Jump to content
axelutz3

Server de SA:MP - Godfather & RPG - renasterea + axelutz

Recommended Posts

Salut, eu sunt axelutz, unii ma stiti iar poate altii nu :)) am fost alaturi serverului Linkmania din 2009, fiind primul server unde am inceput sa joc samp.. in decursul anilor am obtinut diverse functii ( Asistent CS - Deathrun, Moderator Sport x3, Linkmaster, SA:MP Leader, Asistent SA:MP + responsabil cu eventurile ) dar pe masura ce m-am implicat in acestea, am facut si chestii rele si mi le-am asumat pe deplin ( dupa cum bine stiti, contul meu cu vreo 3000-4000 de posturi a fost sters 😄 ) insa aici suntem pentru o alta discutie, cea a viitorului ce tine de sa:mp pe aceasta comunitate. Am discutat luna trecuta cu Freezer ( au asistat si ceilalti manageri ) despre cum ca as vrea sa preiau serverul de san andreas iar acesta mi-a zis ca intai trebuie sa am un gamemode si dupa discutam insa in prezent ma apasa o alta problema... gamemode-ul ca gamemode-ul dar cum il facem? Linkmaniacii sa nu poata venii si ei cu o idee, cu o sugestie, sa ne implicam impreuna si sa facem ceva bun pentru toata lumea?? Mi se pare aiurea asa ca o sa continui prin a spune cum vad eu gamemode-ul + alte detalii esentiale:
Factiuni: 
Police Departament, Drug Enforcement Administration ( DEA ), Army of San Andreas ( sau National Guard ), Services Utilities ( factiune pasnica cu mix intre reporteri si alte pasnice ), Hitman Agency, The Mexican Mafia ( o factiune ce va continua istoria LSV, VLA si SFR, acestia punandu-si capetele la contributie si creand o mafie din 3 ganguri ), The Russian Mafia ( celebra Mafia care a fost mereu aici ), Grove Street, Ballas Family, Da Nang Boys, Butterfly Children ( rivali ai factiunii Da Nang Boys in singleplayer, aruncati un ochi pe samp wiki ), Insomnia Racing Club, Midnight Racers Club si posibil Smugglers ( depinde ce parere aveti si voi 😄

Ca si organizare, am in plan:
- Sa creez celebrele Firme care au existat intotdeauna pe Linkmania direct in joc sub aspectul de clanuri si jucatorii sa poata face comenzi direct in joc ( de mats, drugs, taximetrie sau bodyguarzi ) 😄
- Sa punem accentul pe istorie putin, sa le oferim jucatorilor ce au petrecut perioade mari in factiuni si si-au pus amprenta un statut atat in forumul factiunii ( un topic cu legende ) + avantaje in joc la reintoarcerea in factiune 
- Am in plan sa aduc un sistem de war pe aliante ( Alianta 1: The Mexican Mafia, Grove Street si Da Nang Boys vs Alianta 2: The Russian Mafia, Ballas Family si Butterfly Children ) care sa se desfasoare in tot orasul Los Santos cu puncte strategice in care jucatorii vor primii puncte si alte facilitati 😄
- Probabil un sistem de casatorie cu ceva beneficii in joc ( bani bonus primiti la job + acelasi checkpoint la job deci practic cuplul o sa poata lucra impreuna / vor impartii cheltuielile de electricitate / posibil sa isi poata achizitiona business-uri sau job-uri impreuna )
- Voice chat
- Happy hours intre 19 si 23 ( dublu payday + job boost )
- Jucatorii fideli serverului si comunitatii noastre o sa primeasca loyalty points saptamanal pe care le vor putea folosii atat in /shop + intr-un alt shop mai modern ( detalii pe viitor daca merge treaba )
- Event automat din 2 in 2 ore "Find the object" ce va oferii o suma de bani jucatorului castigator + un respect point
- Sistem de heist ca pe GTA V
- Voi incerca sa amplasez turfurile gangurilor, mafiilor si a factiunilor de race in asa fel incat sa aiba cate un business aflat pe acestea iar rivalii vor putea sa jefuiasca business-ul aflat pe turful acestora ( practic, factiunea care va detine turf-ul, va avea datoria sa protejeze business-ul aflat pe acesta deoarece va primii un venit pasiv o data la 6 ore )
- Voi incerca foare mult sa pun accentul pe competitiile dintre factiuni, sa facem sa conteze evenimentele "globale"
- De data asta, absolut fiecare topic si orice se posteaza va ramane acolo pana dispare jocul San Andreas ( nu depinde doar de mine dar asta intentionez deoarece istoria conteaza! )
- Casele si bizz-urile se vor putea cumpara pe un numar finit de zile astfel toti jucatorii vor avea sansa ca o data la 14 - 30 zile sa puna mana pe o proprietate
- Daily Quests pentru fiecare factiune
- Se va adauga un eveniment ce tine de Deathmatch intre toate factiunile, acesta va avea scor direct in joc si se vor oferi premii lunare ( Faction War - 5 vs 5 )
- O sa incercam sa adaugam o functie de /mail ce va permite sa va trimiteti bunuri intre voi chiar daca sunteti sau nu in joc 
- Business-uri si Job-uri unice si noi! 🙂

Staff actual:
axelutz - admin 6
Veronique - admin 6
LiNNx - admin 6 ( scripter )
DownHell - admin 1 

In perioada Beta sau dupa aceasta, o sa mai alegem 1-2-3 admini ( in functie de cati jucatori vor fi interesati de server si cum vom vedea ca ne situam ) dintre jucatorii vechi care si-au pus amprenta pe aici si chiar au ajutat comunitatea, eventual putem supune la vot ca sa fie egal pentru toata lumea si sa fiti si voi de acord nu sa ziceti ca x a primit si y nu desi merita mai mult.

Pe deasupra.. am nevoie in acest topic sau in forumul dedicat serverului de samp ( depinde daca imi accepta baietii proiectul sau nu ) sa veniti cu totii cu idei pentru dezvoltarea gamemodeului... zic ca scripterul stie foarte bine ( a fost implicat si in proiectul CodeUp pentru cine stie ) cu pawno si e pacat sa nu facem ceva frumos. 

Mizez pe o deschidere a variantei beta a gamemode-ului undeva la finalul lunii Iulie sau cel mult in August, undeva pe la jumatate! Ma voi implica financiar individual si voi asigura atat promovari cat si hosting ( server + panel ) dar si pentru alte cheltuieli necesare. 

