Jump to content

Roxor

LinkManiac
 • Posts

  1,253
 • Joined

 • Days Won

  18

Everything posted by Roxor

 1. Nickname: Roxor Perioada in care ai jucat cu acest nickname: 2012 - 2021 Factiunea in care te-ai afirmat: Ballas Cat timp ai petrecut in aceasta factiune?: Aproape 2 ani Rank maxim detinut in cadrul acestei factiuni: 5 Dovezi ( daca se poate) : https://imgur.com/a/nTETC8j
 2. Sunt contra acestui mapping. Îmi cer scuze s-o spun, dar nu suntem pe server de MTA. Pentru ce avem noi nevoie de sediu Audi pe server? Pentru ce avem nevoie de niște bănci lângă burger? Avem tribună să ne așezăm pentru a vedea cum merg unii cu mașina? Trebuiesc câte 7 stâlpi lângă o casă? Eu nu prea cred. Că tot veni vorba despre lag, spawnați 20 de infernusuri lângă /exam sau în orice locație unde este mapping, după care să veniți să spuneți că nu simțiți lag-ul. Nu toți avem pc rachetă cu procesor de ultimă generație. Că tot veni vorba că acesta este un gamemode de tip RolePlay, de ce avem gard între drumuri? Dacă tot vrem să imităm realitatea, infractorii fug de polițiști și pe contrasens. Și, în ultimul rând, aș vrea să adaug chestia cum că un server atrage jucători cu sistemele pe care le are, nu mapping. Nu atragi cu nimic dacă iei mapping de la ruși și le pui la tine pe server. Priviți cele mai mari comunități, au un pic de mapping pe ele? Noi avem în LS cât să dăm pentru toate serverele. Axelutz, ai spus că vrei să readuci Linkmania din vremurile bune, cum a fost ideea aia cu luarea banilor atunci când mafioții se omoară între noi. Nu o lua de rău ceea ce spun, suntem în perioadă de BETA și trebuie să ne expunem părerea. Tu vrei să aduci diversitate, unicitate acestei comunității prin ceea ce vrei să faci, dar haideți să ne limităm și la ceea ce înseamnă SA:MP, nu să aducem aici MTA.
 3. Aș opta mai mult spre varianta 1, dar să mai fie adăugate câteva chestii. Aș dori să se adauge un sistem de best-uri, unde o să fie un topic pe forum la fiecare gang/mafie. Fiecare kill să reprezintă o anumită sumă, asta depinde de economia pe care ați stabilit-o voi sau urmați s-o stabiliți. Dau un exemplu, să zic că un 1 kill este 100k. Ai făcut un best de 10, ai primit 1kk. Aș propune să se adauge și o amendă în privința celor ce fac worst, iar suma acesteia să difere în funcție de worst-ul pe care mafiotul l-a făcut. Situații probabile 1.Prima situație ar aduce la o mare vânătoare între mafioți sau gangsteri. Presupun că membrii unui gang vor sta lângă spawn-ul altui gang și îi vor aștepta să plece, poate ăia nici măcar nu vor ieși din spawn. Imaginează-ți un jucător nou intrat în mafie, care nu prea o să știe să tragă bine. Ce o să facă ăla? O să iasă dupa 7 zile sau chiar mai puțin din facțiune din cauza faptului că ceilalți nu-i dau pace? Trebuie să lăsăm și pe cei noi să se acomodeze cu un gang, nu trebuie să facem opusul, de a-l face să nu se acomodeze și să ajungem să ne batem doar 10 mai buni de pe server și gata. 2. Chestia aia cu wanted-ul era și înainte, trebuia doar să dai /call 112, nu cred exact dacă asta era și între mafioți. Da, ar fi o activitate pentru cei din departamente, dar cred că este activitate și fără acest lucru. Blocaje, controale de rutină, mai ales că mulți jucători vor da rob. Varianta 2: Aceeași părere cum am spus și mai sus la varianta 1. Varianta 3; Chestia asta deja a fost și încă este. Mi se pare destul de plictisitoare Aș opta mai mult spre ce am spus eu, asta ar aduce o mică concurență între cei mai buni mafioți, cumva war-urile vor deveni și o sursă de venit pentru ei, nu o să mai spune că mafia sau gang-ul reprezintă doar war-urile și atât.
