Jump to content

freezeR

Manager
 • Posts

  2,626
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

freezeR last won the day on September 27

freezeR had the most liked content!

Reputation

2,511 Foarte popular în Comunitatea LinkMania

About freezeR

 • Rank
  F30 Lover ❤❤
  Pot schimba MT-ul !

Recent Profile Visitors

17,080 profile views

Mood

 • enraged !
 • Currently Feeling enraged !
 1. Și-a încetat activitatea din cadrul comunității
 2. Ban-ul a fost revocat deoarece nu am identificat detalii deosebite cu privire la situația banării contului, dar o perioadă vei rămâne sub supraveghere.
 3. Verificăm situația și revenim cu un răspuns.
 4. Sugerez să vă axați pe SA:MP momentan, după ce serverul va fi deschis oficial, va fi stabilizat la un anumit nivel d.p.d.v. tehnic și totul va decurge bine, cu siguranță vom dori să colaborăm și pentru un astfel de proiect. Rămâne topicul deschis pentru feedback-ul jucătorilor.
 5. Sancțiunea rămâne pe cont, nu tolerăm comportamentul neadecvat. Dacă dorește să se implice la GTA, poate încerca crearea unui cont nou.
 6. În urma unei discuții purtată cu echipa responsabilă de acest proiect, acesta va fi acceptat pentru stadiul Open Beta. Persoana responsabilă de partea tehnică a serverului v-a începe de mâine să pună la punct tot ce are el pe listă legat de gamemode, iar în jurul datei 10 august 2021, acest server va fi deschis în stadiul BETA publicului. Voi, jucătorii ve-ți testa gamemde-ul, ve-ți veni cu sugestii, idei, sfaturi, etc, iar în funcție de cum vor decurge lucrurile în perioada BETA, vom stabili și o dată de lansare oficială a serverului, numai dacă totul decurge bine. Sfătuiesc ca toți potențialii jucători să vină în sprijinul serverului cu idei constructive, pentru ca perioada BETA să fie cât mai scurtă și cât mai eficientă. Vom reveni reveni cu informații într-o secțiune dedicată.
 7. Vom discuta în PM toate detaliile aferente proiectului.
 8. Deocamdată întradevăr serverul este offline, voi reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp, deoarece s-au întâmplat câteva mici neplăceri la nivel intern. Mulțumesc pentru înțelegere.
 9. Vom reveni în scurt timp cu un răspuns final, după ce vom vedea cum este serverul pe host. Continuăm discuția prin PM. Mulțumim pentru inițiativă.
 10. În momemtul de față se lucrează la serverul, Denis scriptează pe gamemode, însă am întâmpinat o problemă la compania ce ne oferă host-ul și așteptăm soluționarea ei. Voi reveni cu detalii, imediat ce le voi primi și eu.
 11. Salut, topicul este deschis pentru înscrieri:
 12. Echipa LinkMania vă roagă să urmăriți următorul model pentru a propune o modificare/sugestie: 1. Se creează topic nou, de exemplu: Sugestie - /help 2. Se completează următorul model: Nickname: Descrierea sugestiei: Poze/video/coordonate (opțional): Descrierea trebuie să fie cât mai bine detaliată, pentru ca scripterul să înțeleagă în proporție de 100%, ceea ce voi doriți să transmiteți.
 13. În acest topic vor fi postate actualizările serverului LinkMania SA:MP RPG BETA.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...