Jump to content

DFR

LinkManiac
 • Content Count

  1,225
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by DFR

 1. Iaca si al doilea videoclip din seria pe intelesul tuturor, care vine cu forte proaspete in CSS!
 2. DFR

  Free Chat

  @brospresident Salut, am si eu niste curiozitati personale si as vrea sa aflu raspunsul la ele daca binevoiesti... Backend-ul l-ai facut in C# sau Nodejs? De asemenea, ai folosit baza de date SQL sau/si NoSQL, daca da, care? Ceva optimizare pentru caching sau diminuarea traficului? Ceva framework pentru front-end sau e facut pur javascript + nodejs? Securitatea e bine pusa la punct? (filter pe requesturi, ip-uri, token-uri pe requesturi pentru roluri permise la comenzi, etc.) Ceva design pattern-uri utilizate?
 3. Pe intelesul tuturor - o noua serie de tutoriale cu si despre programare.
 4. Astazi vorbim despre limbajele de programare cu care am lucrat pana in momentul de fata, cat de bine le cunosc si care este preferatul meu.
 5. Salut, videoclipul de astazi este un storytime in care va povestesc despre mai multe intrebari si situatii penibile prin care am trecut, in momentul in care aveam sau urma sa am diferite interviuri pentru pozitii de programator.
 6. Ieftin si bun, un pc pentru programatorul din tine!
 7. Salutare, in clipul de astazi prezint cele 2 mari laturi ale programarii, anume Front-End & Back-End si va spun mai in amanunt ce sunt si ce contin cele doua si pe care ati putea sa o alegeti in cazul in care doriti sa va apucati de invatat programare. Sper sa va placa si astept feedback!
 8. Salut, in videoclipul de astazi va prezint 10 gadgeturi smart pe care le puteti achiziona pentru a crea o casa smart si sa vina ca un plus de confort.
 9. Salutare, in video-ul de astazi vorbim despre memorie selectiva, cum ne-o formam, de ce nu putem retine multe lucruri si de ce uitam foarte repede. De asemenea, prezint putin despre cum sunt eu la acest capitol, felul in care m-a influentat si ce solutii am gasit.
 10. Hello, in videoclipul de azi vorbesc despre 10 lucruri pe care eu le-am considerat importante de stiut, inainte de a va apuca sa invatati programare, deoarece e posibil sa va dea batai de cap si s-ar putea sa aveti nevoie de niste informatii de plecare.
 11. O mica parodie despre diverse intamplari din viata unui IT-ist privind modul in care el este vazut din exterior si cum se intampla de multe ori sa fie de fapt. Have fun!
 12. Salutare, de cateva luni am inceput activitatea pe canalul meu de youtube, initial pornind cu un content indreptat mai mult spre gaming. Recent am schimbat putin subiectele si contentul abordat si am decis sa ma axez mai mult pe latura de Vlogging educational sau de entertainment. Motiv pentru care am inceput o serie de storytime-uri, iar ultimul videoclip si cel care mie mi-a adus cea mai mare satisfactie pana in prezent, este acela in care am decis sa discut despre importanta facultatilor de IT in Romania, pentru a te putea angaja in domeniul acesta si sa impartasesc experienta mea si cat de
 13. Nume: DenisRadu Rank: 2 Lipsesc de la sedinta din data de: 17.05.2020 Motiv: Am de terminat un proiect pentru o restanta pana la 10 si nu o sa am cum sa ajung.
 14. Permanent iti ramane in cont, dar pana pe 21 mai il poti lua gratuit, dupa va fi contra cost
 15. GTA 5 a fost confirmat de catre Epic Games pe pagina lor de twitter ca va fi disponibil pe store-ul lor GRATUIT, incepand cu 14 mai, ora 18 a Romaniei. Mesajul publicat ulterior a fost sters, dar nu inainte sa fie copiat si distribuit pe intreg internetul. Din spusele acestora, jocul va fi disponibil gratuit pana pe 21 Mai. O concluzie personala, este ca cei de la Epic Games vor sa creasca numarul de jucatori exponential cu acest "giveaway" si sa pregateasca teren pentru jocurile ce vor urma sa apara la ei pe store. Surse: https://wccftech.com/gta-v-free-egs/
 16. Nick: DenisRadu Rank: 1 Pe ce data ai obținut ultimul rank?: - Câte zile ai în facțiune? (poza -> /stats): 6 https://imgur.com/zP3KVjJ Licențe acordate: 14 Link poză (/raport): https://imgur.com/pqi7oFi
 17. Recomand Van Helsing https://www.imdb.com/title/tt5197820/
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...