Jump to content

Strom

Alumni
 • Content Count

  767
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Strom last won the day on January 20 2019

Strom had the most liked content!

Community Reputation

491 likes on posts

About Strom

 • Rank
  Pot schimba MT-ul !

Recent Profile Visitors

5,433 profile views
 1. Nu vreau sa agit apele sau sa ma bag in chestia asta deoarece de ani buni n-am mai jucat pe server insa in 2015 am plecat de pe aceasta comunitate din cauza lui Sevraj si vesnica lui restrictie care o dadea daca cineva vorbea peste el chiar daca avea dreptate sau nu, atunci a avut grija sa-mi dea si suspend pe forum unde mi-a expirat adresa de mail contul fiind sters. Nu vreau sa scot mortii la lumina, fapta a fost consumata, insa ce se intampla acum e chiar lipsa de respect fata de jucatori.
 2. Guvernul a modificat legislația din Educație, astfel încât nu vor avea loc examenele de competențe la probele orale de Bacalaureat iar recunoașterea acestora se va echivala. "Pentru anul școlar 2019-2020, probele de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, probele de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă pentru elevii care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale, probele de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională studiată pe parcursul învăţământului l
 3. Salutare, vin cu acest proiect in ajutorul persoanelor care doresc sa invete sa lucreze mult mai bine cat si sa descopere mai multe legate de photoshop. Este un proiect care va ofera o multime de beneficii, de la resurse / elemente care in mod normal ar costa pana la o sansa in plus de a fi recrutat in echipa de Graficieni. Cine este interesat si doreste sa participe la Scoala Photoshop este rugat sa lase un reply aici.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...