Jump to content

freezeR

Manager
 • Posts

  2,589
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

freezeR last won the day on July 28

freezeR had the most liked content!

Reputation

2,522 Foarte popular în Comunitatea LinkMania

About freezeR

 • Rank
  F30 Lover ❤❤
  Pot schimba MT-ul !

Recent Profile Visitors

16,476 profile views

Mood

 • enraged !
 • Currently Feeling enraged !
 1. În urma unei discuții purtată cu echipa responsabilă de acest proiect, acesta va fi acceptat pentru stadiul Open Beta. Persoana responsabilă de partea tehnică a serverului v-a începe de mâine să pună la punct tot ce are el pe listă legat de gamemode, iar în jurul datei 10 august 2021, acest server va fi deschis în stadiul BETA publicului. Voi, jucătorii ve-ți testa gamemde-ul, ve-ți veni cu sugestii, idei, sfaturi, etc, iar în funcție de cum vor decurge lucrurile în perioada BETA, vom stabili și o dată de lansare oficială a serverului, numai dacă totul decurge bine. Sfătuiesc ca toți potențialii jucători să vină în sprijinul serverului cu idei constructive, pentru ca perioada BETA să fie cât mai scurtă și cât mai eficientă. Vom reveni reveni cu informații într-o secțiune dedicată.
 2. Vom discuta în PM toate detaliile aferente proiectului.
 3. Deocamdată întradevăr serverul este offline, voi reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp, deoarece s-au întâmplat câteva mici neplăceri la nivel intern. Mulțumesc pentru înțelegere.
 4. Vom reveni în scurt timp cu un răspuns final, după ce vom vedea cum este serverul pe host. Continuăm discuția prin PM. Mulțumim pentru inițiativă.
 5. În momemtul de față se lucrează la serverul, Denis scriptează pe gamemode, însă am întâmpinat o problemă la compania ce ne oferă host-ul și așteptăm soluționarea ei. Voi reveni cu detalii, imediat ce le voi primi și eu.
 6. Prima sugestie, las la opinia jucătorilor. Ideală ideea 2, dar vin cu o adăugare, să le poată lua orice jucător, dar : - cine nu are licenta de arme, primeste wanted +1: Posesie ilegală de arme - cine are licenta de arme, nu primeste nimic.
 7. @CodeBlack este câștigătorul concursului, dat fiind faptul că, acesta a avut o implicare ridicată în aceste 10 zile, va fi promovat la funcția de admin, după deschiderea oficială. Felicitări și mulțumim pentru implicare!
 8. Salut, topicul este deschis pentru înscrieri:
 9. Aprob, e o idee foarte bună.
 10. Se va adăuga interiorul pentru primărie și pentru motel (sunt interioare standard GTA SA), iar paintballul v-a fi și el disponibil în viitorul apropiat.
 11. Propun să facem un sondaj de opinie în viitorul apropiat și să stabiliți voi, în mod cert eu nu sunt deacord ca unii jucători să aibă anumite avantaje, iar alții să nu aibă.
 12. Și eu sunt pro, să poată alege jucătorul dacă câștigul va fi exprimat în bani sau drugs, iar cu siguranță să se poată face și cu mașina personală.
 13. Echipa LinkMania vă roagă să urmăriți următorul model pentru a propune o modificare/sugestie: 1. Se creează topic nou, de exemplu: Sugestie - /help 2. Se completează următorul model: Nickname: Descrierea sugestiei: Poze/video/coordonate (opțional): Descrierea trebuie să fie cât mai bine detaliată, pentru ca scripterul să înțeleagă în proporție de 100%, ceea ce voi doriți să transmiteți.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...