Jump to content

Mihnea

LinkMaster
 • Content Count

  8,157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Mihnea last won the day on May 16

Mihnea had the most liked content!

Community Reputation

802 Fan al Comunității LinkMania

About Mihnea

 • Rank
  米赫內亞
 • Age 26

Recent Profile Visitors

64,569 profile views

Mood

 • stealthy.
 • Currently Feeling stealthy.
 • Age 26
 1. Castigatorul saptamanii acesteia este @Ripper Pentru revendicarea premiului, lasa mi un mesaj privat. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Astazi incepem a 4-a editie a concursului. Am adaugat o noua regula, minim 10 posturi / saptamana respectiva pentru a fii eligibili pentru premiere. Concursul se incheie Joi, 11 Iunie, ora 14.
 2. Uite nimic interesant, la treaba. @Encrypted Cum merge treaba?
 3. Astazi incepem a 3-a editie a concursului. Regulile raman neschimbate. Concursul se incheie Luni, 1 Iunie, ora 14. Succes!
 4. Castigatorul saptamanii acesteia este @ureqqe Pentru revendicarea premiului, lasa mi un mesaj privat.
 5. Salutare baiteti, S au adus prea multe jigniri, asa ca inchidem topicul. Daca aveti reclamatii cu dovezi, nu ezitati sa deschideti un nou topic.
 6. Mihnea

  Unban cont filtru

  @41nd @Kitte
 7. Lenovo a început să aducă noul său telefon de gaming puțin mai aproape de realitate, cu noile imagini oficiale care au ajuns pe Weibo. Dispozitivul va face parte din gama Legion, specializată până acum în PC-uri, laptopuri și accesorii de gaming. Fotografiile ilustrează un bundle promo (în deja consacratul ambalaj sub forma unui geamantan) care include două controllere ce se conectează în lateralul telefonului, cu ajutorul carcasei incluse, formând un gamepad. Produsul care se poate zări în mijloc, tot cu sigla Legion, pare a fi o husă ce conține o pereche de căști. Despre specificați
 8. Mihnea

  Xbox Series X

  Xbox Series X va fi prezentat în perioada următoare cu ajutorul producătorilor de jocuri. Recent, Microsoft a lansat un teaser video cu ecranul de deschidere pentru viitorul Xbox, urmând ca acesta să fie continuat de un serial special realizat cu ajutorul producătorilor externi. Practic, Microsoft vrea să le ofere gamerilor un mic gust al viitoarei console, oferind preview-uri pentru jocuri precum Assassin’s Creed Valhalla, ultimul titlu de la Ubisoft. De asemenea, gigantul american va prezenta în viitorul apropiat și imagini cu titlurile exclusive cu care Xbox va veni, Slashge
 9. Astazi incepem a 2-a editie a concursului. Regulile raman neschimbate. Concursul se incheie Vineri, 22 Mai, ora 14. Succes!
 10. Castigatorul primei editii este @way2mad. Felicitari! Pentru revendicarea premiului, te rog sa ii dai mesaj privat @Kitte.
 11. Concurs Top Poster Odata cu achizitionarea noului plugin in care putem vedea saptamanal/lunar/anual cei mai activi useri in numarul de posturi am decis sa facem un concurs cu premii. Regulile sunt simple, cand vom da startul, userul cu cele mai multe posturi la sfarsit de saptamana, va castiga un joc pe Steam oferit de @Just. Trebuie sa aveti minim 10 posturi in saptamana respectiva pentru a fii eligibili pentru premiere. Nu faceti postari doar de dragul de a face, respectati regulamentul de postare, fara offtopic si posturi inutile. Incercati sa veniti cu content nou
 12. Salut, te ajut cu cea mai mare placere. Lasa mi un PM cu ce ai nevoie
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...