Jump to content

Aka

Moderator Global
 • Posts

  1,119
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Aka last won the day on September 23

Aka had the most liked content!

Reputation

1,366 Fan al Comunității LinkMania

About Aka

 • Rank
  Nihil Sine Deo
  Pot schimba MT-ul !

Recent Profile Visitors

15,781 profile views
 1. Acceptat, te rog sa ne cauti in joc(moses/sensei/aka/filtzer), pe cine gasesti online pentru a iti da invite
 2. @moses @SenSei. Sunt cei 2 co-leaderi care se vor ocupa de clan.
 3. Arkadas - Respins, te rog sa citesti conditiile de intrare in clan Alehandro - Acceptat, te rog sa ma contactezi cand ma vezi on pe sv Hokage - Acceptat, te rog sa ma contactezi cand ma vezi on pe sv
 4. Salutare, Am deschis topicul de aplicatii,
 5. Primul de sus, cu R4 în coada.
 6. https://www.linkmania.ro/forum/2186-team-of-veterans/ La deschiderea sv-ului, voi debloca topicul de aplicatii.
 7. Va anunt ca avem 2 canale speciale pe Discord, pentru ToV. ( https://discord.com/invite/3RzFSpabAr ) Persoanele care vor face parte din clan, va rog sa imi scrieti pe Discord cum aveti numele, pentru a va da acces pe canale.
 8. Rank 1 "Honored" - Primesti la intrare in clan. Rank 2 "Professional" - Primesti la 20 zile de cand esti in clan. Rank 3 "Elite" - Primesti la 50 zile de cand esti in clan. Rank 4 "Veteran" - Primesti la 80 zile de cand esti in clan. Rank 5 "Legend" - Primesti la 100 zile de cand esti in clan. Rank 6 "Decorated" / Manager - Primesc doar persoanele desemnate de lider. Rank 7 "Owner" - Liderul clanului.
 9. Nu acceptam certurile intre colegi, jignirile si glumele de prost gust; Inactivitatea neanuntata este sanctionata cu demitere; Cine va iesi din clan, va mai primi o sansa FOARTE greu; Cand vi se solicita ajutorul, sunteti rugati sa o faceti; Toti membrii trebuie sa respecte regulamentul serverului; Nu acceptam excursionisti in clan, daca va plimbati din factiune in factiune, nu aveti ce cauta aici; Ce se vorbeste pe chatul clanului, acolo ramane; Daca ati fost respinsi, aveti dreptul la o noua cerere in 3 zile; Cine nu respecta conditiile de intrare, nu va avea nicio sansa. Daca primiti ban mai mare de 3 zile, sunteti automat demisi. Dupa acceptarea in clan, aveti la dispozitie 48 de ore pentru a contacta liderul pentru invite. Daca nu ati contactat un lider in 48 de ore, pierdeti invite-ul. info: Regulamentul poate fi modificat la orice ora, asa ca ar fi indicat sa il cititi frecvent.
 10. Fiindca suntem un clan exclusivist, avem pretentii mari de la viitorii membrii, asadar cerintele sunt: Minim 2-3 ani vechime pe server; Minim 3 titluri importante castigate de-a lungul timpului (cel mai puternic mafiot / cel mai competent politist / cel mai silent asasin / membrul lunii in factiuni, etc); Minim rank 4 in factiune in momentul aplicarii; (regula nu se aplica momentan) Fara vreo sanctiune in ultima luna; Activitate pe server; Sa nu jucati pe 2 sau mai multe conturi; Seriozitate, implicare si devotament. info: Cerintele se pot modifica in orice moment, asa ca ar fi indicat sa cititi frecvent topicul.
 11. Aveti propuneri pentru clan? Aici este topicul in care trebuie sa postati.
 12. Aici se vor posta pozele si/sau videoclipurile de la actiunile din clan.
 13. In cazul in care nu mai doriti sa faceti parte din acest clan, va puteti depune cererea de demisie respectand modelul: Nickname: Level: Rank in clan: Motiv demisie: info: Ganditi-va bine ce faceti, odata iesiti din clan, va fi FOARTE greu sa mai primiti o alta sansa in viitor.
 14. Aici se vor posta anunturile despre clan. De la noutati, la evenimente si sedinte. Vor posta doar liderul / managerii.
 15. Aici vom putea discuta, avand cateva reguli de bun simt: Fara spam, fara mesaje scurte gen "ce faceti?"; Fara jigniri, flame, certuri.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...