Jump to content

AdrlaN

LinkManiac
 • Content Count

  986
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

108 likes on posts

About AdrlaN

 • Rank
  Regatul României

Recent Profile Visitors

10,302 profile views

Mood

 • like a boss.
 • Currently Feeling like a boss.
 1. AdrlaN

  HHunterZ

  Pai sti si tu ca MU este o boala daca te reapuci nu mai scapi si sincer poate as juca daca ar baga 97d din nou pentru cei vechi.S-au gandit vreodata la asta , eu spun ca multi ar intra pe un server 97d securizat bine ,pentru amintiri.De exemplu cand pe 97d dublau itemele intre caractere cu un bug se rezolva simplu erau 2 servere de 97d si pe unu facea sa mearga trade si pe celalalt nu trebuei sa te conectezi pe servere diferite sa faci trade-ul sa-ti iasa bugul.Sunt multe rezolvari la 97d si erau si atunci numa daca se vroia.
 2. AdrlaN

  HHunterZ

  Eu nu mai joc de ani buni , am jucat 97d si season 1 sau 2 si 3 parca .Astea de acuma S6, S15 si ce mai sunt acuma pe linkmania.
 3. AdrlaN

  HHunterZ

  Sal, cum e noul MU ? am vazut ca sunt mai multe sezoane active , nu vi-e dor de 97D ?
 4. AdrlaN

  HHunterZ

  Ce faceti , Lancelot joci si acuma MU ? Ce au trecut vremurile .Eu unu as juca 97D din nou e cel mai clasic MU .De exemplu toata lumea la shooter joaca CS.GO eu joc tot CS 1.6 pe steam.
 5. AdrlaN

  Unban cont filtru

  Gata merge, acum scriu de pe PC .Iti multumesc mult ti-e si lui Kitte .Nu stiu ce a fost , filtru pe DNS ?.Va multumesc si o zi buna ! Nu gasesc unde sa dau mesaj privat , probabil e o eroare de browser de la mine.
 6. AdrlaN

  Unban cont filtru

  Nu știu de ce nu găsesc mesaj privat aici.Useru meu de internet e EDITAT poți șterge tu te rog dupaia.
 7. AdrlaN

  Unban cont filtru

  Physical addresss MAC : EDITAT
 8. AdrlaN

  Unban cont filtru

  Același internet am de 16 ani : 86.124.137.89 ,nu pot accesa www.linkmania.ro de pe orice divice conectat la internet în casă doar dacă intru de pe telefon cu date mobile care generează alt ip .Țin minte când am luat ban mi s-a dat și filtru pe forum de atunci n-am mai putut intra, probabil o fi filtru pe DNS, nu mai țin minte adminul. Când încerc să accesez linkmania îmi apare:Acest site nu poate fi accesat încearcă să verifici conexiunea, să verifici proxy-ul și firewall-ul să rulezi diagnostic rețea Windows. Firewall e dezactivat, alt anti-virus nu am și pot accesa orice site ,joc pe int
 9. AdrlaN

  Unban cont filtru

  Mulțumesc mult ,momentan contul de pe care postez apare inactiv, rămâne la filtru la 41nd dacă dorește să-mi de-ie o șansă să pot intra după atâta timp.
 10. AdrlaN

  Unban cont filtru

  Ip meu pe care am filtru pe forum este :86.124.137.89,îmi pare rău pentru atunci cred că și pe Kitte am înjurat-o,am fost copil nu știu dacă aveam 19 ani ,toți greșim mai ales când nu suntem copți la minte. Vă mulțumesc chiar dacă nu-mi scoateți filtrul,serverul acesta a fost copilăria mea la jocuri online.
 11. AdrlaN

  Unban cont filtru

  Bună dimineața. Sunt un player vechi al acestui server pe MU din 2006 și aș dorii dacă se poate o scoatere de filtru de pe acest cont și IP.Am primit acum 10 ani ban vreo 90 de zile și filtru permanent pentru un limbaj extrem de care îmi pare rău la aceea vreme find copil.Acuma aș dorii scoaterea filtrului dacă este posibil deoarece nu mai pot intra pe site-ul dumneavoastră de pe PC doar pe telefon cu date mobile. La cont în acest moment îmi apare cont inactiv dacă este așa poate fi reactivat?N-am mai intrat de foarte mulți ani și-mi este dor de vremurile copilăriei. Vă mulțumesc mult.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...