Jump to content

PePe

Alumni
 • Content Count

  2,677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

PePe last won the day on May 21 2020

PePe had the most liked content!

Community Reputation

1,418 Fan al Comunității LinkMania

About PePe

 • Rank
  Mind STAMP!

Recent Profile Visitors

9,955 profile views
 1. Nu cauta scuze. Vad ca o tot tii asa, ca nu m-a sanctionat degeaba. Unde e dovada pentru care am primit restrictie forum/panel/server? Pentru ce sa dezgropam subiecte? Nu mi-a convenit ce face ala, l-am denuntat cu dovezi, pa. Pentru ce mai dai pe forum pe aici? Nu va merge serveru’ de apartament? Hai, valea de pe Linkmania.
 2. Ba tu esti ultimul prost, baiatul vrea sa faca ceva si tu ii zici de clanu’ tau clandestin
 3. Pe asta il foloseam pentru scanari ocazionale, poi uninstall, nu il tineam pentru real-time peotection.
 4. M-as implica cu mare placere sa te ajut cu tot ce pot, insa momentan nu am timp, succes mult mult! Linkmania Power!
 5. Am fost lider pentru ca mi-au dat baietii care se ocupau, tu aveai doar functie, nu tu mi-ai dat. “Frumoase” vorbe aici in public, @41nd el mi-a dat restrictie pentru ca am zis o parere scurta ca se duce in jos serverul, iar el uite cum vorbeste, cum e balanta asta? P.S: sevraj, am luat liderul ala prea pe merit si pe activitatea enorma a factiunilor ce o detineam alaturi de baietii buni , refuzand gradul de admin(nu cu admin mentineam activitatea, ci cu functia de lider).
 6. Te contrazic, am fost peste masura constructivi si am adus solutii, contra a fost tot sevraj, dovezile sunt pe forum cu zecile pe pagina de “sugestii”! De ce vorbesti in necunostiinta de cauza? Cine se crede veteran si ia peste picior generatia noua? Eu nu am vazut vreun caz! Si ce ai vrut sa zici cu “v-a lasat sa luati functii” ? A luat cine a dovedit ca merita, exemplu de alt abuz si manevra sunt eu, care am fost scos din functia de lider pe motiv ca “a folosit injectie cand fugea de cops” wtf!? Asta s-a folosit de cand e serveul din 2008, nu era nici un regulament, facea parte din joc..
 7. Da ma @Rothschild dar pe langa toate cele spuse din prima pagina, nu vad motivul pentru care sevraj sa imi stearga reclamatiile sa musamalizeze si sa imi dea restrictie tocmai de asta s-a dus serverul, ma repet a 14a oara, pentru ca lui sevraj cand nu ii place caracterul unui jucator, il baneaza.
 8. Ba arunc, pe drept. De fapt am si spus de N ori si nu numai eu, dar repet, cei de care zici ca sunt “toxici” si “gunoaie” sunt de fapt aia care dadeau lucrurile pe fata si in final restrictionati de sevraj, pentru ca NU daunau serverului in sine, ci de fapt daunau lui sevraj.
 9. Nu deviati de la subiect, hai sa ramanem in cercul desenat prima data, sevraj.
 10. Cum poti sa scrii prostiile astea smoker :)))cati s-au lasat din cauza mea sau a factiunii mele(IRC) tu te auzi? Jucatorii lasati sunt aia restrictionati de sevraj, uita-te pe canalul meu ca am 300 de video cu factiunea IRC si departamentele, numa’ astea au tinut serverul activ si cati jucatori nu au video de genul, dar s-a intors sevraj sa strice tot, jalnic. Cum poti sa zici ca ai avut incredere in el...? A stai, noi suntem aja care jucau cate 14ore si voi intrati seara jucati 30minute si va bagati din admin tot ce trebuie si incurcati joaca la baieti, abuzuri... de ce s-au lasat atatia
 11. Nu te mai chinui sa scrii basme de 2 pagini! ”un individ injura un coleg si spune ca sevraj e de vina” te te chinui sa faci penteu server ceva? Ce? Sa vinzi ai sa faci manevre pe bani reali, bani care se duc in buzunarul tau. Nu o mai lungi! P.S: “indivizii” primesc restrictie pentru ca dau lucrurile pe fata Nu stiu de ce te-au primit inapoi dupa ce ai facut si in trecut, in momentul de fata este aceeasi situatie, nu o mai da in basme.
 12. Eu unul nu prea am fost multumit de el, “mi-au sarit in ochi” cateva alerte false despre cateva fisiere...
 13. Pentru ca el face asta!? Sanctioneaza si daca scrii ceva de el pe yahoo Asta e ideea, noi suntem batjocoriti pe unde se apuca, dar daca e invers el da direct restrictie. O stii si tu ca esti vechi, ai fost patit, dar acum v-ati imprietenit.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...