Jump to content

Recommended Posts

Posted
Acum 10 minute, axelutz3 a spus:

panel.linkmania.ro - insa momentan au baietii de la wcode de modificat table-urile de la gm-ul vechi in cel nou, pana vineri se rezolva cel mai sigur ! ( atunci deschidem aplicatii lider )

merge si DNS-ul cam de ieri

Mie dns-ul nu imi merge, doar ip.

Posted
La 12.10.2021 la 11:57, axelutz3 a spus:

panel.linkmania.ro - insa momentan au baietii de la wcode de modificat table-urile de la gm-ul vechi in cel nou, pana vineri se rezolva cel mai sigur ! ( atunci deschidem aplicatii lider )

merge si DNS-ul cam de ieri

😮 aoleu 

image.png

Posted

Are cineva idee de ce iau crash dupa ce dau alt-tab de prea multe ori? E posibil sa fie de la GTA? (am versiunea de pe filelist) 

Imi da not responding in task manager si trebuie sa folosesc sagetile de la tastatura + delete ca sa-l inchid.

Posted (edited)
46 minutes ago, JoySkeet said:

Are cineva idee de ce iau crash dupa ce dau alt-tab de prea multe ori? E posibil sa fie de la GTA? (am versiunea de pe filelist) 

Imi da not responding in task manager si trebuie sa folosesc sagetile de la tastatura + delete ca sa-l inchid.

Cel mai probabil ai ceva modificat în el, îți sugerez să-l iei de aici GTA și după Samp

Edited by Neaga Razvan
Posted
Acum 12 ore, JoySkeet a spus:

Am aceeasi problema de cand ma joc sa:mp. Daca astepti un anumit timp, isi revine de la sine ( 3-4-5 minute ). Eu il inchid tot din task manager dar il am pe alt ecran si imi e mai usor. Nu am gasit o solutie, sincer nici n-am cautat prea mult. 

• Love 1
Posted

Staiiiiiiii, @Aka parca dura serverul,nu ?

Cand ti-am zis ca e o prostie si de mantuiala, mi-ai zis ca ma gresesc..  din pacate linkmania a murit o data cu iceman. Nimeni in staff si nimeni in aceasta comunitatea nu are dorinta de a crea ceva interesant. Atunci cand am scris 2/3 lucruri, mi-au spus ca sunt nebun eu.. ma rog, poate asa este 

Bine ca mai exista forumul sa stam la o barfa..

Ce mai fac prietenii mei virtuali ? 

• Like 3
  • Love 2
  • LinkMania 5
Posted

Nu e vina nimanui :)) Pe scurt, freezer a cerut acces ftp la server si a fost refuzat, de aici colaborarea a incetat. 😂 Ne vedem la fish pe urmatorul server linkmania, daca mai apare altu'.

• Upvote 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Buna seara!

IP ul de la server?

EDIT: kkt, nu mai e server..

Acum 3 ore, heineken a spus:

Staiiiiiiii, @Aka parca dura serverul,nu ?

Cand ti-am zis ca e o prostie si de mantuiala, mi-ai zis ca ma gresesc..  din pacate linkmania a murit o data cu iceman. Nimeni in staff si nimeni in aceasta comunitatea nu are dorinta de a crea ceva interesant. Atunci cand am scris 2/3 lucruri, mi-au spus ca sunt nebun eu.. ma rog, poate asa este 

Bine ca mai exista forumul sa stam la o barfa..

Ce mai fac prietenii mei virtuali ? 

BEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Edited by Senzo
  • Love 1
  • LinkMania 1
  • Haha 1