Jump to content

morf

Manager
 • Content Count

  366
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

morf last won the day on October 12

morf had the most liked content!

Community Reputation

87 likes on posts

About morf

 • Rank
  Don Corleone
 • Age 34

Recent Profile Visitors

9,073 profile views
 1. Pentru orice problemă aveți legată de jocul MU Online oferit de LinkMania, puteți apela la Staff-ul MU Online, care este format din: Manageri LinkMania: @Lancelot @morf @Kitte Sponsor MU Seasson 15: @S15Laurentiu Tehnician MU Season 15: @S15Laurentiu Moderator MU: @mircea_dbv @Tusken @morf, @EmeriCk Game Master MU Season 15 : Important: În joc caracterele de Game Master fac parte din guilda [Admins].
 2. Regulament MU Online S6 Classic LinkMania Regula de baza: comportamentul civilizat. 1. Jigniri / insulte (jucator/staff/comunitate): Trebuie sa se vadă toata discuția în screen shot-uri, cu F4 pe tot ecranul. Jignirile/ insultele pot fi reclamate doar de către persoana jignită/ insultată, indiferent prin ce mijloc au fost adresate, global chat, normal chat, PM, party chat, guild chat. Se acordă suspend pentru orice altă referire la părinți, rude, dacă sunt folosite în context jignitor. Se pedepsește discriminarea pe motiv de gen, culoare, rasă sau orice
 3. Hello, Aia este pe la arhiva, nu am ajuns acolo yet Done.
 4. Salut, Te vom contacta as soon as possible pe PM pentru o discutie mai detaliata. Multumesc. https://www.linkmania.ro/forum/2034-mu-online-season-15-beta/
 5. Salut, Discutam intern propunerea ta & revenim cu un raspuns, aici sau pe PM. Btw, sper sa nu te confund, nu ai mai avut in trecut inca alte 2 proiecte aici pe Link ? (Season 8 & 12). Mersi.
 6. Hello, Erai pe inactive that's why, te-am mutat la Forumist, mai departe te promoveaza forumul automat, daca este cazul. Mersi.
 7. Salut, In acest moment este prematur sa vorbim de o noua colaborare. Suntem deja in discutii de aprox 2 luni cu cineva care doreste sa aduca Season 15 pe LinkMania. Mersi.
 8. Hello, Pentru ca nu se mai tine cont de scopul acestui topic, closed for now. Daca se considera necesar, se va deschide de catre un coleg. Multumesc.
 9. morf

  Server Nou MuOnline

  Salut, Ramane sa stabilim perioada de BETA, when you're ready, tinem legatura. Mersi.
 10. @Ripper Multumim pentru interesul acordat comunitatii LinkMania, dar in acest moment, dupa mai multe discutii interne, consideram ca nu ar fi benefica o colaborare. Succes in continuare, hope you find what you are looking for. Mersi.
 11. Incercati sa va abtineti de la comentarii irelevante. Multumesc. cRs stiu ca nu te poti abtine, but please try
 12. Haideti sa incercam sa nu deviem de la scopul acestui topic, cum a mentionat mai sus, Ripper nu are o comunitate pentru serverul lui. Avand in vedere ca suntem inca in negocieri cu el privind setarile serverului, este dreptul lui sa caute si alte variante, urmand sa isi aleaga cea mai buna solutie pentru el.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...