Cat timp am adminat, am fost cam singurul admin capabil sa il baneze pe Corlea de 2 ori insa ceilalti owneri i-au scos banurile abuziv si i-a fost permis sa joace alte cateva luni, deasemenea, pe filmarile mele a fost banat si Rothschild iar pe langa acestea, ma pricep la prinderea codatilor ce folosesc V4 + e posibil sa adaugam ceva ce nu va permite sa pornesti v4 in joc ( o sa cauzeze crash ) adica scapam si de codati cu aceasta ocazie :)) daca va merge treaba, infiintam si o scoala de admini ca sa ii ajutam sa admineze mai bine si sa formeze mai bine, in stilul Linkmania. 


Pe viitor, voi ajuta forumul prin urmatoarele:
- Posibil dezvoltarea unui server de CS 1.6 sau CS GO
- Dupa ce imi termin cursurile de Web Developer, voi face cadou niste teme forumului Linkmania
- Voi incerca sa readuc trafic pe forum prin diverse concursuri atat pe jocul SA:MP cat si pe alte jocuri
- Voi incerca sa creez clanuri oficiale ale comunitatii pe unele jocuri si sa atrag jucatori in cadrul comunitatii


Am idei... vreau doar sa fiu sustinut si sa imi oferiti o sansa sa fac ceva bun pentru comunitatea asta! Rog toti jucatorii care au jucat din placere aici sau care respecta comunitatea, sa isi dea cu parerea in acest topic indiferent ca e o parere de bine sau de rau, eu zic ca e momentul sa schimbam ceva! Multumesc!!

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Deea95 said:

Suuper suna interesant, stii bine, daca ai nevoie de ajutor, ma poti cauta ❤️

Am ceva idei moderne care ar ajuta LinkMania ❤️

Zi faina tuturor ❗

Discutam pe parcurs, vedem ce parere au si ceilalti 😛 de tine stiu ca aveai server... daca ai idei, le poti scrie aici si LiNNx se baga la scriptat daca sunt idei bune; daca ti-e frica din cauza faptului ca o sa fie plagiate.. asteptam pana vedem ce se decide cu proiectul!



 
Am si un grup de Discord cu vreo 34 de membrii, de la vechiul proiect la care am luat parte ( am avut 100 la deschidere si apoi au ramas undeva la 50-60-65 constant fara codati 😄 )  

lKbraWk.png

Il pot face grupul oficial de Discord al comunitatii Linkmania sau cel putin pentru samp :)) Ganditi-va daca o sa intre toti jucatorii mei + cei de pe Linkmania.. poate strangem de un 70-80 constant la deschiderea oficiala daca treaba merge cum trebuie ( da, dupa ce trecem de beta si punem totul la punct ) si astea fara promovari.. cu promovari, poate poate 😛 😛

Link to comment
Share on other sites

Ar fii o idee buna, având în vedere ca alții au promis și nu au făcut nimic sau poate au făcut dar au renunțat, sistemele par unice din ce am citit mai sus, și nu as vedea de ce nu ar fi aprobat proiectul având în vedere ca, comunitatea a avut foarte putini membrii activi, și aia fiind doar de la MU și SA:MP.

 

Ai susținerea mea și cred ca și a celorlați jucători de SA:MP.

Link to comment
Share on other sites

Mie mi se pare o idee destul de reușită, adică gamemode-ul de tip RolePlay, după părerea mea, nu are ce căuta pe comunitatea aceasta. În toți acești ani am avut o combinație de GF cu RP. Sper să nu fie vreo greșeală de a mea, dar RolePlay e gamemode-ul ăla care se bazează pe OOC, nu? Daca da, atunci comunitatea asta a fost mereu obișnuită cu un gamemode de GF combinat cu RP. Sunt foarte mulți tineri, ăia poate o să greșească cu ceva anume sau poate o să le intre greu în cap tipul acesta de gamemode.

Dacă nu compar bine sau nu cunosc îndeajuns tipurile de gamemode, eu îmi cer scuze. 

  • Upvote 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

On 7/8/2021 at 11:57 AM, ZN said:

Ar fii o idee buna, având în vedere ca alții au promis și nu au făcut nimic sau poate au făcut dar au renunțat, sistemele par unice din ce am citit mai sus, și nu as vedea de ce nu ar fi aprobat proiectul având în vedere ca, comunitatea a avut foarte putini membrii activi, și aia fiind doar de la MU și SA:MP.

 

Ai susținerea mea și cred ca și a celorlați jucători de SA:MP.

Multumesc, Doamne ajuta! Inainte Linkmania!

 

 

1 hour ago, Roxor said:

Mie mi se pare o idee destul de reușită, adică gamemode-ul de tip RolePlay, după părerea mea, nu are ce căuta pe comunitatea aceasta. În toți acești ani am avut o combinație de GF cu RP. Sper să nu fie vreo greșeală de a mea, dar RolePlay e gamemode-ul ăla care se bazează pe OOC, nu? Daca da, atunci comunitatea asta a fost mereu obișnuită cu un gamemode de GF combinat cu RP. Sunt foarte mulți tineri, ăia poate o să greșească cu ceva anume sau poate o să le intre greu în cap tipul acesta de gamemode.

Dacă nu compar bine sau nu cunosc îndeajuns tipurile de gamemode, eu îmi cer scuze. 

Multumesc Roxor, sa punem mana de la mana sa iasa bine! De acord cu Roleplayul.. e bine sa incerce actualul detinator al RP-ului insa una e GF-RPG sau GF cu care am fost obisnuiti si alta e doar sa mimezi actiunea. Intr-o perioada, serverul de RP al comunitatii Linkmania ( pe vremea lui 2dor daca nu ma insel ), au fost constant 50-60 jucatori.



PS: Daca imi va fi acceptat proiectul, nu se vor face controale Team Viewer... adminii se vor baza pe dovezi in filmari pentru a evita pierderile de timp ( atat pentru staff cat si pentru jucatori )... toata lumea stie ca un admin bun poate sa aduca filmari indeajuns de bune impotriva oricarui tip de cod si astfel se solutioneaza problema.. nu e nevoie de ore pierdute cu controale. Imi cer scuze ca spun abia acum asta insa nu am luat absolut toate lucrurile in vedere!

Edited by axelutz3
Link to comment
Share on other sites

De cand asteptam o schimbare aici, ma bucur ca ai facut acest pas.

Stii foarte bine ca te-am sustinut si anul trecut, chiar de cand am facut acel topic cu "tragere de alarma", dar vad ca nu s-a schimbat nimic de atunci. // asta este o alta poveste, in fine.

