Jump to content

Just

Manager
 • Content Count

  2,668
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Just last won the day on December 26 2020

Just had the most liked content!

Community Reputation

1,420 Fan al Comunității LinkMania

About Just

 • Rank
  Hand of the Queen

Recent Profile Visitors

13,364 profile views

Mood

 • stealthy.
 • Currently Feeling stealthy.
 1. Salutare tuturor Țin să vă anunț că începând de astăzi, până pe 24 Decembrie (21:30 limita) avem un free giveaway pe server-ul nostru de DISCORD. Ne oferi un iar noi îți oferim un joc pe Steam. Vom extrage 10 persoane. Instrucțiuni de participare: 1. Join pe server-ul nostru de DISCORD: https://discordapp.com/invite/5FzaAPv 2. Mergeți pe canalul giveaways și reacționați cu o artifică la: Crăciun fericit! Mulțumim @Just pentru joculețe.
 2. Salutare tuturor si spor la lustruit ghetutele! Țin să vă anunț că începând de astăzi, până pe 6 Decembrie (23:00 limita) avem un free giveaway pe server-ul nostru de DISCORD. Ne oferi un iar noi îți oferim un joc pe Steam. Vom extrage 10 persoane. Instrucțiuni de participare: 1. Join pe server-ul nostru de DISCORD: https://discordapp.com/invite/5FzaAPv 2. Mergeți pe canalul giveaways și reacționați cu o artifică la: La multi ani România și stați safe! Mulțumim @Just pentru joculețe.
 3. Felicitari tuturor, Premiile au fost distribuite pe discord (exceptie Deea, care il regaseste pe pm aici pe link unde m-a intrebat de sanatate )
 4. Salutare tuturor si La multi ani Romania Țin să vă anunț că începând de astăzi, până pe 1 Decembrie (21:20 limita) avem un free giveaway pe server-ul nostru de DISCORD. Ne oferi un iar noi îți oferim un joc pe Steam. Vom extrage 10 persoane. Instrucțiuni de participare: 1. Join pe server-ul nostru de DISCORD: https://discordapp.com/invite/5FzaAPv 2. Mergeți pe canalul giveaways și reacționați cu o artifică la: La multi ani România și stați safe! Mulțumim @Just pentru joculețe.
 5. Just

  Server Nou MuOnline

  Salut. Am vazut ca abia te-ai inregistrat aici pe linkmania dar zici ca lucrezi de 3 luni la server. Poti sa ne dai mai multe detalii ? Fie aici fie in mesaj privat catre unul din manageri ? Relevante ar fi: cine esti si de ce vrei pe linkmania? in ce stadiu e proiectul tau ? ce asteptari ai de la noi ? Nu o lua in nume de rau dar momentan avem doar cuvantul unui om pe care abia l-am cunoscut care zice ca are server.
 6. Just

  Portofoliu Strom

  you are missing the point. nici in postul asta nu ai adaugat ceva constructiv. si dupa ce a fost postat ce ai pus tu la quote, a raspuns Kitte: Te rog evita postatul doar de dragul de a posta. Ori ii oferi un tutorial sau orice altceva constructiv care sa ii ofere sa se dezvolte ori nu mai postezi aici. Ty
 7. vreo sansa sa puneti un sneak peak la joc (eventual cu jucatori din comunitatea noastra) ? Personal cred ca ar ajuta sa atraga mai multi jucatori
 8. Just

  Oferte speciale

  Overcooked Gratis pe Epic Games pana pe data de 11/06/2020 click Aici pentru a il revendica.
 9. Just

  Portofoliu Strom

  daca ai ceva constructiv pentru el, poti continua sa postezi aici - adica daca vrei sa ii recomanzi un tutorial cu link de exemplu. Doar sa ii zici "cat de proasta e munca lui" nu te ajuta nici pe tine nici pe el. Sper ca nu era o incercare de a te autopromova prin denigrarea lui si postarea propriului topic - that's a no no.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...