 4. Sunt atât pro, cât și contra. Nu vreau să par răutăcios sau altceva. Toți merită o șansă în STAFF, mă refer la cei care s-au implicat în decursul anilor, doar că toți au plecat de la helper 1. Ăsta e procesul de creștere prin care trece orice jucător nou intrat în STAFF. Atâta timp cât ai anumite calități sau trăsături pe care nu le pot avea alții asta nu înseamnă că cineva e mai presus decât altul. Toți suntem egali. Haideți să ne amintim de unii jucători care au jucat pe acest server. Prima dată au fost helperi, apoi helperi și admini. Un helper stă mai bine de jumătate de an pentru a ajunge în postura unui admin. Știu, probabil că vor fi mulți care vor spune că: Roxore, tu ai fost banat mai tot timpul, ai fost codatul serverului, ce rost are tu să comentezi? Mai mult ai stat banat decât timpul pe care l-ai petrecut jucându-te. Am văzut și eu cu ce se mănâncă staff-ul, am fost chiar helper o perioadă. Asta este părerea mea. O respect pe Deea, a fost un jucător care s-a implicat foarte mult pe parcursul activității sale în toți acești ani, doar că ar trebui să începem toți la fel.
 5. Băi, din câte observ eu nu prea îi dați vreo șansă lui @axelutz3. Hai să fim sinceri acum, cred că mai rău decât în perioada aia cu Sevraj nu o să fie. Într-adevăr, pot spune că am jucat și eu pe o comunitate de-a lui, nu a fost așa de rău. Știți cum e, nu putem critica înainte de a vedea totul alb negru. Da, spunea cineva că a avut sancțiuni, dar cine nu a avut sancțiuni pe vremea lui ofticatul ăla? După părerea mea, cel care a deschis acum un server ar fi trebuit să ne ceară și nouă o părere, jucătorilor, că nu de asta există "Freechat" sau topic de sugestii. Înainte de a face ceva, întreabă lumea și spune-le dacă le place ceva, că așa noi ne putem adapta la un nou stil, dar peste câteva luni e lăsat în paragină. Știți ce vor tinerii din ziua de azi? Să aibe avere, să dea un rob cu amicii, să se ducă la un war pe /turf, nu să se izbească de unul cu mașina și să ruleze. Cu părere de rău, tinerii din ziua de azi au pierdut până și ultimul gram de răbdare. Poate nu sunt persoana potrivită să judece sau să scrie ceva, dar am jucat și eu o perioadă bună pe acest server, am aproape 10 ani de când mă joc. Contează și părerile noastre, că până la urmă tot noi vom juca pe server și se vor apuca și alții odată ce suntem activi. După ce ăla a stat la conducere atâția ani, ce ar putea fi mai rău? Vă zic eu. Nimic.
 6. Mie mi se pare o idee destul de reușită, adică gamemode-ul de tip RolePlay, după părerea mea, nu are ce căuta pe comunitatea aceasta. În toți acești ani am avut o combinație de GF cu RP. Sper să nu fie vreo greșeală de a mea, dar RolePlay e gamemode-ul ăla care se bazează pe OOC, nu? Daca da, atunci comunitatea asta a fost mereu obișnuită cu un gamemode de GF combinat cu RP. Sunt foarte mulți tineri, ăia poate o să greșească cu ceva anume sau poate o să le intre greu în cap tipul acesta de gamemode. Dacă nu compar bine sau nu cunosc îndeajuns tipurile de gamemode, eu îmi cer scuze.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...