Jump to content

freezeR

Manager
 • Content Count

  2,572
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  59

freezeR last won the day on February 21

freezeR had the most liked content!

Community Reputation

2,513 Foarte popular în Comunitatea LinkMania

About freezeR

 • Rank
  F30 Lover ❤❤

Recent Profile Visitors

15,815 profile views

Mood

 • enraged !
 • Currently Feeling enraged !
 1. Prima sugestie, las la opinia jucătorilor. Ideală ideea 2, dar vin cu o adăugare, să le poată lua orice jucător, dar : - cine nu are licenta de arme, primeste wanted +1: Posesie ilegală de arme - cine are licenta de arme, nu primeste nimic.
 2. @CodeBlack este câștigătorul concursului, dat fiind faptul că, acesta a avut o implicare ridicată în aceste 10 zile, va fi promovat la funcția de admin, după deschiderea oficială. Felicitări și mulțumim pentru implicare!
 3. Salut, topicul este deschis pentru înscrieri:
 4. Aprob, e o idee foarte bună.
 5. Se va adăuga interiorul pentru primărie și pentru motel (sunt interioare standard GTA SA), iar paintballul v-a fi și el disponibil în viitorul apropiat.
 6. Propun să facem un sondaj de opinie în viitorul apropiat și să stabiliți voi, în mod cert eu nu sunt deacord ca unii jucători să aibă anumite avantaje, iar alții să nu aibă.
 7. Și eu sunt pro, să poată alege jucătorul dacă câștigul va fi exprimat în bani sau drugs, iar cu siguranță să se poată face și cu mașina personală.
 8. Echipa LinkMania vă roagă să urmăriți următorul model pentru a propune o modificare/sugestie: 1. Se creează topic nou, de exemplu: Sugestie - /help 2. Se completează următorul model: Nickname: Descrierea sugestiei: Poze/video/coordonate (opțional): Descrierea trebuie să fie cât mai bine detaliată, pentru ca scripterul să înțeleagă în proporție de 100%, ceea ce voi doriți să transmiteți.
 9. IP-ul de conectare al serverului, LinkMania SA:MP RPG BETA este 193.203.39.224:7777
 10. Serverul LinkMania SA:MP RPG BETA nu va avea un website/panel în primă fază, deoarece a fost o neînțelegere și nu am știut că nu îl putem găzdui în cadrul comunității LinkMania. Zilele ce urmează vom rezolva această problemă, deținem website/panel pentru server, vom cumpăra domeniu și va fi online pentru toți jucătorii serverului. Ne cerem scuze, pentru acest incident neplăcut.
 11. În acest topic vor fi postate actualizările serverului LinkMania SA:MP RPG BETA.
 12. @Frisan @Claudiuu @Aka @Dennis12 @freezeR Acesta este staff-ul oficial al serverului, urmeaza să recrutăm, avem un concurs și posibil să mai urmeze concursuri. Stați aproape.
 13. Serverul LinkMania SA:MP RPG, organizează un concurs prin care oricine poate fi promovat în funcția de helper, pe serverul oficial ce urmează să îl deschidem după perioada BETA. Oferim șanse, în mod egal tuturor participanților, iar regulamentul de participare este următorul: Concursul se va desfășura în perioada 6 februarie 2021, ora 17:00 - 16 februarie 2021, ora 20:00. În data de 16 februarie 2021, ora 20:00, primii 5 jucători cu cea mai mare activitate (ore jucate), vor câștiga. Pe lângă orele jucate, este necesar ca fiecare participant, să posteze în secțiunea dedicată m
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...