Jump to content

Th3Master

LinkManiac
 • Content Count

  388
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 likes on posts

3 Followers

About Th3Master

 • Rank
  Fan LinkMania
 • Age 19

Recent Profile Visitors

388 profile views
 1. Pro. Să vedem cine o să mai abuzeze după chestia asta, sau dacă s-ar putea să introducă iar dmg informer să arate cn te atacă cu ce armă și cât dmg îți ia.
 2. Contra, ai greșit ești penalizat să vadă toată lumea dc ai fost scos din ultima facțiune sau dc ai fost banat, plus adminii acordă sancțiuni pe baza acelor punish-uri dacă au mai fost executate aceleași greșeli sau nu în trecut și să aducă la avertizarea(warn) unui player sau mai rău.
 3. Se pun foarte ușor desigur dar atunci nu ar mai fi fp iar noi nu ne mai putem face raportul, mie mi s-a mai întâmplat să mor lângă cops când eram singur din cauza hitmanului iar eu să nu iau jail ne încurcă pe aman2 chestiile astea și nu vreau ca pe viitor să se spună că am murit din cauza unui cop a fost bug nu am luat jail iar dacă fug și nu mă predau este non fp înțelegi cum stau lucrurile? Din moment ce avem wanted contractul se anulează până când suntem jail și acesta să revină atunci când ieșim iar ei ne pot aștepta pe o clădire cu Sniper ne dau bucata și le ușurăm treaba decât să facem dm prin ls sf lv și să se țină după noi tot timpul că mai facem dm-uri din mișcare sau să pătrundă în jail atunci când au contract iar când l-a îndeplinit să îl scoată automat de acolo aici desigur când un hitman este jail să nu mai poată accepta contracte să vorbească cu un prieten să pună pe cei aflați de acolo și când îi omoară cu pumnii să iasă automat că asta ar însemna Bug abuse, nu știu dacă este de muncă pt scripter la ceea ce am spus dar ar aduce un echilibru la mafia vs cops și le-ar ușura treaba celor din Hitman mai mult.
 4. Vânătoarea înseamnă atunci când tu vii cu alți 6 membrii ceilalți mor iar noi îți facem ție poze/filmări și spunem că ai acționat singur, eu unul personal nu fac căcaturi d'astea. Sper că ai înțeles care este diferența dintre vânătoare și o reclamație în care acel player care chiar a acționat greșit și noi trebuie să îl reclamăm pt a nu se mai întâmpla pe viitor iar el să fie încă un membru al factiunii respective neacumuland 3 fw. Pe mn mă doare în cot dacă o să fie aprobată sau nu deșii am zis contra puteți să măriți și la 2 săptămâni din partea mea nu mă deranjează decât faptul interveniri dc trebuie și 3 zile ban pe server pt un comentariu? Dacă eu vreau sa intervin și să îl ajut pe reclamant că el nu se descurcă să explice ceea ce s-a întâmplat este vina noastră că suntem oameni și vrem să ajutăm pe cineva? Nu spun că îl ajutăm să facă un lucru rău și ca cel reclamat să ia fw aiurea doar când vezi din acele dovezi că el chiar a acționat greșit și mai spune el câte o minciunică pe acolo iar tu îți dai seama de unele chestii din acele dovezi ale reclamantului și cele ale reclamatului că nu se leagă atunci nu putem asista deloc și să fie sancționat corespunzător pt acțiunile sale proprii și să abuzeze în continuare și să scape de fiecare dată până când își găsește nașul? Cred că toți suntem liberi să ne dăm cu părerea pt că unele chestii sunt omise din greșeală nu spun că o fac intenționat, iar mai apoi acel admin/lider o să fie el tras la judecată/răspundere pt o sancțiune acordată greșit. Astfel putem ajuta atât reclamantul cât și acel admin/lider sau și pe cel reclamat dacă din dovezile aduse nu reiese că acesta a greșit și să fie tras la răspundere greșit.
 5. Tazer hydra hunter, ar fi penibil să se pună sechestru pe bicicletă, nu degeaba aveți și un regulament pt acest mijloc de transport , nu am mai văzut oameni să fugă la wanted cu heli shamal dodo din câte știu eu și trebuie decât să lucrați la sol nu și aerian exceptând cazul bicicletei dacă nu îl prindeți cu tazer. Ce vă mai place să frecați menta și să faceți departamentele OP în fața irc-ului dar la ceilalți jucători v-ați mai gândit? nu toți se pot descurca vorbesc de civili, de facțiunile pașnice sau orice altă facțiune care nu le au cu duelurile sau orice altceva legat de dm dar ei vor să facă wanted dacă se plictisesc și nici nu cunosc "skemele" și ajung să moară foarte repede din cauza abuzurilor voastre nu stau să le înșir le cunoști prea bine, cred că te-am lămurit.
