Jump to content

heineken

Moderator GTA RPG
 • Content count

  2,289
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

heineken last won the day on July 2 2017

heineken had the most liked content!

Community Reputation

2,176 Popular în Comunitatea LinkMania

About heineken

 • Rank
  Anturajul este tot si asta nu se va schimba

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Relationship
  Single
 • Country
 • Location
  Correggio, Italia

Recent Profile Visitors

18,248 profile views

Mood

 • mischievous !
 • Currently Feeling mischievous !
 1. Preferam sa lucram cu calm si cu cap, nu pe fuga ca sa facem pe plac la 2-3. Vrem sa plecam cu dreptul. N
 2. Nu avem nici o vina noi, problemele vin de sus, aind este plecat in vacanta si intra foarte rar. Toate detaliile au fost facute public cat in privat cu aind, problemele au venit pe urma, nu in timp ce lucram la server.
 3. Probabil nu stii despre ce vorbesti. Daca fostul Manager de sectiune era asa cum tu il consideri primeai un mesaj de genul : Casio, vad foarte scazuta activitatea la server, din donatiile pe care le-am primit poate reusesc sa fac in asa fel in cat sa aratam si serverul de "RolePlay". Ai primit un asemenea mesaj? Nu cred. Cand serverul era offline, de ce nu trimitea jucatori pe serverul de roleplay sa incerce? Toate aceste lucruri in 2009 aveau succes. Cand unu din cele doua servere nu functiona, adminii trimitea jucatori pe celalalt server. Nu stii foarte multe lucruri, Casio.
 4. Eu sunt sefule @talentatu27
 5. Din pacate pentru tine, banii au ajuns in cont la fostul Manager de sectiune. Nu vreau sa iei acest comentariu in mod negativ dar serverul daca va fi acceptat va avea un nou inceput cu alte persoane la conducere.
 6. N'seara, Cum a scris @Spoker mai sus, am muncit si inca muncim cu idei vechi si noi ca sa imbunatatim gamemod-ul pe care am jucat pana la inchidere. Ideile noastre sunt multe si cu siguranta pentru unele va fi nevoie si de ajutorul/parerea jucatorilor. Am cerut mereu colaborare pe care nu am avut-o in trecut dar cred ca acesti 10 ani petrecuti aici ne vor fi de folos pentru a crea un server placut jucatorilor. Totusi am trecut prin atatea wipe-uri, idei, pareri si jucatori care de la fiecare noi toti am invatat multe lucruri. Nu vrem sa promitem nimic, vrem doar COLABORAREA,IDEILE si SUSTINEREA jucatorilor care ne va fi de foarte mare folos pentru a crea ceva frumos IMPREUNA! @Encrypted@Vicentzo@talentatu27 @smokeR@Rothschild
 7. am ajuns si noi anonimi... vi in italia la capsuni? se castiga bine
 8. Au.. tu si gugal translator =))
 9. Eh no.. guarda che hai veramente una bella restrizione su quest server.. tra poco anche sul forum AHAHAHA @talentatu27 ori suntem golani ori nu mai suntem? Mi se pare normal sa vorbesc cu frati mei pe "limbele romane", capisci a me ! AHAHAHAHA
 10. Ce sa mearga.. uite mai traiesc si eu, lasa ca ii bun :)) vezi ca ai restrictie.....
 11. As da jos toata coruptia cu sau fara bune maniere! Ce ai face daca ai castiga la lotto? @Rothschild@talentatu27
 12. Corectitudine @talentatu27 @smokeR@Spoker@Rothschild@Spoker
 13. ti-o zic pe romane ca vad ca ai fost convins de "aia buni". Probabil, nu ai inteles ca noi ne-am pus sa facem un server de la capat pentru toti jucatori si nu ca sa avem "scopuri" cum au avut altii fara sa se implice sau prin donatii sau prin lins. Noi i-am cerut doar un singur lucru lui Sevraj, si acela fiind sa il demita pe Maryus deoarece nu vrea sa colaboreze si pentru ca nu a facut NIMIC. Am stat cu restul baietiilor noptii la rand sa pregatim un server bun lui Sevraj si sa il convingem de "wipe" si cu ce am fost rasplatiti? Ca pe Spoker nu il platea ? Baiatu ne-a zis clar, baietii eu nu mai muncesc daca asta nu ma plateste. Serverul era gata in proportionalitate de 80%, lipseau ultimele detalii pentru factiunii si economie. Daca Sevraj era cu adevarat INTENTIONAT sa stie ce facem, deoarece stia ca lucram la el, ne intreba: Ba, cum merge treaba? Ce faceti? Mai lucrati? Dupa a 23131 oara ce spoker ii cere banii, ii scoate accesul deoarece baiatul i-a scris clar : Ba, banii sau plec. Te cred, am muncit, muncesc pentru banii si tu ma iei in fiecare zi cu: am botez, sunt afara, nu sunt in oras s.a.m.d? 1 luna de zile pentru banii care ii merit? Nimic din toate aceste lucruri si pe urma sa vina sa spuna ca noi suntem niste hateri, niste scarbe, anti staff si asa mai departe. Normal, acuma veniti toti cu vorbele lui sevraj: in ultima luna si in ultima vreme nu a facut nimic... si habar nu aveti lucrurile, va rog sa ma scutiti Te rog frumos, pentru tot ceea ce am scris am dovezi ca sa le sustin si care au fost facute PUBLIC la FREE CHAT dar cineva de sus, adica zergyu si sevraj au decis sa stearga posturile. Daca habar nu ai lucrurile si stii doar ce ti-au spus/povestit lingaii, nu te baga aiurea. Nu permit nimanui sa ma faca un cacat dupa 10 ani dedicati comunitatii si jocului mai ales unui nimeni ca Alezander si Potco deoarece nu au FACUT NIMIC, 0 in confront cu ce am facut noi din acest topic care au fost amenintati cu restrictie. Pe ce baza au luat team leader? Potco ca a donat 150 de euro si banii inca ii avea Sevraj? Ah da, logic, a promis ca sponsoriseaza din nou.. nu e veche situatia. Ce a facut potco? Alezander? Ca a fost admin level 2-3 si a renuntaat ca nu a luat moderator? Te rog frumos Pepe, dute si stai cu prietenii tai care ti-au promis lucruri si ti-au spalat creierul.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×

Important Information

This site uses cookies. Continue browsing is your agreement to the rules available here: Privacy Policy