Te sustin, si daca ai nevoie si crezi ca pot ajuta cu ceva, astept un mesaj cu link-ul de la discord. Mult succes

La 09.07.2021 la 12:54, Roxor a spus:

Mie mi se pare o idee destul de reușită, adică gamemode-ul de tip RolePlay, după părerea mea, nu are ce căuta pe comunitatea aceasta. În toți acești ani am avut o combinație de GF cu RP. Sper să nu fie vreo greșeală de a mea, dar RolePlay e gamemode-ul ăla care se bazează pe OOC, nu? Daca da, atunci comunitatea asta a fost mereu obișnuită cu un gamemode de GF combinat cu RP. Sunt foarte mulți tineri, ăia poate o să greșească cu ceva anume sau poate o să le intre greu în cap tipul acesta de gamemode.

Dacă nu compar bine sau nu cunosc îndeajuns tipurile de gamemode, eu îmi cer scuze. 

Sincer, pe mine unul ma atrage modul de joc RolePlay, si toti cei care sunt vechi, cred ca si pe ei la fel. As vrea sa mai fie la fel ca atunci cand m-am apucat si eu, dar vremurile se schimba. Tot ce a avut treaba cu RolePlay a picat. Iti dau dreptate cu ceea ce ai spus, in ziua de astazi, CRED ca nu prea mai sunt persoane care doresc RP[ ca pe vremuri].  Lumea cauta sa faca cat mai repede $$, sa isi cumpere case,bizz,masina, DM...etc, nu cred ca le mai pasa sa faca RP atunci cand isi pun CV-ul ^^.

  • Like 1
  • LinkMania 1
Link to comment
Share on other sites

Buna ziua,

Pentru sustinerea proiectului vostru vin cu propunerea unui host de SAMP in reteaua Hostclub, unde sunt gazduite toate comunitatile relevante de SAMP din Romania (Bzone, Bhood, Bugged, Nephrite, Ogtimes etc).

Conditia este sa ma contacteze un reprezentant Linkmania, sau un membru care are sustinerea comuntatii Linkmania, iar persoana sa raspunda de hostul respectiv. De asemenea, o alta conditie e ca serverul sa fie intretinut si nu lasat in paragina.

Multumesc !

Link to comment
Share on other sites

On 7/13/2021 at 12:20 PM, Hostclub said:

Buna ziua,

Pentru sustinerea proiectului vostru vin cu propunerea unui host de SAMP in reteaua Hostclub, unde sunt gazduite toate comunitatile relevante de SAMP din Romania (Bzone, Bhood, Bugged, Nephrite, Ogtimes etc).

Conditia este sa ma contacteze un reprezentant Linkmania, sau un membru care are sustinerea comuntatii Linkmania, iar persoana sa raspunda de hostul respectiv. De asemenea, o alta conditie e ca serverul sa fie intretinut si nu lasat in paragina.

Multumesc !

pentru mine nu e de luat in considerare, mersi de optiune :)) imi permit sa platesc hostul si poate chiar sa achizitionez un dedicat pentru viitorul server.. depinde despre ce necesitati o sa avem, din ce stiu, cand eram eu aici prin staff si Linkmania avea propriul dedicat de la RCS & RDS deci probabil ca nu o sa fie interesati ( poti incerca cu un PM catre 41nd Insa momentan oricum nu prea sunt servere de hostat..... )

 

pe deasupra, marea majoritate a serviciilor din Romania lasa de dorit atunci cand e vorba de hostat, mai ales la orele de turf se simte delay-ul deci eu unul prefer sa ma axez pe ceva din afara chiar daca e mai costisitor 😛 sa nu mai zic ca nu va gasesc pagina pe google ceea ce imi da si mai mult de banuit 

multumesc!

Edited by axelutz3
Link to comment
Share on other sites

Host extern = Ping mai mare pentru jucatorii romani.

Latenta retelei se mareste cu cat distanta dintre punctul de start al transferului de date si cel de primire este mai mare. Cu alte cuvinte, datele trimise de la jucator spre server si viceversa vor depinde de calitatea si viteza retelei, distanta, securitate, prioritate in retea.

Iti dau dreptate, exista host-uri mai performante in strainatate, din punct de vedere hardware, dar daca ne gandim la calitatea providerilor de internet, Romania este cunoscuta pentru performantele mari in acest sector. 

De asemenea, daca luam in calcul ce oferte de hosting in cloud exista acum, eu nu as mai investi bani intr-un host limitat per server, ci as plati o masina virtuala in cloud pe care o poti scala si plati in functie de nevoie. Putin mai scump, nu neg, dar ai cu ce sa iti faci de cap (insa aici ai avea nevoie de cineva care se pricepe).

Ca o concluzie, personal ti-as recomanda sa cauti un host cat mai apropiat de tara in care se afla cei mai multi jucatori, pentru ca altfel pot aparea probleme. Lag-ul nu apare doar din cauza componentelor hardware, ci si a retelei (pe langa alti factori, dar la care nu intru in amanunt).

Link to comment
Share on other sites

La 13.07.2021 la 13:20, Hostclub a spus:

Buna ziua,

Pentru sustinerea proiectului vostru vin cu propunerea unui host de SAMP in reteaua Hostclub, unde sunt gazduite toate comunitatile relevante de SAMP din Romania (Bzone, Bhood, Bugged, Nephrite, Ogtimes etc).

Conditia este sa ma contacteze un reprezentant Linkmania, sau un membru care are sustinerea comuntatii Linkmania, iar persoana sa raspunda de hostul respectiv. De asemenea, o alta conditie e ca serverul sa fie intretinut si nu lasat in paragina.

Multumesc !

Toti inafara de bugged si bhood au host de la 0mega, baga alta fisa.

Link to comment
Share on other sites

La 13.07.2021 la 14:20, Hostclub a spus:

Buna ziua,

Pentru sustinerea proiectului vostru vin cu propunerea unui host de SAMP in reteaua Hostclub, unde sunt gazduite toate comunitatile relevante de SAMP din Romania (Bzone, Bhood, Bugged, Nephrite, Ogtimes etc).

Conditia este sa ma contacteze un reprezentant Linkmania, sau un membru care are sustinerea comuntatii Linkmania, iar persoana sa raspunda de hostul respectiv. De asemenea, o alta conditie e ca serverul sa fie intretinut si nu lasat in paragina.

Multumesc !

De asemenea, avem si noi conditia sa fugi cat de tare poti.

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Strom said:

Toti inafara de bugged si bhood au host de la 0mega, baga alta fisa.

Comunitatile Bzone, Bhood, Bugged, Nephrite, Ogtimes, Crowland si altii au host de la Omega...unde Omega vine de la Omega16, fostul jucator de SAMP de pe Bzone, adica eu....

