Jump to content

CodeBlack

Forumist
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by CodeBlack

 1. +1 Eu, vreau sa vad serverul cat de curand online si cat de curant populat si totul sa fie ca pe vremuri! Joc si voie buna!
 2. Pana la urma o sa avem unde sa ne delectam sau ba? :)) Sincer sa fiu mie imi lipseste gamemodeul din anul 2016-2017 Nu prea vad cum poti sa combini 2 moduri aproape total diferite GodFather cu RolePlay, adica ambele moduri au sisteme total diferite cat cel de rob, cat cel de war sau masini personale. Pe urma economia pe GodFather ii total diferit fata de RolePlay. Pe un server de GodFather daca ai mats ai tot ce iti doresti, pe cand pe un server de RolePlay ai nevoie de mats, bani, level ca sa fii cineva. Ar fii multe de enumerat. Oricum eu nu prea vad cum sa combini 2 moduri foarte diferite, nu zic ca ii imposibil si chiar is curios de ce va iesi. Bafta si sper sa ne vedem cu serverul online si populat!
 3. Salut, vezi ca nu functioneaza pozele. Daca poti sa remediezi aceasta problema.
 4. Observ ca serverul este offline, noutati nu mai avem, sa speram ca va veni cineva pe bune cu un gamemode de durata si demn de comunitatea LinkMania!
 5. @Kane_Lewis Sper ca nu ai renuntat la proiect si sa speram ca va fii ceva de viitor si de durat! Sa vedem serverul cat de repede online pe LinkMania!
 6. N-am Am/N-am spart sticle in natura pentru relaxare
 7. 8 https://youtu.be/Mu4hKo4RA3s
 8. Din descriere sincer nu pare ceva nou, ceva mai special decat celalate servere. Eu as vrea sa vad pe viu acest server, nu doar descris. Insa cum spune si heineken, si eu mi-as dori sa vad intr-un final un server roleplay cum trebuie, un server unde sa nu te plictisesti dupa 30 de minute, unde sa ai activitate tot timpul. Din cate stiu comunitatea linkmania lucreaza deja la un server RPG , deocamdata serverul se afla in versiunea beta de ceva vreme buna...da arata blana pana la ora actuala, doar ca de ceva timp nu mai vad evolutia serverului...poate o sa fii tu acceptat cu serverul tau, poate ramanem la cel creat de comunitate, oricum ar fii, bafta iti doresc, suna bine descrierea, promitator dar mi-as dori sa vad acest mod. Bafta sa ai!
 9. Ceva informatii? Update-uri? Cat mai dureaza? Cand va fii gata?
 10. Frumos sistemul, insa am o sugestie. Adaugarea unui attachobjecttoplayer cu acel sac de bani.
 11. Ce se mai aude de server? Sper ca nu sunt vesti proaste avand in vedere ca serverul e off
 12. Display Name: CodeBlack Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Tema (Natură, fete, masini s.a.md) : Masini Text(opțional): - Dimensiuni (opțional): De la avatar Alte precizări (opțional): Doresc daca se poate modificarea imaginii, cu ceva efecte. Multumesc anticipat!
 13. Cine isi mai aduce aminte de asta -> https://www.youtube.com/watch?v=KrbMdEAFZX4
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...