Jump to content

41nd

Administrator
 • Content Count

  11,798
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  176

Everything posted by 41nd

 1. Salut, cu tot conținutul postat pe forum sau doar contul ?
 2. Prima (fiind și cea mai clară în opinia mea umilă) e cea mai de "efect" imagine capturată. Ar fi fost fain să fi prins și o păsărică zburând printre crăcuțe
 3. Salut, contul tău a fost șters contrar recomandărilor și așteptărilor mele - din păcate nu-l mai putem recupera dar poți oricând să creezi altul dacă mai dorești.
 4. 41nd

  MuServer

  Salut, mersim de ofertă - sper să te citească mulți entuziaști cu MU și să-și dea cu părerea cât mai constructiv.
 5. 41nd

  Server SAMP

  Mersim pentru propunere și implicare în dezvoltarea comunității @Frisan - succes și sper să te ajute colegii manageri și moderatori !
 6. Probabil trebuie să vorbești cu echipa MU despre asta - eu nu modific la tema forumului și fiecare secțiune își poate încărca iconițele dorite.
 7. Salut, "relicva" nu este de vânzare fiind în patrimoniul național. Succes la orice altceva prin alte părți.
 8. Nu cred c-avem o procedură clară pentru așa ceva dar ținând cont și de opinia lui @smokeR de mai sus - încerc să mă gândesc la ceva care să implice participarea cât mai multor utilizatori la acordarea acestor grupuri foștilor voluntari.
 9. Îmi pare rău că simți așa - trebuia o mai bună comunicare între voi pe secțiune ca să rămână lucrurile bine stabilite și în timpul și după eventuala finalizare de proiect. Poate ar fi bine ca grupurile astea onorifice să fie votate de comunitate - gen un fel de sondaj (poll) pentru fiecare funcție/propunere ca să fie cât mai corect acordată apartenența la grup din partea comunității și nu din partea unui manager..
 10. Trecerile in grupurile astea nu sunt automate. Cine a lucrat cu utilizatorul respectiv și cine-l cunoaște trebuie să-l propună - să-l treacă unde trebuie. Cine se ocupa de secțiune, cine i-a supravegheat activitatea, etc.. E totul foarte subiectiv.
 11. Prima pare cu expunere corectă, a doua țipă după ceva post-procesare să recuperezi detaliile din aripi (din RAW poate..) iar la a treia cred că nu e focusul ok..
 12. Salut, eu nu știu de tine și activitatea ta așa că-mi pare rău dar nu pot să-mi dau cu părerea ori să evaluez obiectiv.. Probabil că trebuie să vorbești cu persoanele care ți-au oferit funcțiile sau cine s-a ocupat de secțiune..
 13. Dacă vrei o re-evaluare a sancțiunii poți să menționezi aici moderatorii MU și să-ți justifici purtarea cu argumente pentru ei. Eu n-am de gând să le suprascriu decizia cu altceva. Eu mă ocup de partea tehnică a forumului. Dacă ești nemulțumit de o anumită secțiune poți să deschizi o conversație (publică sau privată) cu voluntarii moderatori și manageri.
 14. Mersi de notificare - letsencrypt nu mai trimite mesajele cum trebuie spre mine de ceva vreme..
 15. În acest topic așteptăm cererile voastre de ștergere informații personale înregistrate în baza de date a forumului. Formatul e foarte simplu: trebuie doar să adăugați răspuns în acest topic în care să confirmați că doriți să vă fie șters contul de pe care tocmai ați postat. Observații: Cererea de ștergere a unui cont implică automat și eliminarea celorlalte conturi folosite de același utilizator, de aceeași persoană. Conținutul public generat de utilizator poate fi păstrat dar va fi anonimizat pentru interesul public reprezentat de postările publice. Perioada maximă de
 16. Prima poză e destul de clară dar e cam "murdărită" de obiectele neclare. A doua e și mai grav.. Ultima poză mi se pare excelentă: încadrarea OOF și claritatea subiectului sunt de mare efect. Poate puțin prelucrată partea din mijloc cu puțin mai mult contrast ?
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...