Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Avem mai multe situtii fara raspuns....Avem bk care cu manticore full sts full ml si 150 majestic ia 1hit de la dl :))))))))))))) :))))))))))))))
 3. L am pus pe gânduri, urat din partea mea.. @S16Laurentiu deci ? @Lancelot@morf @Kitte avem și noi o situație fără răspuns...
 4. 1 Mai misto acapela decat https://www.youtube.com/watch?v=wblK7Sr-lf8
 5. Yesterday
 6. Nickname: CodeBlack Descrierea sugestiei: Sugerez ca systemul de la bizz-ul 24/7 sa fie mutat pe Textdraw. O sa atasez o poza ca idee Poze/video/coordonate (opțional):
 7. Prima sugestie, las la opinia jucătorilor. Ideală ideea 2, dar vin cu o adăugare, să le poată lua orice jucător, dar : - cine nu are licenta de arme, primeste wanted +1: Posesie ilegală de arme - cine are licenta de arme, nu primeste nimic.
 8. @S16Laurentiu >>> DACA AI UMBLAT LA SETARILE JWL OF KONDAR NOI CUM MAI FACEM ITEMS FULL OPTION ???!!! ...
 9. @freezeR @Dennis12 ce parere aveti? Poate putem sa facem asa dar imbunatatit?
 10. Last week
 11. Nickname: CodeBlack Descrierea sugestiei: Sugerez sa ai posibilitatea de a iti cumpara un radio pentru casa si sa poti alege ce post de radio sa asculti tu si cei care sunt in casa ta. Poze/video/coordonate (opțional):
 12. Nickname: CodeBlack Descrierea sugestiei: Sugerez implementarea comenzilor: /openhouse /sellhouse /closehouse /housebalance Poze/video/coordonate (opțional):
 13. Nickname: CodeBlack Descrierea problemei/bug-ului: - Am inteles ca la versiunea 'V1.0.1' a fost adaugata comanda /spawnchange , insa in continuare comanda nu functioneaza Poze/video:
 14. Nickname: CodeBlack Descrierea problemei/bug-ului: - Am cumparat o casa si nu pot intra in ea. Poze/video:
 15. Nickname: CodeBlack Descrierea sugestiei: As avea o sugestie pentru un sistem de arme ( era folosit pe serverele vechi dar eu consider ca si acuma merita folosit ) Deci pentru inceput sa ai pe spatele tau armele ce le detii (Holding weapon system sau cum se numea), o sa las o poza mai jos. Cel de a doua sugestie ar fii ca dupa ce un player care are arme la el si moare, armele lui sa ramana in locatia in care a murit timp de 3-5 minute si oricine sa le poata lua de acolo ( cine detine licenta de arme ), o sa las o poza mai jos. Poze/video/coordonate (opțional):
 16. Nickname: CodeBlack Descrierea problemei/bug-ului: - Bug la aparate, cand apesi tasta 'F' apare pentru o secunda si pe urma dispare textdraw-ul Poze/video:
 17. Nickname: CodeBlack Descrierea problemei/bug-ului: - Am vazut ca la /ah este trecuta comanda /setweat insa server-ul zice ca aceasta comanda nu exista Poze/video:
 18. Dacă se deschide 97d cu siguranță voi veni și eu :)) , nu l-am mai jucat de câțiva ani buni, mai țin minte că la un moment dat începusem să traduc tot clientul în română și l-am folosit la un server privat pentru puțin timp, nu te grăbi ca să-l faci ca să meargă ci fă-l să vrea să joace oamenii pe o versiune așa veche.
 19. Lancelot

  HHunterZ

  Paranoia anyone? Chill m3n ca idgf de topicele si posturile tale
 20. boomeey

  HHunterZ

  @ratseloP da-mi pm cu ce imi raspunsesei, ca ti-a sters @Lancelot mesajul. old rabbits die hard se pare LE. habits. autocorrectu' asta....
 21. Da, red wing stick l am văzut azi. Si nu avem nevoie de shield s ? Nici de event items ? Asteptam AA Weapons.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...