Hostclub.ro este doar un brand pe care l-am creat de curand. Linkmania a avut host de la Hostclub (adica de la mine), platit, insa respectivii care se ocupau de server au abandonat proiectul. Aveti aici un filmulet pus de Bobo de la Bzone, in care vorbeste despre host (https://www.youtube.com/watch?v=eFHtf7K8RJ8). Ma puteti contacta pe FB (gasiti adresa in descriere).

Stiu ca nu ma cunoasteti, iar reticienta este normala.

Referitor la hostingul in cloud, nu va functiona niciodata conform asteptarilor. De ce? Pt. ca SAMP-ul este un soft vechi, care necesita anumit hardware (aici ma refer la CPU) ca sa mearga optim. In atatia ani de hosting de samp, am trecut prin multe si in colaborare cu ownerii comunitatilor amintite anterior, am tras niste concluzii.

Dupa ce puteti confirma identitatea mea, oferta ramane valabila, in conditiile mentionate anterior. Daca aveti intrebari, va pot raspunde.

Multumesc

Link to comment
Share on other sites

La 13.07.2021 la 14:20, Hostclub a spus:

Buna ziua,

Pentru sustinerea proiectului vostru vin cu propunerea unui host de SAMP in reteaua Hostclub, unde sunt gazduite toate comunitatile relevante de SAMP din Romania (Bzone, Bhood, Bugged, Nephrite, Ogtimes etc).

Conditia este sa ma contacteze un reprezentant Linkmania, sau un membru care are sustinerea comuntatii Linkmania, iar persoana sa raspunda de hostul respectiv. De asemenea, o alta conditie e ca serverul sa fie intretinut si nu lasat in paragina.

Multumesc !

Salut,

De ce sa vina un reprezentat LinkMania catre tine si sa te contacteze pentru aceasta oferta?

Responsabilul proiectului trebuie sa prezinte foarte detaliat proiectul pe care vrea sa il onoreze alaturi de LinkMania, el trebuie sa ia legatura cu tine.Cu sigranuta staff-ul LinkMania va ajuta aceasta idee/proiect, atat timp cat exista un proiect detaliat si bine pus la punct.

@axelutz3 ai venit cu acest proiect si ne-ai spus pe scurt o viitoare imagine a acestui server/gamemode, noi avem nevoie de siguranta/intelegere/seriozitate , nu trebuie sa spui ca ai fost in functia x / functia y, ca ai banat pe x si y .

Din cate imi aduc aminte si tu ai avut sanctiuni deci nu asta este ideea principala, astept un mesaj aici de la tine, in care sa pui detaliat (Joburi / Factiuni / Economie / Case / Sisteme / Clanuri ..etc).

Eu unul sunt dornic de un server, un server care sa cuprinda tot ceea ce a insemnat LinkMania, intr-un context nou.

Succes, astept detalierea ta, cred ca toti vrem sa vedem exact ce inseamna acest gamemode in viziunea ta.

Multumesc,

Alin,

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Aka said:

Salut,

De ce sa vina un reprezentat LinkMania catre tine si sa te contacteze pentru aceasta oferta?

 

Salut,

Simplu: pt. ca ofer serverul, in conditiile mentionate, comunitatii Linkmania si nu oricui. Eu nu pot verifica daca un membru este de buna credinta si solicita hostul pt. comunitate, sau in alte scopuri.

Este suficient ca un reprezentant linkmania sa-mi confirme ca membrul X este imputernicit sa se ocupe de host, iar acea persoana discuta cu mine. Asta in conditiile in care ofeream hostul cu titlul de gratuitate comunitatii Linkmania. Daca era cu plata, nu ma interesa cine comanda hostul si ce facea cu el.

Sa ne intelegem, eu nu va rog cu acest host, eu doar v-am deschis o usa si ofeream un host in cea mai buna (la ora actuala) retea de gaming/samp din Romania. In rest, succes cu proiectul.

 

Link to comment
Share on other sites

Băi, din câte observ eu nu prea îi dați vreo șansă lui @axelutz3. Hai să fim sinceri acum, cred că mai rău decât în perioada aia cu Sevraj nu o să fie. Într-adevăr, pot spune că am jucat și eu pe o comunitate de-a lui, nu a fost așa de rău. Știți cum e, nu putem critica înainte de a vedea totul alb negru. Da, spunea cineva că a avut sancțiuni, dar cine nu a avut sancțiuni pe vremea lui ofticatul ăla?

După părerea mea, cel care a deschis acum un server ar fi trebuit să ne ceară și nouă o părere, jucătorilor, că nu de asta există "Freechat" sau topic de sugestii. Înainte de a face ceva, întreabă lumea și spune-le dacă le place ceva, că așa noi ne putem adapta la un nou stil, dar peste câteva luni e lăsat în paragină.

Știți ce vor tinerii din ziua de azi? Să aibe avere, să dea un rob cu amicii, să se ducă la un war pe /turf, nu să se izbească de unul cu mașina și să ruleze. Cu părere de rău, tinerii din ziua de azi au pierdut până și ultimul gram de răbdare. Poate nu sunt persoana potrivită să judece sau să scrie ceva, dar am jucat și eu o perioadă bună pe acest server, am aproape 10 ani de când mă joc. Contează și părerile noastre, că până la urmă tot noi vom juca pe server și se vor apuca și alții odată ce suntem activi.

După ce ăla a stat la conducere atâția ani, ce ar putea fi mai rău? Vă zic eu. Nimic.

  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

On 7/15/2021 at 7:44 PM, Roxor said:

Băi, din câte observ eu nu prea îi dați vreo șansă lui @axelutz3. Hai să fim sinceri acum, cred că mai rău decât în perioada aia cu Sevraj nu o să fie. Într-adevăr, pot spune că am jucat și eu pe o comunitate de-a lui, nu a fost așa de rău. Știți cum e, nu putem critica înainte de a vedea totul alb negru. Da, spunea cineva că a avut sancțiuni, dar cine nu a avut sancțiuni pe vremea lui ofticatul ăla?

După părerea mea, cel care a deschis acum un server ar fi trebuit să ne ceară și nouă o părere, jucătorilor, că nu de asta există "Freechat" sau topic de sugestii. Înainte de a face ceva, întreabă lumea și spune-le dacă le place ceva, că așa noi ne putem adapta la un nou stil, dar peste câteva luni e lăsat în paragină.

Știți ce vor tinerii din ziua de azi? Să aibe avere, să dea un rob cu amicii, să se ducă la un war pe /turf, nu să se izbească de unul cu mașina și să ruleze. Cu părere de rău, tinerii din ziua de azi au pierdut până și ultimul gram de răbdare. Poate nu sunt persoana potrivită să judece sau să scrie ceva, dar am jucat și eu o perioadă bună pe acest server, am aproape 10 ani de când mă joc. Contează și părerile noastre, că până la urmă tot noi vom juca pe server și se vor apuca și alții odată ce suntem activi.

