Jump to content

Just

Manager
 • Posts

  2,673
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Just last won the day on May 5

Just had the most liked content!

Reputation

1,426 Fan al Comunității LinkMania

About Just

 • Rank
  Hand of the Queen
  Pot schimba MT-ul !

Recent Profile Visitors

13,789 profile views

Mood

 • stealthy.
 • Currently Feeling stealthy.
 1. Level up de la I5 4690, 16 GB DDR 3, Zotac 970 GTX, 2TB Toshiba 7200 RPM la:
 2. https://www.metalochimice.ro/coasa-cu-coada-mica-metalica-met0382/ numa' 12 lei 99
 3. jocurile o sa vi le trimit maine intre pranz si seara
 4. daca nu l-as fi vazut pe discord cu screen share muncind saptamanal la proiect, poate te-as mai si crede.
 5. Salutare tuturor Țin să vă anunț că începând de astăzi, până pe 2 Mai (23:00 limita) avem un free giveaway pe server-ul nostru de DISCORD. Ne oferi un iar noi îți oferim un joc pe Steam. Vom extrage 10 persoane. Instrucțiuni de participare: 1. Join pe server-ul nostru de DISCORD: https://discordapp.com/invite/5FzaAPv 2. Mergeți pe canalul giveaways și reacționați cu o artifică la: Paste fericit! Mulțumim @Just pentru joculețe.
 6. Salutare tuturor Țin să vă anunț că începând de astăzi, până pe 24 Decembrie (21:30 limita) avem un free giveaway pe server-ul nostru de DISCORD. Ne oferi un iar noi îți oferim un joc pe Steam. Vom extrage 10 persoane. Instrucțiuni de participare: 1. Join pe server-ul nostru de DISCORD: https://discordapp.com/invite/5FzaAPv 2. Mergeți pe canalul giveaways și reacționați cu o artifică la: Crăciun fericit! Mulțumim @Just pentru joculețe.
 7. Salutare tuturor si spor la lustruit ghetutele! Țin să vă anunț că începând de astăzi, până pe 6 Decembrie (23:00 limita) avem un free giveaway pe server-ul nostru de DISCORD. Ne oferi un iar noi îți oferim un joc pe Steam. Vom extrage 10 persoane. Instrucțiuni de participare: 1. Join pe server-ul nostru de DISCORD: https://discordapp.com/invite/5FzaAPv 2. Mergeți pe canalul giveaways și reacționați cu o artifică la: La multi ani România și stați safe! Mulțumim @Just pentru joculețe.
 8. Felicitari tuturor, Premiile au fost distribuite pe discord (exceptie Deea, care il regaseste pe pm aici pe link unde m-a intrebat de sanatate )
 9. Salutare tuturor si La multi ani Romania Țin să vă anunț că începând de astăzi, până pe 1 Decembrie (21:20 limita) avem un free giveaway pe server-ul nostru de DISCORD. Ne oferi un iar noi îți oferim un joc pe Steam. Vom extrage 10 persoane. Instrucțiuni de participare: 1. Join pe server-ul nostru de DISCORD: https://discordapp.com/invite/5FzaAPv 2. Mergeți pe canalul giveaways și reacționați cu o artifică la: La multi ani România și stați safe! Mulțumim @Just pentru joculețe.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...