FuK Posted March 19, 2024 Posted March 19, 2024 Salut, Pregatiti de nostalgie? Impreuna cu @Error404 (Stocker) vrem sa readucem la viata acest server de SA:MP, Stiu ca este probabil destul de tarziu dar cine stie? niciodata sa nu spui niciodata, probabil o sa vad comentarii gen: " Jocul este vechi, cine o sa mai joace?" chiar si in ziua de astazi SA:MP-ul este destul de jucat. Stiu si ca am avut si acest comentariu la Freechat acum aproximativ 1 an: Proiectul a fost doar stopat, nu am renuntat la el, doar ca nu am avut timp nici eu si nici @Error404 Nu am vrut sa facem ceva de moment si sa dam fail la fel cum a fost facut in trecut de ce-i care au mai incercat. Noi venim cu acelasi GameMode cu care sunteti obisnuiti, problemele rezolvate in proportie de 90% fara mici modificari, aceste mici modificari urmand sa fie rezolvate/modificate in scurta perioada de Beta, aceasta perioada Beta urmand sa inceapa imediat dupa ce proiectul va fi acceptat de @41nd Stima si respect pentru toti Linkmaniaci! 8 1 3
Potco Posted March 19, 2024 Posted March 19, 2024 Bro, va urez succes, în limita timpului, dacă pot ajuta o voi face cu mare drag. Sper sa revină ceva lume, măcar de nostalgie, sa dam un war! 1
Zozo Posted March 19, 2024 Posted March 19, 2024 Particip instant! Pot și dona macar pentru zona de hosting daca e nevoie. Or whatever else. 1
Error404 Posted March 19, 2024 Posted March 19, 2024 Va asteptam alaturi de proiectul nostru, linkmaniacilor!
Andu. Posted March 19, 2024 Posted March 19, 2024 Va salut in mod egal pe toti va sustin in noul proiect, si dece nu sa participam cu totii la un big event ! 1
iLegend. Posted March 19, 2024 Posted March 19, 2024 Nu stiu cum, dupa atata timp de cand s-a inchis serverul, azi m-am gandit sa intru putin pe forum.. sa vad ce mai e si aparent nu doar mie imi e dor de linkmania. Eu zic sa facem un server de discord si sa discutam acolo chestii legate de server, cine este interesat desigur! Va astept si va sustin!
Error404 Posted March 19, 2024 Posted March 19, 2024 Acum 4 minute, iLegend. a spus: Nu stiu cum, dupa atata timp de cand s-a inchis serverul, azi m-am gandit sa intru putin pe forum.. sa vad ce mai e si aparent nu doar mie imi e dor de linkmania. Eu zic sa facem un server de discord si sa discutam acolo chestii legate de server, cine este interesat desigur! Va astept si va sustin! https://discord.gg/VFTTYGdY desigur, va puteti alatura toti pe server-ul nostru de discord.
Dony Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 Super tare ! Pot ajuta si eu cu o donatie in caz ca este nevoie...ca deh,au trecut anii si acum avem si noi job 1
MaNuLeX16 Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 (edited) Chiar imi era dor de niste samp, eu va sustin si daca pot ajuta cu ceva sunt aici! Edited March 20, 2024 by MaNuLeX16 1
DFR Posted March 20, 2024 Posted March 20, 2024 (edited) Super veste, bravo pentru munca depusa baieti si asteptam deschiderea oficiala. Edited March 20, 2024 by DFR 1
sylv Posted March 21, 2024 Posted March 21, 2024 pff, daca aveti nevoie de donatii imi scrieti in privat. for old time sake
ValentinAB Posted March 21, 2024 Posted March 21, 2024 Ideea este genială, mai ales că acum există un nou trend de revenire la serverele clasice de sa-mp. O singură sugestie aș avea: încercați să faceți economia cât mai hard posibil, astfel încât să nu mai fie episoade de inflație care să ducă în cele din urmă la moartea server-ului. O economie în care și 50.000$ să conteze. Asta ar asigura un viitor decent (chiar dacă majoritatea nu mai avem așa mult timp) server-ului. Eu doar propun... Oricum, mă bucur că există cineva cu inițiativă și vom mai putea face câte o reuniune pe această comunitate istorică.
Ionut Posted March 22, 2024 Posted March 22, 2024 Salutare! Felicitări, fak “you”! Nu mă așteptam la tine dar ai făcut o mișcare frumoasă, era și timpul, mai bine să nu se mai piardă timpul și să dea acceptul @41nd Cu puțin noroc poate își revine toată comunitatea, este o activitate destul de “moartă” de când nu avem server de Samp… Acum 18 ore, Liviubaws a spus: Abia astept sa va bag la bulau Cand eram eu renumit pentru asta, tu fugeai de bau-bau(baws) :)) 1
FashionVictim Posted March 24, 2024 Posted March 24, 2024 Salutare, ma bucur mult sa aud asa ceva. Sunt cu voi, pot dona sau ajuta cu orice! Asa cum a spus si @Zozo. 1
FashionVictim Posted March 24, 2024 Posted March 24, 2024 @FuK Nu putem sa cumparam un GM gata facut doar sa ii dam drumul la treaba? Punem mana de la mana si sigur strangem... Asa scutim din timp, asa o sa dureze prea mult sa scriptam si sa facem de la 0. Poate gasim unul super bun fara buguri si cu update`uri de 2024. Ce zici?
Error404 Posted March 24, 2024 Posted March 24, 2024 @FashionVictim gamemode-ul in mare parte este gata si panel-ul la fel, mai trebuie testat putin fiindca nu stim ce bug-uri mai sunt.
41nd Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 On 3/22/2024 at 2:31 PM, Ionut said: și să dea acceptul @41nd Cum aș putea să mă împotrivesc distracției ? https://www.linkmania.ro/forum/2329-linkmania-samp-rpg/ 1 1 1
Rothschild Posted March 25, 2024 Posted March 25, 2024 La 21.03.2024 la 18:43, Liviubaws a spus: Abia astept sa va bag la bulau Stai cuminte că "National Guard, oriunde oricând suntem mereu pregătiți" ! La 22.03.2024 la 13:31, Ionut a spus: Salutare! Felicitări, fak “you”! Nu mă așteptam la tine dar ai făcut o mișcare frumoasă, era și timpul, mai bine să nu se mai piardă timpul și să dea acceptul @41nd Cu puțin noroc poate își revine toată comunitatea, este o activitate destul de “moartă” de când nu avem server de Samp… Cand eram eu renumit pentru asta, tu fugeai de bau-bau(baws) :)) Yakuza încă te mai caută pe turf...