Jump to content

morf

Manager
 • Posts

  457
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

morf last won the day on September 13

morf had the most liked content!

Reputation

113 likes on posts

About morf

 • Rank
  Don Corleone
  Fan LinkMania

Recent Profile Visitors

10,063 profile views
 1. Salut, Nu crezi ca este prematur sa tragi astfel de concluzii ? Nu a murit nimic yet, Fluffy lucreaza la server in limita timpului disponibil, perioada de teste/BETA o sa tina probabil 2-3 luni, trebuie sa aveti rabdare. Stii foarte bine ce failuri am avut recent cu servere in BETA doar o luna sau mai putin, cu cei mai profesionisti tehnicieni de MU din RO care evident nu erau ready de oficial -> fail inevitabil.
 2. Destul de evident, in loc sa anunti aceasta scapare, ai ales sa profiti de ea, domnule ureqqe. Te mai asteptam pe la noi pentru exmatriculare & ban ip pe forum Closed.
 3. Hello, Verifica te rog daca nu iti blocheaza antivirusul / Windows Security
 4. https://www.linkmania.ro/forum/2167-mu-online-season-16-beta/
 5. Hello all, Dorim sa va anuntam ca Vineri 27/08/2021 - ora 18:00 se va deschide serverul BETA MuOnline Season 16. Site afiliat -->> https://muonline.link/ Register activ, revin cu info cand este disponibil si download. Enjoy.
 6. Pentru orice problemă aveți legată de jocul MU Online oferit de Linkmania, puteți apela la Staff-ul MU Online, care este format din: Manageri LinkMania: @Kitte@Lancelot @morf Tehnician MU: @Fluffypony Moderator MU: @morf, @luthor Game Master MU: Important: În joc caracterele de Game Master fac parte din guilda [Admins].
 7. Hello, O sa continuam discutia in privat, ramane de vazut daca ajungem la o intelegere. Mersi.
 8. Salut, In primul rand la ce configuratie te-ai gandit ? XP rate, rewards, drop, server events/invasions, xShop WebShop etc..., system pay2win ? play2win? Timpul disponibil alocat pentru suportul tehnic? Inevitabil vor bugs/situatii unde tehnicianul/ownerul va trebuii sa raspunda celui care a facut sesizarea (ideal nu in 3 zile lucratoare). Esti dispus la game/settings changes? Membrii acestei comunitati vor venii cel mai probabil cu sugestii. Also, intreb si eu pentru un prieten.... why Germany / US / Switzerland ? Mersi.
 9. morf

  Salut

  Salut, LinkMania nu detine server files & nu ofera suport tehnic, mai ales daca acel server nu este afiliat cu noi. Daca cineva este dispus sa te ajute, o sa va rog sa continuati discutia in privat. Multumesc.
 10. Salut, Cu toate ca proiectul tau este ''''deja realizat foarte bun chiar excelent la care s-a lucrat foarte mult''', este destul de evident, avand in vedere comportamentul tau din ultima perioada, ca nu o sa colaboram niciodata. Daca aceasta comunitate este moarta si ne doresti cadere libera (plus nenumarate insulte la adresa staffului), ar trebuii sa apreciezi ca inca nu ai luat ban permanent (exmatriculat).
 11. Hello, Moved @ "Forumist". Take care.
 12. Salut, Multumim pentru oferta dar nu suntem interesati de astfel de colaborari, avem un proiect in lucru, este suficient pentru noi. Esti liber sa discuti in privat cu persoanele interesate, daca sunt, dar aceasta sectiune nu este pentru astfel de topicuri. Avem si sectiune de advertising in forumul principal. Closed.
 13. Salut, In acest moment avem doua proiecte afiliate, este suficient pentru noi. Multumim pentru interesul acordat.
 14. Pentru orice problemă aveți legată de jocul MU Online oferit de Linkmania, puteți apela la Staff-ul MU Online, care este format din: Manageri LinkMania: @Kitte@Lancelot @morf Tehnician MU: @MuTechGuy Moderator MU: @morf, @luthor Game Master MU: Important: În joc caracterele de Game Master fac parte din guilda [Admins].
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...