Jump to content

Frank

Alumni
 • Content Count

  1,219
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Frank last won the day on August 28

Frank had the most liked content!

Community Reputation

338 likes on posts

About Frank

 • Rank
  Come to the dark side

Recent Profile Visitors

13,545 profile views
 1. În tocmai. În regula, iar in cazul in care persoana nu mai este in functie de TL pentru ca s-a produs o schimbare brusca cum trebuie procedat? Cand am fost in functie @smokeR era TL pe GTA.
 2. Salut, Îmi cer scuze dacă creez confuzii sau altele dar aş dori să întreb de ce foştii membri ai staff-ului care chiar au pus o piatra în zidul comunitatii au fost trecuti in grupul de "LinkManiac" iar cei ce au fost in functie 1-2 luni maxim li s-a oferit functii de "ex-staff" "Alumni" , etc. Un mic exemplu, @Potco ,@Need, @qwertz0r, @nemo si alti (se poate verifica in topicul de la GTA intern), au fost trecuti in acest grup chiar si cu helper. Am fost moderator in tot acel timp cu @qwertz0r si s-a intamplat ca ambii sa ne lasam de joc in aceasi saptamana. Iar spre exem
 3. Parerea mea este să lasam lucrurile asa. A fost frumos cat a durat, au fost nenumarate incercari care au avut succes, iar altele nu. Mereu SA-MP-ul a fost principalul care a tinut comunitatea si a fost sustinut foarte putin de sus si privit cu indiferenta. Cand era vorba despre MU/CS/GTA V era sectiunea plina de nume scrise cu roşu. Cand se cerea ajutor la GTA, "Nu cunosc situatia" "Trebuie sa asteptam parerea lui X-Y" , "Nu vreau sa ma implic". Personal imi inchei acctivitatea odata cu serverul.
 4. Iniţiativa este ok din punctul meu de vedere, însa dupa cele întâmplate mi-e greu sa ma gandesc ca cineva din vechea conducere se v-a mai implica. LinkMania fara ca cineva sa-i stie secretele spre succes nu o sa mearga. Este al X-lea start, multi si-au pierdut rabdarea. O sa fie greu chiar daca o sa fie si o buna implicare din partea tuturor, sa nu mai zicem din nou de o noua conducere, wipe,etc... O cheie spre trecutul tau ne poti da? Sa stim cu cu cine stam de vorba.
 5. 7 https://youtu.be/_IWxwbyDIws
 6. Deşi acest compozitor este din Republica Moldova, am ales sa-l postez aici deoarece are o melodie recunoscuta mondial, cantata in romana. Este primul și unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, în calitate de co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreața americană Rihanna.
 7. Cu toti îl ştim pe Maluma, are chiar cateva colaborari cu cantareti romani, mereu transmite o buna stare pentru mine.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...