zReloaD.Revenirea Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 On 5/1/2022 at 7:06 PM, heineken said: salut, ne cunoastem ? Salut, vorbea cineva cu tine? Quote
heineken Posted May 4, 2022 Posted May 4, 2022 Acum 8 ore, zReloaD.Revenirea a spus: Salut, vorbea cineva cu tine? gata? nu mai vb cu mine ? Quote
AkTeN_ Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 heineken La 04.05.2022 la 3:50, zReloaD.Revenirea a spus: Salut, vorbea cineva cu tine? Nu cred ca ma mai tii tu minte, am jucat si cu numele Blubber Quote
PePe Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Acum 23 ore, Advers a spus: Ce se mai întâmplă pe aici? nimik frt Quote
DONETSK Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 E momentul sa renuntati frate, daca ma facea Sevraj owner cand aveam 15 ani azi eram 1000/1000 vina lu @Sevraj si a lui @Hamsikca toata viata lui a dat cu v4 in grove iar @heinekentrebuia banat din prima zi. 4 Quote
Babur Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 https://www.linkmania.ro/topic/513461-anunturi-server/ Quote
Frank Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 (edited) Ar trebui facut un plan mai complex, iar voluntarii din staff cu mai multa experienta sau dornici macar sa invete. Nu stiu daca nu gasiti voluntari pe care chiar sa-i intereseze, dar sincer cu persoanele actuale nu miscati un pai. No hate, dar ca sa construiesti un imperiu trebuie sa fie implicare mai mare. Daca ai sub nume Moderator, nu inseamna ca ti-ai atins scopul si nu mai faci nimic. Imi aduc aminte ca cand eram in staff erau 4 grupuri pe Whatsapp in care ajungeau cate 100 de mesaje pe ora, nu stiu cum sunteti organizati dar eu vad implicare 0 din partea tuturor, sa nu mai zic ca sunt total contra anumitor persoane actuale. Eu mereu am zis ce nu mi-a convenit asa ca, mai bine o critica constructiva decat una negativa. Edited May 9, 2022 by Frank 2 2 Quote
Hamsik Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Acum 9 ore, DONETSK a spus: E momentul sa renuntati frate, daca ma facea Sevraj owner cand aveam 15 ani azi eram 1000/1000 vina lu @Sevraj si a lui @Hamsikca toata viata lui a dat cu v4 in grove iar @heinekentrebuia banat din prima zi. Aprob Quote
Andu. Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Acum 3 minute, Frank a spus: Asa batrani suntem?:)) Cand au trecut 50 de ani? Pe zi ce trece devenim mai batrani :)) Quote
DONETSK Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Acum 6 ore, Frank a spus: Ar trebui facut un plan mai complex, iar voluntarii din staff cu mai multa experienta sau dornici macar sa invete. Nu stiu daca nu gasiti voluntari pe care chiar sa-i intereseze, dar sincer cu persoanele actuale nu miscati un pai. No hate, dar ca sa construiesti un imperiu trebuie sa fie implicare mai mare. Daca ai sub nume Moderator, nu inseamna ca ti-ai atins scopul si nu mai faci nimic. Imi aduc aminte ca cand eram in staff erau 4 grupuri pe Whatsapp in care ajungeau cate 100 de mesaje pe ora, nu stiu cum sunteti organizati dar eu vad implicare 0 din partea tuturor, sa nu mai zic ca sunt total contra anumitor persoane actuale. Eu mereu am zis ce nu mi-a convenit asa ca, mai bine o critica constructiva decat una negativa. Eu nu inteleg cum inca mai credeti ca linkmania o sa mai fie vreodata la fel, dar ma rog poate sunt eu nebun. 1 1 Quote
Rothschild Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Acum 9 minute, DONETSK a spus: Eu nu inteleg cum inca mai credeti ca linkmania o sa mai fie vreodata la fel, dar ma rog poate sunt eu nebun. Dacă am face o mobilizare generală toată “brigada veche” pentru 2-3 luni cred ca ar ieși o distracție ca pe vremuri 2 Quote
