Jump to content

morf

Manager
 • Content Count

  416
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

morf last won the day on April 19

morf had the most liked content!

Community Reputation

105 likes on posts

About morf

 • Rank
  Don Corleone

Recent Profile Visitors

9,696 profile views
 1. Hello, Moved @ "Forumist". Take care.
 2. Salut, Multumim pentru oferta dar nu suntem interesati de astfel de colaborari, avem un proiect in lucru, este suficient pentru noi. Esti liber sa discuti in privat cu persoanele interesate, daca sunt, dar aceasta sectiune nu este pentru astfel de topicuri. Avem si sectiune de advertising in forumul principal. Closed.
 3. Hello all, Dupa cum probabil era de asteptat, inevitabil, colaborarea intre LinkMania si serverul afiliat season 16, a ajuns la final. Din pacate in ultima vreme, comunicarea intre cele doua parti aproape ca nu mai exista, nici cu comunitatea, nici cu stafful LinkMania. Sectiunea va mai fi disponibila/vizibila o saptamana dupa care se va arhiva. Multumesc.
 4. Hello, Nu am facut acel poll inca dar am cam primit raspunsul. Urmeaza sa vedem zilele astea ce soarta are acest proiect. Mersi.
 5. Morning, Ce pot sa zic... daca omul nu vrea sa raspunda... probabil nu mai are interes sa se ocupe de acest server. Eu unul propun sa facem un POLL in care comunitatea sa voteze daca mai are rost sa continuam cu acest proiect sub umbrela LinkMania. Mersi.
 6. Morning, Incerc sa dau de Laurentiu, revin cu info cand aflu ceva. Mersi.
 7. morf

  S16 mort?

  Morning, Dupa cum stii, fiind un server afiliat, nu avem access server settings, ne bazam pe ownerul/technicianul de servici sa raspunda solicitarilor de acest gen. Este liber sa configureze sau sa ajute la configurarea altor servere, dar de acord cu tine @demonu, in ultima vreme comunicarea tech-ului cu aceasta comunitate a fost cam zero. Urmeaza sa avem o discutie interna in urmatoarele zile si sa vedem daca timpul ii mai permite sa se ocupe de acest server sau nu. Mersi.
 8. Salut, In acest moment avem doua proiecte afiliate, este suficient pentru noi. Multumim pentru interesul acordat.
 9. Salut, Cum a mentionat si colegul meu mai sus, acel server/site NU este asociat cu acest forum, nu stim cine sustine acel server, nu are legatura cu LinkMania / RDS RCS. Din pacate nu te putem ajuta. Mersi.
 10. Salut, Nu gasesc acel caracter in lista serverului asociat cu acest forum. Verifica te rog pe site daca in momentul in care apesi pe linkul "Forum / Support" te redirectioneaza aici. Also, inainte de a initia un topic la aceasta sectiune, te rog sa citesti regulamentul si ghidul de postare. Mersi.
 11. Pentru orice problemă aveți legată de jocul MU Online oferit de Linkmania, puteți apela la Staff-ul MU Online, care este format din: Manageri LinkMania: @Kitte@Lancelot @morf Tehnician MU: @MuTechGuy Moderator MU: @mircea_dbv @morf, @EmeriCk Game Master MU: Important: În joc caracterele de Game Master fac parte din guilda [Admins].
 12. morf

  MuServer

  Hello, Din pacate in acest moment, se pare ca nu exista interes din partea comunitatii pentru acest proiect, in plus, am citit mai sus ca nu prea ai timp sa te ocupi de el, am avut situatii in trecut (destul de recent) cand serverele au dat fail exact din acest motiv, no TECH online, mai ales in perioada BETA. Avem deja 2 proiecte la care se lucreaza, ramane de vazut care din ele va ajunge la varianta oficiala si care nu. Revizitam subiectul anul viitor. Mersi.
 13. Pentru orice problemă aveți legată de jocul MU Online oferit de LinkMania, puteți apela la Staff-ul MU Online, care este format din: Manageri LinkMania: @Lancelot @morf @Kitte Sponsor MU Seasson 16: @S15Laurentiu Tehnician MU Season 16: @S15Laurentiu Moderator MU: @mircea_dbv @morf, @EmeriCk Game Master MU Season 16 : Important: În joc caracterele de Game Master fac parte din guilda [Admins].
 14. Ghid de postare (General) Acesta este un ghid orientativ ce cuprinde câteva informații pentru a va ajuta sa va argumentati plangerea in mod corect. Important: Pozele trebuie atasate in spoiler , nu se accepta poze editate (sageti, cerculete, patratele etc) sau link-uri externe. Pozele trebuie sa contina (C)arachter window activat, trebuie sa se vada serverul si numele. (*** In functie de server, unde se poate identifica din poze, nu este necesar C activat.) Formatul unei plângeri corecte și complete: Titlu: Numele posibilul
 15. Regulament MU Online S16 LinkMania Regula de baza: comportamentul civilizat. 1. Jigniri / insulte (jucator/staff/comunitate): Trebuie sa se vadă toata discuția în screen shot-uri, cu F4 pe tot ecranul. Jignirile/ insultele pot fi reclamate doar de către persoana jignită/ insultată, indiferent prin ce mijloc au fost adresate, global chat, normal chat, PM, party chat, guild chat. Se acordă suspend pentru orice altă referire la părinți, rude, dacă sunt folosite în context jignitor. Se pedepsește discriminarea pe motiv de gen, culoare, rasă sau orice alt cr
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...