Jump to content

41nd

Administrator
 • Posts

  11,826
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  184

Everything posted by 41nd

 1. 41nd

  Noutăți !

  În seara asta o să facem câteva lucrări de maintenanța la forum după ora 12 noaptea așa că.. ne auzim cu bine spre dimineață !
 2. Salut, eu nu mă pricep la SAMP și ca atare părerea mea e irelevantă la asemenea proiecte. Avem voluntari moderatori și manageri care pot cere mai multe informații dacă e nevoie, pot lua decizii și porni colaborările la proiecte. Eu sunt de acod cu toate deciziile lor în secțiunea de SAMP cât timp aduc un plus în cmunitate. Succes !
 3. Salut, cu tot conținutul postat pe forum sau doar contul ?
 4. Prima (fiind și cea mai clară în opinia mea umilă) e cea mai de "efect" imagine capturată. Ar fi fost fain să fi prins și o păsărică zburând printre crăcuțe
 5. Salut, contul tău a fost șters contrar recomandărilor și așteptărilor mele - din păcate nu-l mai putem recupera dar poți oricând să creezi altul dacă mai dorești.
 6. 41nd

  Noutăți !

  Salut și bine-ați revenit în Comunitatea LinkMania ! După ce ne-am aliniat la standardele GDPR valabile după mai 2018 veți constata că foarte mult conținut lipsește de pe site. Din păcate nu suntem 100% pregătiți așa că topicurile cu embed-uri (YouTube, Twitch, Facebook, etc..) care vă salvează prăjiturele (cookies) pe computer nu sunt disponibile decât echipei de voluntari deocamdată. În viitorul apropiat plănuim să refacem subforumurile și topicurile publice dar dacă vrei să ne ajuți să lucrăm mai repede poți să te oferi ca moderator voluntar pentru comunitate
 7. Salut, am găsit adineauri videoclipul de mai jos și mi-am adus aminte de primul meu computer de tip PC - un mini tower cu procesor AMD K6II la 400 Mhz cu o placă video de 8 MB ! Voi mai țineți minte cum era primul vostru calculator..?
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...