Jump to content

Roxor

LinkManiac
 • Posts

  1,253
 • Joined

 • Days Won

  18

Everything posted by Roxor

 1. Nickname: Roxor Perioada in care ai jucat cu acest nickname: 2012 - 2021 Factiunea in care te-ai afirmat: Ballas Cat timp ai petrecut in aceasta factiune?: Aproape 2 ani Rank maxim detinut in cadrul acestei factiuni: 5 Dovezi ( daca se poate) : https://imgur.com/a/nTETC8j
 2. Băi, din câte observ eu nu prea îi dați vreo șansă lui @axelutz3. Hai să fim sinceri acum, cred că mai rău decât în perioada aia cu Sevraj nu o să fie. Într-adevăr, pot spune că am jucat și eu pe o comunitate de-a lui, nu a fost așa de rău. Știți cum e, nu putem critica înainte de a vedea totul alb negru. Da, spunea cineva că a avut sancțiuni, dar cine nu a avut sancțiuni pe vremea lui ofticatul ăla? După părerea mea, cel care a deschis acum un server ar fi trebuit să ne ceară și nouă o părere, jucătorilor, că nu de asta există "Freechat" sau topic de sugestii. Înainte de a face ceva, întreabă lumea și spune-le dacă le place ceva, că așa noi ne putem adapta la un nou stil, dar peste câteva luni e lăsat în paragină. Știți ce vor tinerii din ziua de azi? Să aibe avere, să dea un rob cu amicii, să se ducă la un war pe /turf, nu să se izbească de unul cu mașina și să ruleze. Cu părere de rău, tinerii din ziua de azi au pierdut până și ultimul gram de răbdare. Poate nu sunt persoana potrivită să judece sau să scrie ceva, dar am jucat și eu o perioadă bună pe acest server, am aproape 10 ani de când mă joc. Contează și părerile noastre, că până la urmă tot noi vom juca pe server și se vor apuca și alții odată ce suntem activi. După ce ăla a stat la conducere atâția ani, ce ar putea fi mai rău? Vă zic eu. Nimic.
 3. Mie mi se pare o idee destul de reușită, adică gamemode-ul de tip RolePlay, după părerea mea, nu are ce căuta pe comunitatea aceasta. În toți acești ani am avut o combinație de GF cu RP. Sper să nu fie vreo greșeală de a mea, dar RolePlay e gamemode-ul ăla care se bazează pe OOC, nu? Daca da, atunci comunitatea asta a fost mereu obișnuită cu un gamemode de GF combinat cu RP. Sunt foarte mulți tineri, ăia poate o să greșească cu ceva anume sau poate o să le intre greu în cap tipul acesta de gamemode. Dacă nu compar bine sau nu cunosc îndeajuns tipurile de gamemode, eu îmi cer scuze.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...