După ce ăla a stat la conducere atâția ani, ce ar putea fi mai rău? Vă zic eu. Nimic.

Multumesc mult pentru sustinere, ai vazut ca acolo nu au fost probleme ( de codati am scapat, cu organizarea am stat bine pana sa inceapa sa se bage x si y peste mine :)) si cu gm-ul am stat prost pentru ca am fost impins de la spate cu deschiderea de catre cineva care urmarea doar sa faca bani din server nu neaparat binele acestuia.. din pacate! ) revenind la Linkmania, spre deosebire de cel caruia i-ai pomenit numele pe acolo, promit ca nu voi "musamaliza" reclamatii si sa batjocoresc jucatorii de pe conturi de civil, aveti cuvantul meu =)) sunt de acord cu tine, jucatorii trebuie sa aiba o opinie, sa aiba un cuvant de zis in fata staff-ului si in fata oricarei situatii :)) ca fara ei, staff-ul sau oricine altcineva sunt 0, de asta am luat si eu initiativa acestui topic ( discutasem deja cu @freezeR in pm despre proiect ). La mine o sa se lucreze asa: unul dintre voi vine cu propunerea, daca majoritatea voteaza ca da si e realizabil, eu pun scripterul la treaba si imi bag banii la bataie facandu-va un server cum va place voua pe care sa jucam toti si sa il ducem sus, cred ca e ceva ce s-a urmarit la nivel de comunitate de ani intregi insa nu au fost persoane la conducere care sa traga cu jucatorii 😛

@Th3Master, @Axwell si @Vadim.NR1 sunt alti jucatori care ma descurc daca au buna-vointa, au jucat si pe proiectul despre care a pomenit Roxor anterior

 

On 7/15/2021 at 1:40 PM, Aka said:

Salut,

De ce sa vina un reprezentat LinkMania catre tine si sa te contacteze pentru aceasta oferta?

Responsabilul proiectului trebuie sa prezinte foarte detaliat proiectul pe care vrea sa il onoreze alaturi de LinkMania, el trebuie sa ia legatura cu tine.Cu sigranuta staff-ul LinkMania va ajuta aceasta idee/proiect, atat timp cat exista un proiect detaliat si bine pus la punct.

@axelutz3 ai venit cu acest proiect si ne-ai spus pe scurt o viitoare imagine a acestui server/gamemode, noi avem nevoie de siguranta/intelegere/seriozitate , nu trebuie sa spui ca ai fost in functia x / functia y, ca ai banat pe x si y .

Din cate imi aduc aminte si tu ai avut sanctiuni deci nu asta este ideea principala, astept un mesaj aici de la tine, in care sa pui detaliat (Joburi / Factiuni / Economie / Case / Sisteme / Clanuri ..etc).

Eu unul sunt dornic de un server, un server care sa cuprinda tot ceea ce a insemnat LinkMania, intr-un context nou.

Succes, astept detalierea ta, cred ca toti vrem sa vedem exact ce inseamna acest gamemode in viziunea ta.

Multumesc,

Alin,

Te salut, vreau sa iti multumesc pentru diplomatie si tie si lui @freezeR, sunteti cam singurii dintre cei din conducere cu care am luat legatura in ultimii ani si m-ati tratat cu caldura. Vad ca ai pomenit de siguranta si seriozitate asa ca sa iti explic ce s-a intamplat in ultimele 4 zile pe "comunitatea" mea ( e doar un grup de discord :)) 😞 scripterul, pe care il astept de undeva de prin Aprilie din cauza ca a avut examenul de bacalaureat, mi-a zis ca nu mai are aceeasi tragere de inima sa faca un gm de la 0 si sa se implice in asta, fapt pentru care nu am mai dat pe forum pentru ca nu am vrut sa va alarmez.. majoritatea probabil ca ati fi zis ca e deja esec insa am invatat sa caut raspunsuri atunci cand apar probleme asa ca am gasit un scripter nou. E interesat sa lucreze, are un gm creat de catre el de la 0 ( din ce am inteles a sustinut si 300 de boti ce scriau mesaje[flood] deci zic ca gm-ul tine destul de bine ), gamemode-ul are undeva la 19k de linii de cod ceea ce mie imi suna ca e bine optimizat ( daca ma insel, astept pareri de la cunoscatori ) si lucreaza cam de 3 ani in pawno, zic ca e destul de bine pentru perioada Beta a serverului. GM-ul ma costa undeva la 40 euro ( exista o copie la celalalt fondator al comunitatii insa e retras de pe samp, chiar si asa, dupa modificari o sa arate total diferit ) + suplimentarele ( modificari factiuni, adaugare IRC/MRC + 1-2 pasnice diferite probabil, ceva sisteme noi si il punem la punct ) sa zic undeva la 190-200 maxim maxim cu gm-ul pus la punct cu toate ideile. Voi continua prin a va arata cateva poze de pe server ( cu ce are gm-ul in actual 😞

sa-mp-018.png

sa-mp-019.png

sa-mp-005.png

sa-mp-007.png?width=1073&height=670

sa-mp-008.png

sa-mp-009.png

sa-mp-010.png

sa-mp-010.png
 

sa-mp-012.png ( acesta e un market pentru jucatori unde o sa isi poata pune masinile la vanzare )

sa-mp-014.png

 

sa-mp-015.png

 

[System] FisherMan - YouTube

Iata opinia mea la prima vedere despre acest gamemode:
- Imi place ca e in culorile comunitatii 
- Pe langa ca poate fi bine optimizat, mi se pare si bine structurat ca si textura
- De aici il putem dezvolta impreuna si sa il facem sa arate mult mai bine


Nici eu nu am vazut gamemode-ul.. maine voi intra pe un host cu baiatul si voi vedea absolut tot ce are pe el in detaliu ( am inteles ca avem si ceva mapping cumparat de catre el ). Ideea sta in felul urmator: eu am nevoie de un subforum, topic, orice pentru a discuta cu jucatorii sa alegem impreuna gm-ul sau sa isi poata expuna parerea aici iar daca le place acest gamemode, il cumpar si continuam sa lucram pe el, daca nu, ne orientam spre altceva. 

