Jump to content

CodeBlack

Forumist
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 likes on posts

1 Follower

About CodeBlack

 • Rank
  Un începător printre noi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname: CodeBlack Descrierea sugestiei: Sugerez ca systemul de la bizz-ul 24/7 sa fie mutat pe Textdraw. O sa atasez o poza ca idee Poze/video/coordonate (opțional):
 2. Nickname: CodeBlack Descrierea sugestiei: Sugerez sa ai posibilitatea de a iti cumpara un radio pentru casa si sa poti alege ce post de radio sa asculti tu si cei care sunt in casa ta. Poze/video/coordonate (opțional):
 3. Nickname: CodeBlack Descrierea sugestiei: Sugerez implementarea comenzilor: /openhouse /sellhouse /closehouse /housebalance Poze/video/coordonate (opțional):
 4. Nickname: CodeBlack Descrierea problemei/bug-ului: - Am inteles ca la versiunea 'V1.0.1' a fost adaugata comanda /spawnchange , insa in continuare comanda nu functioneaza Poze/video:
 5. Nickname: CodeBlack Descrierea problemei/bug-ului: - Am cumparat o casa si nu pot intra in ea. Poze/video:
 6. Nickname: CodeBlack Descrierea sugestiei: As avea o sugestie pentru un sistem de arme ( era folosit pe serverele vechi dar eu consider ca si acuma merita folosit ) Deci pentru inceput sa ai pe spatele tau armele ce le detii (Holding weapon system sau cum se numea), o sa las o poza mai jos. Cel de a doua sugestie ar fii ca dupa ce un player care are arme la el si moare, armele lui sa ramana in locatia in care a murit timp de 3-5 minute si oricine sa le poata lua de acolo ( cine detine licenta de arme ), o sa las o poza mai jos. Poze/video/coordonate (opțional):
 7. Nickname: CodeBlack Descrierea problemei/bug-ului: - Bug la aparate, cand apesi tasta 'F' apare pentru o secunda si pe urma dispare textdraw-ul Poze/video:
 8. Nickname: CodeBlack Descrierea problemei/bug-ului: - Am vazut ca la /ah este trecuta comanda /setweat insa server-ul zice ca aceasta comanda nu exista Poze/video:
 9. Nickname: CodeBlack Ore jucate: 10.09 Poza cu /stats: https://ibb.co/dGm1qgv Link către sugestii/modificări: Sunt mai multe, se gasesc la sectiunea sugestii , sugestii acceptate sau refuzate Link către probleme tehnice/bug-uri: Sunt mai multe, se gasesc la sectiunea buguri , buguri rezolvate
 10. Nickname: CodeBlack Descrierea problemei/bug-ului: - In continuare scade foarte repede combustibilul, si daca lasi motor-ul masinii pornit si tu iesi din masina, scade combustibilul pana ajunge la 0 Poze/video:
 11. Nickname: CodeBlack Descrierea problemei/bug-ului: - Din momentul in care ai intrat pe server, iti apare acel TD cu speedometer Poze/video:
 12. Display Name: CodeBlack Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (Natură, fete, masini s.a.md) : Masini Text(opțional): - Dimensiuni (opțional): De la avatar Alte precizări (opțional): Doresc daca se poate modificarea imaginii, cu ceva efecte. Multumesc anticipat!
 13. Nickname: CodeBlack Descrierea problemei/bug-ului: - La Medic cand dai /sfv daca selectezi heli, nu ai nici o sansa sa folosesti acel heli, ramane blocat in acel loc Poze/video:
 14. Nickname: CodeBlack Descrierea problemei/bug-ului: - Nu poti iesi din lottery shop Poze/video:
 15. Nickname: CodeBlack Descrierea sugestiei: Sugerez ca rentcar-ul si /sfv sa fie pe textdraw Pentru rent car sa apara sub masina pret-ul si viteza maxima Iar la /sfv cate masini de genul au fost deja spawnate si rank-ul necesar pentru a spawna un vehicul de genu Poze/video/coordonate (opțional):
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...