. Bunaa. @axelutz3 cand poti, astept raspuns la ce ti am scris in PM. Zi frumoasa tuturor
 10. 41nd

  Noutăți !

  În seara asta o să facem câteva lucrări de maintenanța la forum după ora 12 noaptea așa că.. ne auzim cu bine spre dimineață !
 11. Forumurile in ziua de azi nu mai inseamna absolut nimic + ca orice server s-ar mai face pe aici, chiar nu ai cum sa mai ai succes cu asa jocuri oldish. xD Asa ca, hai sa ramanem doar cu amintirile alea misto si aia e. ^^ p.s: r3
 12. Done, hai sa intram mai multi sa mai discutam daca aveti placere. @axelutz3poti sa faci si roluri pe canal.
 13. Editat! Pe viitor te rog sa nu mai faci reclama, @Spuckyetm.
 14. Eu, @moses :))) @Th3Master @Axwell @Roxor @Vadim.NR1 PS: sa editeze cineva numele din titlul topicului in GFZ sa nu se pună ca reclama @Aka @freezeR
 15. Va astept pe Discord pana rezolva @freezeR cu forumurile iar de pe 10 ne apucam de treaba! Discord-ul a fost modificat complet sub numele si stema comunitatii Linkmania! Link catre invitatie ( 25 de folosiri ): https://discord.gg/5ZxQHBGUqr
 16. A fost odata ca niciodata o vreme cand plangerile aveau mai multe posturi in 10 minute decat topicul de spam actual.
 17. Earlier
 18. În urma unei discuții purtată cu echipa responsabilă de acest proiect, acesta va fi acceptat pentru stadiul Open Beta. Persoana responsabilă de partea tehnică a serverului v-a începe de mâine să pună la punct tot ce are el pe listă legat de gamemode, iar în jurul datei 10 august 2021, acest server va fi deschis în stadiul BETA publicului. Voi, jucătorii ve-ți testa gamemde-ul, ve-ți veni cu sugestii, idei, sfaturi, etc, iar în funcție de cum vor decurge lucrurile în perioada BETA, vom stabili și o dată de lansare oficială a serverului, numai dacă totul decurge bine. Sfătuiesc ca toți potențialii jucători să vină în sprijinul serverului cu idei constructive, pentru ca perioada BETA să fie cât mai scurtă și cât mai eficientă. Vom reveni reveni cu informații într-o secțiune dedicată.
 19. Salut! Problema e ca nu mai sunt copii de 14 ani, acum sunt "copii" de 20+ care sunt, probabil, mai frustrati ca la 14... Cred ca daca staff-ul si majoritatea jucatorilor ar avea pana in 18 ani, lucrurile ar sta putin altfel; e totusi un joc, hai sa nu-l mai luam asa in serios.
 20. @freezeRai legătura, va rog sa așteptați decizia lui. Mulțumesc!
 21. Haideti baietii, veniti cu o decizie mai repede in legatura cu acest proiect, se pierde timp aiurea, sa ii dea drumu odata la treaba, sa readucem serverul la viata !!!
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...