 6. Contra se poate vedea măsluirea raportului, mulți pot vinde acele 30-40 de injecții cate una la 3-4 playeri până aceștia fac 10 injecții maximul iar acel medic să se aleagă cu 30-40 de puncte aiurea la raport (mi s-a întâmplat deja o chestie asemănătoare de aceea o aduc în discuție) sau nu știu exact cum funcționează sistemul lor dacă dau din prima cele 10 injecții vor primii 10 pct pt raport sau doar unul, iar cops la wanted gen motel ls vor devenii prea op deoarece doar unul singur le poate da de 3-4 ori maximul de injecții și să dureze o veșnicie iar ei să se regrupeze foarte rapid și să de-a buzna peste noi
 7. Îmi place această atitudine a ta să numești un vânător IRC vrei să ne faci sa avem remușcări? Să ne simțim prost? Nu cred că ai să reușești băiatul meu, dar oricum am și explicat în sugestia Asta aceea fază cu complicitatea îți poți scălda acolo privirea și să îți dai cu părerea, reclamațiile sunt făcute exact cu un singur scop, ca cel care greșește/abuzează să fie sancționat nu din alte motive mai ales liderilor co liderilor care nu își fac treaba pt că membrii vor învăța de la ei și nu vor să aibă un lider Co lider care acționează de capul lui lăsând deoparte regulamentul, iar ei la rândul lor să facă la fel crezând că așa este mai bine și astfel vor apărea reclamațiile, o să înțelegi și tu din moment ce o să fii în tabăra adversă și să vezi cum procedează departamentele că și eu la randul meu și mulți din irc am fost acolo și știm cu ce se mănâncă dar tu sau ceilalți să fiți irc/mrc o să vă schimbați total gândirea, eu îți spun că am luat un fw în fbi(prima mea facțiune de când am revenit) deoarece nu i-am spus să iasă de la lspd prin /s sau /m stând într-o mașină și i-am spus pe chat normal pt chestia asta atât de minoră FW nenicule o poți găsii pe panel, dar voi că greșiți mai rău și primiți AV vă simțiți bine nu-i așa să vă pupați unul curul altuia nu am să cer să mi se scuze limbajul că am să vă cred pe toți niște pupincuriști care cred că pot face orice le trece lor prin minte știind că sunt apărați de liderul lor și le acordă ce-a mai mică sancțiune chiar dacă regulamentul arată că la prima abatere pot fi demiși sau să primească fw nu în toate cazurile se întâmplă chestia asta dar în majoritatea când vine vorba de x y și liderul având o oarecare pică pe noi vor face în așa fel ca membrul lor să primească doar un Av și rămân cu speranța că ne pot enerva pe noi dar acele reclamații or să continue la nesfârșit și la un moment dat trebuie să fie sancționat după regulament altfel ei vor avea de suferit după acțiunile provocate de ei înșiși.
 8. uite nemo aici daca eu iti fac reclamatie pt sniper tu spui ca este vanatoare?(oricum asta o sa apara si pe panel), tu ce ai sa zici ca ai incercat sa creezi avantaje? mai ales la 3v3? cel de-al 4 le-a player a venit pe la sfarsit, nu cred ca am incercat nici sa scapam, sau eram noi pe o cladire invizibila? noi ne duelam cu voi. Sau atunci cand ai aruncat cu o grenada la 2v3 ti se pare corect asa ceva?(aici nu am dovada dar putin imi pasa cine ma crede ma crede si sper sa te simti dar daca este cuvantul tau contra al meu cred ca stim cine ar castiga aici tinand cont si de factiunea mea care iese la vanatoare tot timpul) tu spui ceva dar actionezi altcumva, sper ca acestea sunt dovezi solide.
 9. Contra si in cazul tau cand ti-am facut reclamatia ai spus ca ai procedat corect iar sanctiunea a fost una la care chiar nu te asteptai sa fiu sincer, deoarece tu ai crezut ca ai aceea portita de scapare si se pare ca nu a fost cum ai vrut tu, multi stiu ca au regulamentele acelea cu niste portite de scapare, hai sa abuzeze cops cu roadblock in motel ls si sniper ca si asa nu se sanctioneaza crezi ca noua ne face placere stiind ca voi puteti sa faceti asta iar daca reclamam pe cineva sa se spuna ca nu este in regulament o regula care sa interzica asa ceva chestia asta e de bun simt si fp, iar voua am vazut ca nu va pasa de asa ceva vreti doar sa omorati cat mai