Andu. Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 (edited) Acum 12 ore, Rothschild a spus: Dacă am face o mobilizare generală toată “brigada veche” pentru 2-3 luni cred ca ar ieși o distracție ca pe vremuri cu siguranta ajungem la un succes de lunga durata si mereu a fost o experienta placuta pentru toata lumea si pentru mine personal! Edited May 10, 2022 by Andu. Quote
Babur Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Acum 28 minute, Rothschild a spus: Dacă am face o mobilizare generală toată “brigada veche” pentru 2-3 luni cred ca ar ieși o distracție ca pe vremuri Asta ar fii cea mai buna idee, sa nu ne bazam doar pe staff ul linkmania, jucatorii de pe linkmania trebuie sa se implice si ei. Eu imi doresc sa aduc acest server macar la un nivel de minim 50 online si chiar imi dau interesul. Quote
Frank Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Acum 37 minute, Rothschild a spus: Dacă am face o mobilizare generală toată “brigada veche” pentru 2-3 luni cred ca ar ieși o distracție ca pe vremuri Dar trebuie implicare din partea persoanelor capabile, care stiu sa ghideze Linkmania, serverul asta niciodata nu o sa mearga inainte fara persoanele lui. O conducere noua niciodata nu o sa faca nimic. E ca si cum ai lua un copil si i-ai da o alta mama. 1 Quote
s1mple Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 La 06.05.2022 la 23:05, PePe a spus: nimik frt Golden Brau ce zici nepoate? Cum e la pensie? Quote
Aggressive_Reaction Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Acum 9 ore, Andu. a spus: cu siguranta jungem la un succes de lunga durata si mereu a fost o experienta placuta pentru toata lumea si pentru mine personal! tu de pe ce planeta ne scrii? Quote
Babur Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Acum 9 ore, Frank a spus: Dar trebuie implicare din partea persoanelor capabile, care stiu sa ghideze Linkmania, serverul asta niciodata nu o sa mearga inainte fara persoanele lui. O conducere noua niciodata nu o sa faca nimic. E ca si cum ai lua un copil si i-ai da o alta mama. Asta e problema la majoritatea de pe linkmania, toti va ganditi la trecut.Ce a fost, a fost, acum urmeaza ceva nou si cum am mai spus, eu chiar imi dau tot interesul sa fac acest server, care sa aiba jucatori si sa fie placut jucatorilor. Vreau mai multa implicare din partea jucatorilor dar si a staff ului linkmania, daca ne imobilizam macar 10% din comunitate tot reusim sa facem ceva frumos, dar observ ca mai bine spuneti ceva negativ legat de server(ca nu merge, ca nu va mai merge), de ce sa gandim asa? Eu zic mai bine sa dati un sfat constructiv pentru server si sa va imiplicati cat puteti si cat va permite timpul dacat sa va exprimati niste frustrari din trecut. Nu stiu ce administratori a avut serverul in trecut dar eu nu sunt ca acele persoane, sa dau inapoi pentru niste motive proaste, toti din trecut(cum va place), doar s au folosit de numele linkmania ca sa isi deschida dupa o comunitate de sa:mp, asta ca tot laudati unele persoane din trecut.. Multumesc Quote
DONETSK Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Acum 2 ore, Babur a spus: Asta e problema la majoritatea de pe linkmania, toti va ganditi la trecut.Ce a fost, a fost, acum urmeaza ceva nou si cum am mai spus, eu chiar imi dau tot interesul sa fac acest server, care sa aiba jucatori si sa fie placut jucatorilor. Vreau mai multa implicare din partea jucatorilor dar si a staff ului linkmania, daca ne imobilizam macar 10% din comunitate tot reusim sa facem ceva frumos, dar observ ca mai bine spuneti ceva negativ legat de server(ca nu merge, ca nu va mai merge), de ce sa gandim asa? Eu zic mai bine sa dati un sfat constructiv pentru server si sa va imiplicati cat puteti si cat va