 

Ideile mele "inovative" pentru viitorul proiect de pe Linkmania:

- Voi incerca sa pun cumva accentul pe veteranii factiunilor, sa le ofer niste bonusuri si niste avantaje atunci cand in revin in factiunea pe care si-au pus amprenta si sa facem si un istoric all-time cu jucatorii ce s-au afirmat in fiecare factiune in parte
- Factiuni:
Los Santos Police Departament - brigada swat + brigada rutiera ( cu lider pentru fiecare brigada adaugati prin comanda in joc + un chat al fiecarei brigazi pe langa chatul de factiune )
Drug Enforcement Administration - ma gandeam sa aiba acces la /undercover la rank 1 si sa mearga dupa jucatori la perchezitii direct in civil ( ceva de genul real, scot o legitimatie si te cauta pentru cunoscatori :)) ) + sa faca mandate la factiuni pentru cautare de obiecte ilegale in seifurile factiunii + sa actioneze la wanted  
National Guard - brigada Air + brigada Earth ( cu lider pentru fiecare brigada adaugati prin comanda in joc + un chat al fiecarei brigazi pe langa chatul de factiune )
Services Utilities?? ( de discutat si cu voi ) - ma gandeam sa facem o pasnica mai utila.. sa fie ceva gen News Reporter + Taxi Company + ceva activitati gen primarie sa vanda numere de inmatriculare si ii mai putem gasii intrebuintari pe parcurs.. depinde doar sa vrea toata lumea sa bagam
Medics Departament 
Hitman Agency
School Instructor
Grove Street
Ballas Family
Da Nang Boys
Butterfly Children
The Mexican Mafia
The Russian Mafia
Insomnia Racing Club
Midnight Racers Club

De ce am ales aceste ganguri/mafii? Sa va explic!:
Grove Street - era tipic comunitatii si sunt foarte multi veterani aici
Ballas Family - idem Grove
Da Nang Boys - am vazut ca mai sunt ceva veterani pe aici care tanjesc dupa Da Nang Boys si m-am gandit sa o valorificam putin.. pe serverele mari, factiunea asta are succes si au si traditie in sinlge player
Butterfly Children - i-am ales fiindca sunt rivali ai factiunii Da Nang Boys ( ne bazam pe valori cat mai mult )
The Mexican Mafia - gangul Los Santos Vagos si gangul San Fierro Riffa ( in povestea "rp" a Linkmaniei ) s-au unit si au format o mafie ( skinuri frumoase de lsv, vla si sfr toate la un loc.. cum era LSV in 2009 ca skinuri ) 😛 cred ca o sa prinda ideea + ca mafia exista si in real 
The Russian Mafia - e The Mafia din trecut 😛

Acum ca sa va fac sa intelegeti si mai bine de ce am ales aceste mafii si ganguri, uitati:
Am in plan sa creez doua aliante, si anume:
Alianta 1:
Grove Street - Da Nang Boys - The Mexican Mafia
Ballas Family - Butterfly Children - The Russian Mafia

Acestea se vor bate timp de o ora in tot orasul Los Santos si vor avea de stat in anumite obiective ( de exemplu, Gara LS: cand un membru al unei aliante sta in gara LS in timpul warului, acesta primeste 1 punct o data la 3 minute ) / 1 punct = 1 kill 😛
La finalul warului, alianta ce acumuleaza cele mai multe puncte, castiga warul + o sa apara un mesaj automat  cu scorul fiecarei factiuni in parte, a ambelor aliante si best killer + worst player 

Astfel zic ca am adaugat inca o activitate foarte buna pentru membrii din ganguri/mafii ( restul detaliilor cum ar fi zilele de war, orele, le vom discuta ulterior.. momentan sa generalizam putin proiectul ) 

- Acum ca am spus ideea warului, vreau sa continui prin a prezenta ideea turfurilor:
Ma gandeam ca pe fiecare turf sa fie amplasat cate un business, acest business, ofera o data la 6 ore o suma de bani sau mats sau drugs gangului ce detine business-ul ( spalari de bani ); celelalte ganguri pot venii sa ceara taxa de protectie iar cei din factiunea ce detine turful au la dispozitie 4 minute sa ii omoare pe toti atacatorii, daca acestia nu reusesc, isi pierd profitul si li se reseteaza timerul la alte 6 ore 

Ma gandesc ca astfel castigam si o activitate in plus pentru ganguri si gasim si un scop mai bun pentru turfs.

- Readaugam /lo cum era inainte, liderii trebuie sa aiba acces sa faca evenimente si sa anunte atunci cand recruteaza sau targuri sau diverse activitati cu factiunea
- Factiunile o sa aiba "Daily Quests" ( pe langa cele de pe server ) si acestea o sa fie realizate in functie de factiunea din care faci parte, de exemplu:
PD: 1. Aresteaza 3 jucatori / 2. Acorda 5 amenzi / 3. Someaza un jucator / etc
Gang/mafie: 1. Omoara 5 rivali din factiunea X / 2. Rapeste un rival / 3. Cere taxa de protectie pe turful unor rivali / 4. Participa la un turf / 5. Participa la un war / etc
Insomnia/Midnight: 1. Omoara 5 politisti / 2. Omoara 3 agenti DEA / 3. Omoara 10 soldati ai armatei / 4. Fa trafic cu droguri ( 0/500 g ); aici trebuie facut jobul drugs / etc 
etc
- Ma gandeam ca la ATM-uri sa aiba acces jucatorii la comanda /mail care le permite sa le trimita o suma de bani, materiale sau droguri jucatorilor ce nu sunt in joc ( cu aprobarea unui admin, facut un textdraw cu solicitarile de /mail in asteptare pentru adminii 3 + )
- Ma gandeam sa adaugam /fvote in cadrul factiunilor ce le va permite jucatorilor sa isi voteze liderul ( mi se pare o modalitate corecta, coordonatorul alege 3 lideri iar membrii factiunii aleg cine sa ii conduca )  
- Joburi: Nu stiu ce joburi sunt pe gamemode-ul acesta, abia maine o sa vad dar iata cum arata o idee de job al meu:
Glovo ( Job ID: 1 ) : 1.Operator - primeste checkpointuri in Los Santos unde gaseste niste skinuri random de civili/factiuni care ii asteapta cu un anim de vorba, dupa ce acestia intra in checkpoint primesc o suma de bani ( 50$?? ) 
2. Curier - Ia mancarea de la un restaurant random si o livreaza la case random in Los Santos ( bonus: daca proprietarul casei este online atunci cand curierul face comanda, acesta primeste un bonus de 500$ pentru ca detine casa ) 
Pentru ca, curierul sa profeseze:
Are la dispozitie 48 H sa faca livrari cu o masina de civili/personala iar apoi trebuie sa isi gaseasca un partener care sa ii acorde o masina pentru un procentaj din fiecare comanda livrata ( partenerul glovo primeste banii prin /mail ; curierul are comanda in /jobveh si trebuie sa fie la sediul Glovo pentru a tasta comanda iar apoi cand urca in masina primeste un numar de 3 comenzi in care ii indica kilometrii pana la restaurant si apoi pana la client, suma primita si cate puncte de loialitate primeste )
* Daca curierul are o masina personala o poate face /jobveh daca pune suma de 1.000.000$ in jobul Glovo ( /jobdeposit ) si isi poate pune alte masini pentru a le inchiria jucatorilor doritori + o lista cu parteneri /glovoparteners sa ii arate sus pe cei online + numarul de masini ocupate/numarul de masini libere + numarul fiecaruia de curieri ce au masini inchiriate ( daca jucatorul schimba jobul, cand ia jobul de Glovo, sa aiba parteneriatul )
* Comanda pentru a deveni partener ( /jobpromote )
Job: Drug Dealer ( ID: 2 ) Tipuri de droguri: Pill ( iti reincarca sprintul ), Weed ( iti reincarca HP-ul ) si Cocaine ( iti incarca armura ) ... de detaliat dar ca idee, cred ca atat pill-ul caat si cocaina vor aduce un nou aer acestui joc putin invechit 

