Jump to content

READER

Exmatriculat
 • Content Count

  310
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

159 likes on posts

About READER

 • Rank
  Fan LinkMania
 • Age 18

Recent Profile Visitors

2,515 profile views

Mood

 • cool.
 • Currently Feeling cool.
 • Age 18
 1. Inteleg, deci in cazul asta nu as putea face nimic
 2. @luthor nu ma intelegi, eu am deja un driver instalat, acela pe care mi l-ai dat este mai vechi decat cel pe care-l il am acum, poftim o poza: click Eu problema o intampin atunci cand instalez ultimul update al driver-ului, adica version 445.87 si eu pe aceea as dori sa o instalez, am nevoie de "ShadowPlay" al aplicatiei si primesc eroare si nu pot deschide Shadowplay pentru ca nu am ultimul driver instalat(sau printre ultimele). Am incercat multe metode dar aceasi eroare primesc de fiecare data.
 3. @luthor @Just GeForce GT 730, mai exact dupa ce am reinstalat windows-ul mi-a instalat automat un driver mai nou, mai exact 388 ceva gen, inainte aveam 350, o sa incerc pe windows 7
 4. Am incercat tot ce era posibil, insa as putea sti care-i rezolvarea dar nu am idee cum as putea face, ar trebui sa opresc descarcarea automata a driver-ului de placa video ( in general toate driverele) atunci cand instalez windows-ul dar asta nu am idee cum, apoi sa descarc driver-ul, sa le instalez pe toate si s-ar putea sa mearga, nu cred ca ar mai fi alta solutie, le-am incercat pe toate
 5. Am revenit, am instalat windows 10 pro si aceasi problema o am, nu e de la windows
 6. O sa incerc asta si te anunt daca merge
 7. Am facut asta, stiam si eu de ea, mi-a descarcat ultima versiune de driver, l-a rulat, merge doar ca atunci cand "cerceteaza sistemul" imi da eroarea de mai sus, mai exact ca nu e compatibil cu versiunea mea de windows.
 8. Nu, dupa ce am descarcat versiunea driver ului, l-am rulat apoi mi-a dat eroarea.
 9. Asta am facut, insa am primit eroarea de mai sus, am cautat dar nu i-am dat de cap erorii.
 10. Salutare, am si eu o problema pe care am incercat mereu sa o rezolv. Componente calculator: nvidia geforce 730, i3-7100 windows 10 x64. Bun, de cand am luat calculatorul nu am mai facut update la placa video, din 2016, am incercat sa fac acum si imi da eroarea asta: https://imgur.com/a/SRDxzfi am incercat mai multe solutii pe care le-am vazut pe youtube, sa sterg driver-ul cu ddu si apoi sa incerc sa-l instalez dar aceasi eroare imi da, am inteles ca atunci cand faci windows-ul, in sperial 10 iti baga singur driver o versiune veche, poate puteti sa ma ajutati, multumesc!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...