Alkatraz Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Acum 23 ore, T_Boy a spus: Fac tot posibilul. Ce mai faci, ma? No bine 1 Quote
Zozo Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 La 13.11.2021 la 14:58, heineken a spus: Inca mai speri,bro ? N-as zice ca sper, da ar fi mers o seara. N-am o problema cu un alt server, exista asa ceva in RO? Daca Linkmania nu e in stare (sau nu e viabil...), cautam variante, nu? Deci... servere de SAMP pe care sa joace niste oameni de prin chat-ul asta de 'batrani'? Quote
Babur Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Acum 16 ore, Zozo a spus: N-as zice ca sper, da ar fi mers o seara. N-am o problema cu un alt server, exista asa ceva in RO? Daca Linkmania nu e in stare (sau nu e viabil...), cautam variante, nu? Deci... servere de SAMP pe care sa joace niste oameni de prin chat-ul asta de 'batrani'? Este in curs de dezvoltare noul server al comunitatii, incerc sa l termin cat pot de repede si sa deschid serverul pentru voi. Quote
heineken Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 La 15.11.2021 la 17:57, T_Boy a spus: Fac tot posibilul. Ce mai faci, ma? supravietuiesc.. ca tine de asemenea.. mai intru si eu cu sperante ca intr-o zi voi mai sta la barfa cu voi.. dar din pacate doar haterii au mai ramas pe aici.. Acum 18 ore, Zozo a spus: N-as zice ca sper, da ar fi mers o seara. N-am o problema cu un alt server, exista asa ceva in RO? Daca Linkmania nu e in stare (sau nu e viabil...), cautam variante, nu? Deci... servere de SAMP pe care sa joace niste oameni de prin chat-ul asta de 'batrani'? eu chiar habar nu am, de obicei intram si eu p'aci sa mai stau la o vorba cu voi.. cica.. mai descarc san andreas, instalez sa:mp, recapitulez cum se mai scrie pe chat etc.. nici timp sa imi dau seama cum se mai joaca si au fugit cu server-ul si banii haterii.. 1 Quote
BaDB0y Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Este cineva care vrea sa deschidem un nou proiect, tin sa mentionez ca ma pricep undeva la 30-40% cu scriptingul si daca mai gasesc pe cineva poate readucem ceva la viata ! Quote
T_Boy Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 Acum 4 ore, heineken a spus: supravietuiesc.. ca tine de asemenea.. mai intru si eu cu sperante ca intr-o zi voi mai sta la barfa cu voi.. dar din pacate doar haterii au mai ramas pe aici.. Asa si eu. Daca tot nu mai avem unde ne juca, macar la o gluma sa mai stam 1 Quote
nemo Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 Sall all cmf cmz. Daca tot fac astia de la rockstar remastered la toate jocurile, deschidem si noi un sv de vice city sa ne anpuskam? 1 Quote
Alkatraz Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 La 17.11.2021 la 17:21, BaDB0y a spus: Este cineva care vrea sa deschidem un nou proiect, tin sa mentionez ca ma pricep undeva la 30-40% cu scriptingul si daca mai gasesc pe cineva poate readucem ceva la viata ! M-as pricepe si eu 2-3%, mai cautam cativa oameni si o scoatem noi de 100% nu-i bai. @nemo oo, salut memo 1 2 Quote
nemo Posted November 18, 2021 Posted November 18, 2021 1 oră în urmă, Alkatraz a spus: M-as pricepe si eu 2-3%, mai cautam cativa oameni si o scoatem noi de 100% nu-i bai. @nemo oo, salut memo sal alkatraz baiatu' priceput 2-3% 1 1 Quote
Rothschild Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 La 17.11.2021 la 19:27, T_Boy a spus: Asa si eu. Daca tot nu mai avem unde ne juca, macar la o gluma sa mai stam T_Bot 1 Quote
Liviubaws Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Acum 17 ore, Alkatraz a spus: M-as pricepe si eu 2-3%, mai cautam cativa oameni si o scoatem noi de 100% nu-i bai. @nemo oo, salut memo Pun si eu 10-15% 2 1 Quote
heineken Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 La 17.11.2021 la 19:27, T_Boy a spus: Asa si eu. Daca tot nu mai avem unde ne juca, macar la o gluma sa mai stam a vorbit gura peste noi PS. eu ma pricep la vorbit.. vorbesc mult si prost cica.. completez acel 50% ramas orfan ? 1 Quote