Deci o sa putem dezvolta joburi impreuna, sa facem ceva scos din comun cum nu mai au alte servere :)) asta urmaresc, sper sa observati/apreciati ca incerc sa leg lucrurile intre ele si sa fie bine si economia
- Ma gandeam sa adaugam niste puncte de loialitate pentru jucatorii ce activeaza pe server ( vor fi beneficii si pentru cei care joaca de mai multi ani, o sa ma gandesc la momentul potrivit ce si cum ) cu care isi vor putea achizitiona niste avantaje pe server dintr-un /shop ( de exemplu job boost sau dublu payday 10 ore sau chestii de acest  gen INSA! vom schimba premiile lunar sau o data la doua luni pentru a evita monotonia )
- Voice chat
Sistem de Firme ( sa fie exact ca sistemul de clanuri de pe un RPG normal insa sa fie cu firme si fiecare firma sa aiba cate o contributie )
Contributii firme ( sa se poata cumpara doar prin /shop, prin Loyalty Points acumulate pe server sau cumparate de la mine 😞
* Traficanti de Droguri
* Tranficanti de Arme
* Bodyguarzi
* Ridesharing ( taximetrie )
Am tinut de asta neaparat fiindca stiti ca Linkmania mereu a avut firme pe forum si m-am gandit ca le putem incorpora in joc, cu un nou aer 
Momentan atat.. il dezvoltam in timp 🙂

- Minieventuri pentru helperi si admini:
/devent - ca un jucator sa participe trebuie sa scrie /joind - acestia primesc hp + armura + 500 de gloante deagle la spawnare / ultimul ramas in picioare primeste o suma de bani
/m4event - idem ca la /devent doar ca e /joinm4
/mp5event - idem ca la /devent doar ca e /joinmp5
etc
Sistem de casatorie ( necesita sa aiba o casa cumparata cel care tasteaza comanda iar cel care da /accept marriage, sa aiba chirie in acea casa + ambii jucatori sa aiba suma de 50.000.000$ cash )
- Sa poata lucra la joburi impreuna ( sa aiba acelasi checkpoint si sa primeasca bani atunci cand unul intra in el + un bonus maricel fata de castigul normal )
- Sa li se imparta taxa pentru casa
Il mai dezvoltam pe parcurs.

- Happy Hours intre orele 19:00 si 23:00 ( payday dublu, castiguri la job duble pentru toata lumea )
- Ceva evenimente globale incorporate in joc ( Supremacy, Factions Championship )
- De adaugat niste "sezoane":
* Un sezon sa dureze 3 luni, sa fie un fel de carte a recordurilor pentru fiecare sezon in parte iar jucatorii sa fie rasplatiti pentru asta, de exemplu, se vor premia:
~ Jucatorul cu cele mai multe respect points din acest sezon
~ Jucatorul cu cel mai mare level
~ Jucatorul cu cel mai mare scor la turf
~ Jucatorul cu cea mai mare vechime intr-o factiune
~ Jucatorul cu cei mai multi bani
~ Jucatorul cu cele mai multe proprietati
etc
Astfel le aratam jucatorilor ca si ei conteaza si ca fac parte din "istoria" prezenta a acestui server 
- Sistem de /upgrades ( mult mai mult decat cel dupa vremea lui sevraj, smoker si spoker care a fost tot ideea mea :)) ) 
- Event incorporat in joc "Package - Kill & Deliver" - o data la X minute se spawneaza un pachet, jucatorul ce ia pachetul trebuie sa il duca intr-o locatie unde o sa primeasca o suma de bani + 1 respect point, daca acesta e omorat, jucatorul care l-a omorat primeste pachetul si checkpointul
- Probabil o scoala de admini pentru a avea admini tot mai buni si sa fim recunoscuti pe viitor pentru asta, sa ii invatam sa faca eventuri ca la carte in stilul Linkmania, sa prinda codati dar si alte secrete din spatele cortinei
- Absolut toate celelalte sisteme din perioada 2018 - 2020 si de ce nu, chiar si sisteme din 2009 - 2014, depinde ce se doreste oameni buni! 

Si cam astea au fost ideile, zic ca am putea face impreuna un samp mai bun si mai altfel, joburi si factiuni cu mai mult rost si activitati unice care nu au mai fost pe alte servere.. astea sunt doar putine din ceea ce imi trece mie prin cap.. mai pot dezvolta daca este cazul insa am spus si mai sus si o spun din nou, mi-ar placea sa discut cu jucatorii intr-un subforum calumea si sa dezbatem impreuna ce e bine si ce nu.. am zis si ma repet, cat timp am mana libera treaba merge brici fara blaturi si fara idiotenii fiindca nici mie nu mi-a placut cand mi-au fost facute, va promit ca nu imi bag in buzunar si trag doar pentru comunitate.. cred ca sunt una dintre cele mai devotate persoane pe samp de pe forum, gasesc repede raspunsuri la probleme si cred ca ma descurc cu brio. Investesc bani in server atat in promovari cat si in dezvoltare, vreau sa ajungem sus si sa ridicam iarasi comunitatea asta la nivelul la care a fost o data, va cer doar sustinere si fara sa incepem sa dam cu pietre unii in altii, veniti si discutam frumos orice ar fi de rezolvat si il rezolvam :)) ( asta pentru cand o sa fie probleme, daca o sa fie ), trebuie sa invatam sa pastram rivalitatea doar in cadrul factiunilor si sa nu mai luam lucrurile la personal pentru ca asta a stricat si in trecut, cand jucatorii ce formeaza o comunitate devin dusmani, se duce orice omogenitate.

