Jump to content

heineken

Ex Staff
 • Posts

  2,357
 • Joined

 • Days Won

  18

Everything posted by heineken

 1. @axelutz3@moses @Liviubaws @Aka PAZEAAAAA BA CA A VENIT NEBUNUUUU! de unde descarc fisierul sa:mp ? SA-MP San Andreas Multiplayer mod for Grand Theft Auto (GTA SA) 0.3.7, corect?
 2. totul este posibil.. stai ca nu vreau sa vorbesc inainte de a vedea jocul ahahah
 3. hoti mai sunteti.. sper sa imi fac timp azi/maine sa instalez gta-ul.. Acum ca am si eu pc mai performant alea alea, va dau in cap cu digal-ul de nu stiti ce-i cu voi
 4. nici o problema, cer la fratelemeu @talentatu27 mobila, cum o vrei? iesmaieftin tu esti mai hot de cat @Aka.. ce spaga vrei ? ahahaha
 5. baaaaaaaaaaaaaaaaaa-i, daca imi fura cineva nickname-ul.. cum procedez sa recuperez ? pnm..
 6. Sal'tare, am fost "veteran" si in NG cu Soulseeker, An00by, rockstar, Cauchy, rankuletzzz.. , School unde am fost si leader timp de 1 an aproape + luni ca membru.. sa nu mai vorbesc de The Mafia, impreuna cu Deejayk7 si Vicenzo Ehi ehi.. unde-i Cosmin_TV leader Medici ? ce timpuri...
 7. Cum decurge cu serverul? Se stie ceva de deschidere?
 8. cum sa fiu, tot nebun.. daca reusesc sa dau prin octombrie/noiembrie pe a casa, te scot la un suc pe tine si Mario.. doar sa nimeresc pe acasa si eu .. :)) Tu ce mai faci Cris?
 9. tu bagi in seama doar pe cine vrei tu ?
 10. cmz, cmf ? iar va certati pentru sa:mp ?
 11. de pe pc il joaca cineva?
 12. "inca" poate niciodata.. nu vad mari sanse pentru deschidere.. as vrea sa ma gresesc dar nimeni nu mai da semne de viata. Ce mai fac prieteni mei virtualii ? @Jigale tigaaaaaaieeeeeee, se nu te prind prin joc ca dau cu digal dupa tine..
 13. Din poze nu prea se inteleg multe lucruri dar un server online nu ar strica avand in vedere ca nu exista nimic in momentul de fata. Comunitatea are nevoie de noi proiecte, are nevoie de un SENS daca nu.. se poate inchide. Sensul comunitatii a fost destul de clar de la bun inceput, gaming care sa pierdut in timpul anilor din cauza unor hateri care au venit si au plecat cu banii jucatorilor(fara sa fac nume).. Mingea acuma este in posesul lui ! @41nd Cum am scris in alte topicuri, se vorbeste de un server in stadiul beta de 1 an... nu vreau sa par nesimtit dar pur si simplu 12 luni pentru un server mi se pare putin destul de mult ca sa nu zic, absurd. Inteleg timpul tuturor dar daca accepti un proiect ori decizi sa il duci pana la capat si ai buna vointa ori nu accepti.
 14. Este in stadiul beta din luna.. Noiembrie de anul trecut..
 15. Foarte interesant, nu vad de multa vreme un server de roleplay cum trebuie.. Ultima data.. a trecut ceva vreme ... @2dor Legat de limba engleza/romana.. anumite actiunii se vor dezvolta in limba engleza sau romana ?
 16. transfer bancar sau paypal, am nevoie de o shaorma
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...