Jump to content

filtzeR

VIP
 • Content Count

  4,197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

filtzeR last won the day on March 29

filtzeR had the most liked content!

Community Reputation

7,283 Veteran al Comunității LinkMania

About filtzeR

 • Rank
  TOVarăș

Contact Methods

 • Yahoo
  ionnutzk

Recent Profile Visitors

44,625 profile views

Mood

 • happy !
 • Currently Feeling happy !
 1. Ce parere diferita legata de samp-ul vechi vs samp-ul actual am avut la cafenea? Acolo am vorbit strict de forum. Incurci borcanele.
 2. Nimic nou. Server-ul a ramas la fel de full si de bun ca atunci cand erai tu. Playerii sunt aceeasi, dar si unii noi, abia ai loc pe server totusi, ceea ce este bine. Nu mai sunt vanatori ca pe timpuri, oamenii s-au mai maturizat, reclamatii se fac foarte foarte rar, factiunile sunt pline, toate au fel si fel de activitati care te tin in priza. Banii din donatii se duc catre intretinerea serverului, catre scripter, catre promovare, catre plata adminilor si a helperilor. Liderii inca nu primesc bani, dar vor urma si ei. Sunt destui bani oricum. Server-ul este pe primul loc in Romania din toate
 3. https://www.tiktok.com/@blogulunuianalfabet.ro/video/6789923633549577478?is_copy_url=0&is_from_webapp=v2&sender_device=pc&sender_web_id=6844763737108088326 Te respect toata viata mea si nu te respect.
 4. filtzeR

  Server SAMP

  Totul suna frumos pana il deschizi si vezi maxim 50 de playeri (mereu aceeasi, cei vechi, ToV rullz) cu toate promovarile de la youtuberii vieții. Succes anyway. Din cate am vazut se lucrează deja la server. Poate va uniți forțele.
 5. O, doamne, cu ce proști discut. @EmeriCk ca un fapt divers, nu a întrebat nimeni din clan de tine, cel puțin nu pe mine. Daca m-ar fi intrebat cineva sau daca o faceai tu, raspunsul meu era pozitiv. Mi se acreste de voi, nici nu mai meritati atenție. Cius.
 6. Mult succes atunci. Cand o sa vezi cate probleme vor fi, atunci poate iti vei da seama ca trebuie sa fie si cel putin o persoana ce a fost in staff intr-o functie mai mare care știe ce înseamnă LM. Asa a procedat si vechea conducere la început, au renegat veteranii (ToV power) crezand ca vor da lovitura cu generația noua si plina de basini, dar ce sa vezi, tot veteranii au ramas in final si tot ei vor ramane. Si pana acum crezi ca a fost cineva platit pentru asta? Nu dragul meu, tot pro bono s-a făcut totul, pentru "binele serverului". Iar cu cei noi stii care e faza? Dupa ce se recru
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...