Jump to content

morf

Manager
 • Posts

  422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

Everything posted by morf

 1. Salut, Cu toate ca proiectul tau este ''''deja realizat foarte bun chiar excelent la care s-a lucrat foarte mult''', este destul de evident, avand in vedere comportamentul tau din ultima perioada, ca nu o sa colaboram niciodata. Daca aceasta comunitate este moarta si ne doresti cadere libera (plus nenumarate insulte la adresa staffului), ar trebuii sa apreciezi ca inca nu ai luat ban permanent (exmatriculat).
 2. Hello, Moved @ "Forumist". Take care.
 3. Salut, Multumim pentru oferta dar nu suntem interesati de astfel de colaborari, avem un proiect in lucru, este suficient pentru noi. Esti liber sa discuti in privat cu persoanele interesate, daca sunt, dar aceasta sectiune nu este pentru astfel de topicuri. Avem si sectiune de advertising in forumul principal. Closed.
 4. Salut, In acest moment avem doua proiecte afiliate, este suficient pentru noi. Multumim pentru interesul acordat.
 5. Pentru orice problemă aveți legată de jocul MU Online oferit de Linkmania, puteți apela la Staff-ul MU Online, care este format din: Manageri LinkMania: @Kitte@Lancelot @morf Tehnician MU: @MuTechGuy Moderator MU: @mircea_dbv @morf, @EmeriCk Game Master MU: Important: În joc caracterele de Game Master fac parte din guilda [Admins].
 6. morf

  MuServer

  Hello, Din pacate in acest moment, se pare ca nu exista interes din partea comunitatii pentru acest proiect, in plus, am citit mai sus ca nu prea ai timp sa te ocupi de el, am avut situatii in trecut (destul de recent) cand serverele au dat fail exact din acest motiv, no TECH online, mai ales in perioada BETA. Avem deja 2 proiecte la care se lucreaza, ramane de vazut care din ele va ajunge la varianta oficiala si care nu. Revizitam subiectul anul viitor. Mersi.
 7. Hello, Aia este pe la arhiva, nu am ajuns acolo yet Done.
 8. Salut, Te vom contacta as soon as possible pe PM pentru o discutie mai detaliata. Multumesc. https://www.linkmania.ro/forum/2034-mu-online-season-15-beta/
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...