Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. @freezeR lasa macar sectiunea freechat sa mai facem si noi o barfa din cand in cand.. macar pentru noi, aia mai batranii.. Multumesc
 3. Mda, ne intoarcem de unde am plecat.. Pacat, ne vedem la urmatoarea fisa :))
 4. Pai daca voiam functie, ma dadeam pe langa tine, dar n-am batut nici un apropo si nici n-am cerut (singura data cand am vorbit, a fost prin PM unde te intrebam legat de promovari, cu cine ai luat legatura). Eu nu uit cum erai privit si ce atitudine ai avut inainte sa dispari de pe comunitatea asta, cand inca mai era ceva de capul ei. Era clar ca o sa fie un fail tot ce ai incercat tu aici. Nu mai spune nimanui cat ai bagat tu in promovari, fa diferenta intre ce se platea inainte (LECTURA DE LA A LA Z), si ce copii ai platit tu sa-ti faca "reclama". Pentru mine SAMP-ul e de domeniul trecutului, dar m-a amuzat rau sa vad ca tocmai tu ai pretentii de MANAGER. Mi se pare incredibil si sa te lauzi cu un server de discord cu 180-190 de membri. WTF?! Nu mai veni sa plangi pe la free chat ca vai ce ti-a facut freezer, ca nu toti au vazut discutiile din Staff DEATHMATCH. Si nu-mi mai da nici mie, nici lui @SenSei. tag. El a spus lucrurilor pe nume dupa ce a vazut coordonarea ta :)) Este ultimul meu post pentru ca nu merita sa-mi bat capul cu mai multe argumente despre ce ai facut tu aici. Succes in tot ceea ce ti-ai propus si multa bafta tuturor.
 5. acum fara sa te superi prea mult, deja prima incercare cu un gamemode prost si plin de buguri cu un wipe imediat a fost un total esec. Stii foarte bine si tu ca trebuie mult si testat foarte bine lucrurile inainte de a deschide ceva, din pacate nu au fost resurse si ai gresit alegerea. A 2 a incercare nu era rea dar din pacate din partea staff-ului in momentul actual nu ai sustinere. In aceasta comunitate sunt putini membri ramasi care are face diferenta totala si ar reusii sa revolutioneze aceasta comunitate daca ar fi dorinta de a o face. Cum in tara mai exista cateva comunitatii cu jucatorii si mai ales utilizatori de ce nu ar trebuii sa functioneze linkmania cu asa mari resurse si experienta? RDS&RCS te sustine in mod total gratis si acest punct ar fi deja un 1-0 pentru comunitatea in fata celorlalte. RCS&RDS ar avea de castigat foarte mult din publicitatea comunitatii, ar putea oferi pachete internet ca un fel de giveway, ar putea oferii host-uri foarte bune, ar putea oferii experienta de joc care restul comunitatilor poate doar sa viseze. Totul incepe de la conducere si de la capacitatea manageriilor care in momentul de fata nu au experienta necesara pentru a face acest pas, sa nu fiu inteles gresit, nu spun ca sunt analfabeti sau ceva de genul, nu imi permit deoarce pe multi nu ii cunosc dar sunt putini care nu au experienta necesara, repet EXPERIENTA care conteaza foarte mult cand ai o asemenea functie. Sper intr-o zi sa ma mai joc pe aceasta comunitate in timpul meu liber, la urma urmei, mi-am(sau ne-am) petrecut copilaria aici. Multi au devenit si prieteni in viata reala dintr-o comunitatea si un joc.. pare putin dar acesta este sensul unei comunitatii .. Sper sa va regasesc aici la o barfa, va pupa heineken pe totii !
 6. voia ca la 100-200 sa ramana el cu serverul... ce sa faci intentiile au fost bune din partea noastra! daca Linkmania nu ar fi avut manageri cred ca ar fi fost peste celelalte comunitati din tara ( doar daca era condusa de utilizatori ) dar managerii in stare vegetativa si cu pretentii omoara proiecte dar si sperante sanatate! eu am incercat PS: ms @SenSei. si @kamikazee pentru implicare la solutionarea problemei... ati fost cei mai buni, ati inteles totul =)), poate va baga frizar admin pe noul gm
 7. E clara treaba , eu chiar credeam ca o sa mearga, dar vad ca n-a fost sa fie din nou :))
 8. Așa e, @freezeR ? Fix de ftp era nevoie?
 9. Când voiam sa intru și eu la o bârfa pe samp …
 10. Last week
 11. Mi-a părut bine să vă revăd, ne auzim la următoarea încercare.
 12. Buna seara! IP ul de la server? EDIT: kkt, nu mai e server.. BEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
 13. Nu e vina nimanui :)) Pe scurt, freezer a cerut acces ftp la server si a fost refuzat, de aici colaborarea a incetat. Ne vedem la fish pe urmatorul server linkmania, daca mai apare altu'.
 14. Staiiiiiiii, @Aka parca dura serverul,nu ? Cand ti-am zis ca e o prostie si de mantuiala, mi-ai zis ca ma gresesc.. din pacate linkmania a murit o data cu iceman. Nimeni in staff si nimeni in aceasta comunitatea nu are dorinta de a crea ceva interesant. Atunci cand am scris 2/3 lucruri, mi-au spus ca sunt nebun eu.. ma rog, poate asa este Bine ca mai exista forumul sa stam la o barfa.. Ce mai fac prietenii mei virtuali ?
 15. daca facem party d'ala cu suna-ma daca pica party sau iau d/c ... ma bag si eu ... @SoulAsasin @Brooklyn
 16. si acum ne apucam de muonline... se inchide si ala .. apoi ce ? :)))
 17. Din păcate , luthor, nu mai este printre noi .
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...