Jump to content

Rothschild

LinkManiac
 • Content Count

  2,658
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

Everything posted by Rothschild

 1. “Cine mai iese din freeze primește ban permanent 30 de zile”
 2. Când folosești comanda /GPS și selectezi orașul Los santos nu-ți deschide fereastra cu locațiile din LS
 3. Comanda /warn nu poate fi folosită, nici pe numele jucatorului conectat nici pe ID-ul acestuia spune ca “Jucătorul nu este conectat”
 4. Dacă folosești comanda levelup persoana respectiva pierde nivelul după ce primește kick/ relog
 5. Când folosesc comanda /wanted pe un jucător ce a primit /su pentru o infracțiune nu îmi pune checkpoint pe respectiva persoana spune “Acel jucător nu mai are wanted” însă el apare in lista când folosești comanda /wanted
 6. Mașinile create din Admin nu sunt distruse la comanda /rac.
 7. Când începi job-ul pizzaboy, preiei comanda din magazin folosești comanda /work ca sa Primești scuterul apoi când ajungi la checkpoint îți spune ca “Nu ai nici o pizza de livrat”
 8. Rothschild

  Server SAMP

  Te susțin in tot ceea ce faci, debia aștept sa vedem rezultatele
 9. Rothschild

  Free Chat

  @talentatu27 Salut !
 10. Ca sa poti avea succes cu un server de SA:MP pe comunitatea LinkMania iti trebuie ceva "revolutionar" aici ma refer la un alt Gamemod, alt stil de gaming, oamenii noi regulamente structurate foarte bine. Din propria experienta iti spun ca este foarte greu sa faci un server de SA:MP cu succes in anul 2020 Avantajele sunt putine pe cand dezavantajele sunt cu nemiluita, intradevar numele LinkMania este un AVANTAJ atunci cand deschizi un server de SA:MP insa acest nume a fost de nenumarate ori "patat" in industria gaming-ului ( Nu ma refer doar la SA:MP ) Cheia spre succes cu un server de sa:mp ai
 11. Dedicati o melodie utilizatorului de deasupra. Regulă: 1 post / 24h. Regula incepand cu 18.07.2018 : 1 post / 6 ore
 12. Regulile jocului sunt: Un user spune 'Am/N-am avut iubit/ă', iar următorul user răspunde cu Am sau N-am ( Acesta la rândul lui pune si el o alta intrebare ) -Încep eu- Am/N-am calatorit intr-o tara straina.
 13. Zi si tu un oras ! Regulile acestui joc: Acest joc consta in a spune fiecare cate un oras ( nu are importanta din ce tara ). Incepem de exempu cu Bucuresti iar urmatorul oras trebuie sa inceapa cu ultima litera de la orasul pe care l-a scris userul trecut ... deci poate fi IASI ( sa inceapa cu litera "I" ) , deci urmatorul oras va trebui sa inceapa cu I.
 14. Propun un joc, eu voi spune un cuvânt. de exemplu : Scaun Un alt membru al forumului trebuie să spună ceva înrudit cu acest cuvânt . de ex. : Fotoliu. Un alt membru va spune un cuvant înrudit cu cel anterior. Încep eu: Cuvântul : Calculator
 15. In acest topic postati cu ce arma ati vrea sa omorati userul de mai sus, intr-un mod placut sau mai putin placut, intr-un mod "sadic" ori "amuzant" Reguli: Aveti voie maxim 2 postari intr-un interval de 24 de ore. Nu aveti voie sa folositi un limbaj vulgar ( Arme, metode obscene )
 16. Este un joc clasic pentru un forum. Cum se joacă (exemplu) : X : Persoana de sub mine fumează ? Y : DA. Persoana de sub mine ( PDSM ) a terminat scoala ?
 17. Model de postare: Nota: Motiv: EX: -Nota: 10. -Motiv: Avatar + Semnatura frumoasa.
 18. În acest joc trebuie să dați o notă nickname-ului persoanei care a postat înaintea dvs (de la 1 la 10)
 19. Hai să numărăm până la 1.000 - Regulile jocului sunt simple, trebuie să număraţi până la 1.000, primul ajuns la 1.000 câştigă.
 20. Reguli 1. Scriem un cuvant care incape intr-o sticla. 2. Cuvantul sa inceapa cu ultima litera a cuvantului anterior. 3. a=â/ă s=ș t=ț exemplu Daca am cuvantul „Apă” cuvantul urmator va incepe cu a/ă/â si poate fi ascutitoare Acestea fiind stabilite, cuvantul meu este: Ardei
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...