repede suspectul prin toate mijloacele posibile, noi cum sa ne mai aparam in situatia aia? iar despre noi irc fiind chiar tu ai spus-o nemo ca nu ne poti lua reclamatiile in serios ca vanam tot timpul, dar atata timp cat noi avem dreptate mai poti face ceva in privinta aceea? daca vreti sa nu se mai posteze acele reclamatii faceti rost de oameni capabili sa actioneze dupa acel regulament sau sa se rescrie regulamentul si sa nu imi arate mie ca ala are dovada ca eu am masina sport si el e cu inf/bullet la w1 in acel moment gen el nu avea de unde sa stie daca eu chiar conduc o masina sport ar fi trebuit sa vina cu o dacie sa faca poza iar mai apoi cu inf/bullet in regulament nu specifica daca sa aiba o poza/filmare atunci cand conduce o dacie iar mai apoi sa schimbe masina ei pot venii cu acele masini sport si sa faca chestia asta direct, iar daca ii facem reclamatie ca el a venit cu inf/bullet la w1 iar eu aveam o troasca ei vor spune ca am trecut pe langa el si alte abureli fara sa aiba o dovada concreta ei nu o sa primeasca nimic pt ca ei cred ceea ce spun doar din acele cuvinte aruncate aiurea fara dovezi si nu imi spune tu mie ca este pierdere de timp ca nu stiu ce, ori actionati cum trebuie si or sa se vada niste schimbari ori nu nenicule si cum am mai zis sa se schimbe regulamentul neavand o portita de scapare la sniper sa nu se foloseasca in interior sau roadblock etc sunt multe si ai sa vezi ca multi o sa isi schimbe comportamentul de a actiona stiind ca nu mai poate beneficia de aceea portita de scapare iar noi cand o sa facem un post sa fie valid si sa stim deja ca acel membru o sa fie sanctionat fara sa se mai adauge discutii aiurea dar daca au dovezi care sa ii arate nevinovatia atunci scapa si noi vom fi sanctionati pentru vanatoare, nu este mai corect asa?
 10. Pro acest video a mai fost prezentat și pe panel aici se vede clar cum toți apar afk iar când mă reconectez primesc /w de la cop pt non fp iar eu i-am prezentat acest video și nu cred că era vorba de desync aici, chiar dacă videoclipurile sunt vechi și au mai fost făcute update-uri să îmbunătățească jocul tuturor aceste mici probleme încă mai persistă acum în prezent dar sub alte forme ca cele prezentate de pepe mai sus https://m.imgur.com/a/5fDUg5H aici se poate vedea că am luat "ban" pun in ghilimele deoarece a durat cam 2-3 min până să pot intra iar pe joc, din cauza a unui Molotov pe care l-am aruncat am prins mai multi cops iar rapiditatea de dmg care era scăzută de la un grup mai mare de oameni serverul crezând că am un cod mi s-a deconectat spunând că am ban(această poză a mai fost prezentată și în sugestia de Grenade-Zone) Cred că trebuie rezolvate imediat pt a desfășura un joc cât mai plăcut pt oricine.
 11. asa iar ne imprastie pe toti si cops ne pot astepta la casele noastre la spawn chiar si ne pot da bucata acolo ne ia pe rand dupa strada neavand sansa sa ne regrupam
 12. PRO am fost de fata cand s-a intamplat trebuia ca atunci cand avem wanted sa nu se mai poata puna deloc contract de la nimeni nici daca e civil sau departament sau sa se anuleze atunci cand avem acel wanted iar mai apoi sa se reia cand iesim din jail sau cand murim si ne aflam acolo
 13. Ar fi fost mai bine tot din 5 în 5 și să se adauge mai multe poate la quiz sunt restrânși cu întrebările dar la gs sunt atâtea melodii au de unde alege, dacă erau din 10 în 10 o să îți ia foarte mult timp să progresezi în level nu toți se pot juca non stop mai ales că sunt bug-uri la quest și nu mai poți face rapid respect points dacă le primești și pe alea.
 14. Atunci dc mai aveți hydra hunter cum a spus theone?
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Vezi setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. linkmania.ro Vezi politica de confidenţialitate
ips4_hasJS, ips4_ipsTimezone, ips4_IPSSessionFront, ips4_member_id, ips4_pass_hash, ips4_language, ips4_anon_login, ips4_theme, ips4_forum_view, ips4_recentEmoji
Google LLC google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_, __utma, __utmt, __utmb, __utmc, __utmz
Trimite
Vezi aici politica noastră de cookie-uri și de prelucrare a datelor tale
×
×
 • Create New...