Prin urmare, daca maine imi este acceptat proiectul in comunitate si jucatorii decid sa luam acest gamemode, il cumparam si il punem pe Beta iar pe masura ce se lucreaza, scriem in subforumul dedicat.. jucatorii or sa poata venii cu sugestii si asa mai departe. Eu sunt dispus sa colaborez si intind mana pentru acest parteneriat catre responsabilii de pe samp dar si catre responsabilii din aceasta comunitate @Kitte @41nd, vreau sa aud si o parere din partea celor rosiatici ( inclusiv aka si freezer ), eu am tot vorbit pana acum. Mutam munti sau nu?? :)))

Va multumesc pentru sansa si sper sa arat ce pot si pe mai departe, daca pot :)).. rog fiecare jucator sa isi expuna parerea aici atat despre proiectul meu cat si despre mine dar si despre ce ar vrea ei sa fie pe Linkmania, de data asta chiar putem construi acest server impreuna! Pe langa toate acestea.. m-am recomandat si cei din staff stiu ca sunt o persoana directa care iti zice orice in fata fara ocolisuri si cred ca asta imi aduce un plus deoarece cred ca de asta are nevoie comunitatea asta in prezent, de sinceritate




PS: Va rog sa imi scuzati greselile gramaticale, de exprimare sau ideile scrise gresit, unele idei sunt luate din topicurile in care imi mai scriam idei pentru comunitatea mea si a durat cam 40-45 de minute sa scriu romanul asta, as mai fi scris :))



 

Edited by axelutz3
Link to comment
Share on other sites

Edit: nu mai merge, trebuie post nou 

: mai am ceva de adăugat la idei:

 

1. Plănuiesc să le ofer celor mai activi 3 jucători din săptămâna precedentă cont premium pentru săptămâna asta gratuit astfel îi vom motiva sa joace mai mult

 

 

 

2. Accept.. poate chiar propun daca vor și pot sa fie serioși doi admini din partea comunității, ca și admin 1 sau 2, mă voi gândii, mi-ar face plăcere să lucrez cu @PePe și @filtzeR asta daca și comunitatea, conducerea și oricine mai e își dorește, știu că sunt doua caractere tari și ca au influență buna asupra jucătorilor, sunt genul de oameni pe care ii caut dar în același timp, daca nu vor fi serioși voi venii cu dovezi și îi voi scoate, daca nu, sunt dispus sa merg cu ei și până la funcție de conducere pe măsură ce trece timpul si totul e ok. Așa că băieți puteți lăsa si un reply aici daca va interesează și doar dacă sunteți 100% cu sufletul langa comunitate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

cine doreste sa vada gm-ul imi poate da un PM pe privat, nu vreau sa fac reclama; eventual @Aka si @freezeR sa va dati si voi o parere asupra proiectului si asupra a starii in care e gm-ul, daca il putem urca aici pe beta sau nu :))

Edited by axelutz3
Link to comment
Share on other sites

NcykLIf.png


gm-ul tine in 178 de ticks la 400-500 boti conectati pe server.
mi se pare super bun pentru beta, sincer va spun :)) are aproximativ 21k de linii cu tot cu sistem de vehicule

Edited by axelutz3
Link to comment
Share on other sites

Acum 42 minute, axelutz3 a spus:

cine doreste sa vada gm-ul imi poate da un PM pe privat, nu vreau sa fac reclama; eventual @Aka si @freezeR sa va dati si voi o parere asupra proiectului si asupra a starii in care e gm-ul, daca il putem urca aici pe beta sau nu :))

Nu cred ca se pune problema de reclama, atat timp cat tu ai venit aici cu o propunere, si doresti sa prezinti serverul.

Am citit prezentarea ta, si ceea ce ai vrea sa faci, si in mare suna foarte bine. Sunt multe modificari/propuneri de facut, si nu cred ca doar din partea mea. Chiar sper sa ti se aprobe acest proiect, si sa dai drumul la treaba. Te sustin.

Link to comment
Share on other sites

apropo, las si eu astea aici doar asa de dragul a ce a fost candva sa vedeti ca si in functia de admin nu am fost o persoana chiar asa de naspa pe cum m-au prezentat conducerea din trecut ( poate doar din cauza ca aplicam regulamentul orbeste aproximativ =)) )

 

(3) pentru mentol de pe OG - YouTube

(3) Finala mare - Factions Championship - Editia a II-a: Hitman Agency vs School Instructors - YouTube

(3) Factions Championship - Editia a II-a: Grove Street vs Los Santos Vagos || SA:MP LInkmania RPG - YouTube

corlea...

1 - YouTube

corlea - YouTube

piruetex2 - YouTube

(3) corlea - YouTube

si mai sunt filmari dar e neimportant.. :)) mai bine sa ne uitam la asta, @LoveLess, batrane respectele mele chiar si in ziua de azi :))

(3) LoveLess la Team vs Team ( 1 vs 8 ) - YouTube


Cam atatea mai am, in rest doar dovezi la banuri pe acolo pe canal.. :))) 

Link to comment
Share on other sites

Am uitat sa menționez: controale team viewer nu se vor face, nu vreau să pierdeți ore la calculator cat timp va umbla adminul că oricum e ineficient.. cea mai mare problema a sampului in materie de coduri este V4 care oricum dispare la panic mode.. ne vom baza pe abilitățile adminilor de a înțelege jocul si de a vedea ce faze sunt probabile și ce faze sunt suspecte 

 

Știu că întrebase @Aka de economie însă nu știu ce dstalii sa dau, as prefera sa aleg alaturi de jucători si scripteri ca sa vedem ce își doresc oamenii, in principiu: am in plan sa fac o economie de durata, ceva de genul skinurile, bizz-urile și casele sa fie ceva mai scumpe și într-adevăr lumea bogata să aibă aceste bunuri, e mult mai ok ca după 3-4 luni de joc sa fie 10 case cumpărate și 3 bizzuri decât să aibă toată lumea de toate si sa fie monotonie pe server insa asta nu înseamnă că o să aveți sute de ore de lucru la joburi, la rândul meu, iubesc sa fac orice altceva mai puțin job pe samp :)) o sa facem în așa fel încât să aveți și bani multi ( milioane ) și nu doar din job ci si din activități cum ar fi eventuri, waruri, turfuri, combinații, mașini, bonusuri și altele insa casele și bizz-urile ar fi mult mai bine sa coste miliarde și doar jucătorii devotați sa le dețină.. până la urmă, urmărim să avem un server care să aibă sens și peste un an doi, nu in cadrul căruia să aveți in 6 luni bani maximi, mașini, bizzuri, case, etc :)) asta e părerea mea personala insa vom discuta ulterior aceste aspecte! 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...