moses Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Acum 10 minute, axelutz3 a spus: panel.linkmania.ro - insa momentan au baietii de la wcode de modificat table-urile de la gm-ul vechi in cel nou, pana vineri se rezolva cel mai sigur ! ( atunci deschidem aplicatii lider ) merge si DNS-ul cam de ieri Mie dns-ul nu imi merge, doar ip. Quote
lego_kid Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 La 12.10.2021 la 11:57, axelutz3 a spus: panel.linkmania.ro - insa momentan au baietii de la wcode de modificat table-urile de la gm-ul vechi in cel nou, pana vineri se rezolva cel mai sigur ! ( atunci deschidem aplicatii lider ) merge si DNS-ul cam de ieri aoleu Quote
axelutz3 Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 15 hours ago, lego_kid said: aoleu Sa imi zici daca eroarea persista dupa ce este reconfigurat panelul. Quote
READER Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Cine isi mai aduce aminte de training-u asta Sa vedeti aici cai adevarati nu ce avem acum Si un login adevarat 1 1 3 Quote
JoySkeet Posted October 16, 2021 Posted October 16, 2021 Are cineva idee de ce iau crash dupa ce dau alt-tab de prea multe ori? E posibil sa fie de la GTA? (am versiunea de pe filelist) Imi da not responding in task manager si trebuie sa folosesc sagetile de la tastatura + delete ca sa-l inchid. Quote
Neaga Razvan Posted October 16, 2021 Posted October 16, 2021 (edited) 46 minutes ago, JoySkeet said: Are cineva idee de ce iau crash dupa ce dau alt-tab de prea multe ori? E posibil sa fie de la GTA? (am versiunea de pe filelist) Imi da not responding in task manager si trebuie sa folosesc sagetile de la tastatura + delete ca sa-l inchid. Cel mai probabil ai ceva modificat în el, îți sugerez să-l iei de aici GTA și după Samp Edited October 16, 2021 by Neaga Razvan Quote
lessthanaFLAW Posted October 16, 2021 Posted October 16, 2021 Acum 12 ore, JoySkeet a spus: Are cineva idee de ce iau crash dupa ce dau alt-tab de prea multe ori? E posibil sa fie de la GTA? (am versiunea de pe filelist) Imi da not responding in task manager si trebuie sa folosesc sagetile de la tastatura + delete ca sa-l inchid. Am aceeasi problema de cand ma joc sa:mp. Daca astepti un anumit timp, isi revine de la sine ( 3-4-5 minute ). Eu il inchid tot din task manager dar il am pe alt ecran si imi e mai usor. Nu am gasit o solutie, sincer nici n-am cautat prea mult. 1 Quote
Grecu Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 (edited) care mai e treaba pe aici mai donam si noi vreun kebap sa luam o shaorma ceva ?? Sau RIP? @MaNuLeX16 @Zergyu @Deea @Biuta7 @Rothschild @Liviubaws @Jigale @Kenzor O.C.B @PePe cam de astia imi mai amintesc dintre toti care am fost pe vremuri. Ps. Kamenos18- S4nd0k4n- Jiwan- Edited October 22, 2021 by Grecu 1 1 2 Quote
freezeR Posted October 22, 2021 Author Posted October 22, 2021 Chiar acum, StrikerM a spus: Ce sa intamplat cu serverul ? Și-a încetat activitatea din cadrul comunității 1 Quote
Aurica18 Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 (edited) A rezistat ceva, oricum. Edited October 22, 2021 by Aurica18 4 1 Quote
Ionut Posted October 22, 2021 Posted October 22, 2021 Cam scurta lupta voinice, mai bine cumpărați voi GM ul asta de cand s a închis și era de 10 ori mai bine Linkmania, ca idee… 1 1 Quote
Brook Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 si acum ne apucam de muonline... se inchide si ala .. apoi ce ? :))) Quote
heineken Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Staiiiiiiii, @Aka parca dura serverul,nu ? Cand ti-am zis ca e o prostie si de mantuiala, mi-ai zis ca ma gresesc.. din pacate linkmania a murit o data cu iceman. Nimeni in staff si nimeni in aceasta comunitatea nu are dorinta de a crea ceva interesant. Atunci cand am scris 2/3 lucruri, mi-au spus ca sunt nebun eu.. ma rog, poate asa este Bine ca mai exista forumul sa stam la o barfa.. Ce mai fac prietenii mei virtuali ? 3 2 5 Quote
moses Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 Nu e vina nimanui :)) Pe scurt, freezer a cerut acces ftp la server si a fost refuzat, de aici colaborarea a incetat. Ne vedem la fish pe urmatorul server linkmania, daca mai apare altu'. 1 1 Quote
Senzo Posted October 23, 2021 Posted October 23, 2021 (edited) Buna seara! IP ul de la server? EDIT: kkt, nu mai e server.. Acum 3 ore, heineken a spus: Staiiiiiiii, @Aka parca dura serverul,nu ? Cand ti-am zis ca e o prostie si de mantuiala, mi-ai zis ca ma gresesc.. din pacate linkmania a murit o data cu iceman. Nimeni in staff si nimeni in aceasta comunitatea nu are dorinta de a crea ceva interesant. Atunci cand am scris 2/3 lucruri, mi-au spus ca sunt nebun eu.. ma rog, poate asa este Bine ca mai exista forumul sa stam la o barfa.. Ce mai fac prietenii mei virtuali ? BEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Edited October 23, 2021 by Senzo 1 1 1 Quote