T_Boy Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Acum 10 ore, Rothschild a spus: T_Bot Buna ziua, stimabile! Care mai este viata? Acum 2 ore, heineken a spus: a vorbit gura peste noi Suna un pic prea frumos ca sa fie adevarat, dar sa vedem. Nu au venit chestii prea frumoase din partea alora cu vechime pe comunitate. Poate vin din partea cuiva nou. Tinem pumnii. Poate ne vedem la un SAMP Remastered :)) 1 1 Quote
heineken Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Acum 13 ore, T_Boy a spus: Buna ziua, stimabile! Care mai este viata? Suna un pic prea frumos ca sa fie adevarat, dar sa vedem. Nu au venit chestii prea frumoase din partea alora cu vechime pe comunitate. Poate vin din partea cuiva nou. Tinem pumnii. Poate ne vedem la un SAMP Remastered :)) cine stie.. macar asa la plictiseala.. l-am rugat pe @freezeR sa nu stearga sectiunea sau macar sa lase acest topic sa mai stam si noi la o vorba.. daca dispare si asta.. ne vedem in lumea cealalta.. =)) 1 Quote
Babur Posted November 20, 2021 Posted November 20, 2021 Salut, m-ar ajuta foarte mult daca veniti cu propuneri/sugestii pentru noul server. Vreau sa fiu langa jucatori si sa recreez ceea ce isi doresc pe server. 2 Quote
ozoN. Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Acum 17 ore, Advers a spus: Bună seara, frumoșilor oo numai lume buna p-aici prin zona Salut bai baieti 1 Quote
RaZzzZoR Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Salut, salut, ce mai faceti ? Mai traiti ? Quote
Advers Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 Acum 13 ore, ozoN. a spus: oo numai lume buna p-aici prin zona Salut bai baieti Dar bineînțeles. Ce mai faci? Quote
Brook Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 toti comentatori de meserie sunteti bre? Daca nu va vad pe server, v-am spart! Promite tata Brook! 1 Quote
heineken Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 Acum 3 ore, Brook a spus: toti comentatori de meserie sunteti bre? Daca nu va vad pe server, v-am spart! Promite tata Brook! pfff... vezi tataie ca mai putin iti trebuie carja Quote
RaZzzZoR Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 Acum 3 ore, Brook a spus: toti comentatori de meserie sunteti bre? Daca nu va vad pe server, v-am spart! Promite tata Brook! Deschideti-l intai si noi venim dupa 1 Quote
Rothschild Posted November 22, 2021 Posted November 22, 2021 (edited) Putini accepta ideia ca SA:MP-ul in România a pierdut “teren” Cu toti ne-am jucat cu acele mașinuțe făcute din fier și lemn pana când au apărut acelea electrice cu fir, ne-am jucat cu ele pana au început sa apara cele fără fir Acceptați ideia ca LinkMania nu va mai fi niciodată ceea ce a fost cândva. P.S: Nu dați cu hate, s-au sa înțelegeți greșit cum ca eu as fi contra unui nou proiect. Edited November 22, 2021 by Rothschild 2 4 2 Quote
heineken Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 La 23.11.2021 la 0:29, Rothschild a spus: Putini accepta ideia ca SA:MP-ul in România a pierdut “teren” Cu toti ne-am jucat cu acele mașinuțe făcute din fier și lemn pana când au apărut acelea electrice cu fir, ne-am jucat cu ele pana au început sa apara cele fără fir Acceptați ideia ca LinkMania nu va mai fi niciodată ceea ce a fost cândva. P.S: Nu dați cu hate, s-au sa înțelegeți greșit cum ca eu as fi contra unui nou proiect. ma perché non ti proponi come amministratore ? visto che giri solo con il bmw.. offri qualche migliaio di euro a aind.. doar prostii mai scrii si tu .. sunt comunitati cu mii si mii de persoane.. doar voie sa ai si poti face orice.. te pup 1 Quote
Rothschild Posted November 24, 2021 Posted November 24, 2021 Acum 51 minute, heineken a spus: ma perché non ti proponi come amministratore ? visto che giri solo con il bmw.. offri qualche migliaio di euro a aind.. doar prostii mai scrii si tu .. sunt comunitati cu mii si mii de persoane.. doar voie sa ai si poti face orice.. te pup Scusa ma non mi interessa 1 Quote