permite timpul dacat sa va exprimati niste frustrari din trecut. Nu stiu ce administratori a avut serverul in trecut dar eu nu sunt ca acele persoane, sa dau inapoi pentru niste motive proaste, toti din trecut(cum va place), doar s au folosit de numele linkmania ca sa isi deschida dupa o comunitate de sa:mp, asta ca tot laudati unele persoane din trecut.. Multumesc Babur, Cand eu am inceput sa ma joc pe linkmania in 2012 aveam 13 ani, 90% din jucatorii de atunci aveau 20 de ani+. Suntem in 2022, eu acum am 23 iti dai seama ce varste au ceilalti? Chiar daca ai reusii imposibilul de a aduce jucatori si a forma ceva, jucatorii vechi nu ar accepta niciodata comportamentul jucatorilor noi de samp. Eu personal nu as intra pe samp sa vad pe chat-ul factiunii "re cotei" sa apas TAB sa vad nickname "adi.PUTEREA" si "catalin.SEXSALBATIC" Nu stiu in ce circumstante ai ajuns aici, nu stiu cine esti si nici nu prea ma intereseaza, dar cand am vazut pe freechat "Mane daca se dau functii la deschidere intru si eu" pur si simplu m-a scarbit, stiind cate ore am stat online si cate aplicatii am facut sa primesc Lider la un pisat de factiune. Iti urez multa bafta, si nu pune la suflet nimic din ce am spus, mereu am fost mai rautacios. Zi faina 1 3 Quote
PlasticTube Posted May 11, 2022 Posted May 11, 2022 Eeee, daca isi aduce cineva aminte cum era cu @Perpripiulider la Hitman , 70 de aplicatii - 3 acceptate pentru teste si restul respinse, alea vremuri ! Quote
moody Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 La 11.05.2022 la 19:37, PlasticTube a spus: Eeee, daca isi aduce cineva aminte cum era cu @Perpripiulider la Hitman , 70 de aplicatii - 3 acceptate pentru teste si restul respinse, alea vremuri ! Hmm, what about old_man? 09 shit Quote
Rothschild Posted May 12, 2022 Posted May 12, 2022 (edited) La 09.05.2022 la 23:13, Frank a spus: Dar trebuie implicare din partea persoanelor capabile, care stiu sa ghideze Linkmania, serverul asta niciodata nu o sa mearga inainte fara persoanele lui. O conducere noua niciodata nu o sa faca nimic. E ca si cum ai lua un copil si i-ai da o alta mama. Aici sunt de acord cu tine La 10.05.2022 la 8:27, Babur a spus: Asta e problema la majoritatea de pe linkmania, toti va ganditi la trecut.Ce a fost, a fost, acum urmeaza ceva nou si cum am mai spus, eu chiar imi dau tot interesul sa fac acest server, care sa aiba jucatori si sa fie placut jucatorilor. Vreau mai multa implicare din partea jucatorilor dar si a staff ului linkmania, daca ne imobilizam macar 10% din comunitate tot reusim sa facem ceva frumos, dar observ ca mai bine spuneti ceva negativ legat de server(ca nu merge, ca nu va mai merge), de ce sa gandim asa? Eu zic mai bine sa dati un sfat constructiv pentru server si sa va imiplicati cat puteti si cat va permite timpul dacat sa va exprimati niste frustrari din trecut. Nu stiu ce administratori a avut serverul in trecut dar eu nu sunt ca acele persoane, sa dau inapoi pentru niste motive proaste, toti din trecut(cum va place), doar s au folosit de numele linkmania ca sa isi deschida dupa o comunitate de sa:mp, asta ca tot laudati unele persoane din trecut.. Multumesc Din experiența ți-o spun, stiu ce înseamnă sa administrezi LinkMania și ți-o spun prietenește. Este foarte greu, implica foarte multă implicare timp și banii ( foarte mulți) Peste 80% dintre noi, jucătorii vechi nu mai au timp pentru SA:MP mie personal mi-ar plăcea sa retrăiesc momentele de altădată însă consider ca este aproape imposibil ca serverul LinkMania sa mai fie ce a fost odată. Uitate la secțiunea de MU online ( acum 10 ani LinkMania deținea cel mai populat server de MU online din România Edited May 12, 2022 by Rothschild Quote