Jump to content
FuK

Proiect server de SA:MP

Recommended Posts

Posted

Salut,

Pregatiti de nostalgie?
Impreuna cu @Error404 (Stocker) vrem sa readucem la viata acest server de SA:MP,
Stiu ca este probabil destul de tarziu dar cine stie?  niciodata sa nu spui niciodata, probabil o sa vad comentarii gen: " Jocul este vechi, cine o sa mai joace?" chiar si in ziua de astazi SA:MP-ul este destul de jucat.

Stiu si ca am avut si acest comentariu la Freechat acum aproximativ 1 an:
 image.png.04833bdfe14edeaef32480741cb55cfa.png

Proiectul a fost doar stopat, nu am renuntat la el, doar ca nu am avut timp nici eu  si nici @Error404

Nu am vrut sa facem ceva de moment si sa dam fail la fel cum a fost facut in trecut de ce-i care au mai incercat.

Noi venim cu acelasi GameMode cu care sunteti obisnuiti, problemele rezolvate in proportie de 90% fara mici modificari, aceste mici modificari urmand sa fie rezolvate/modificate in scurta perioada de Beta, aceasta perioada Beta urmand sa inceapa imediat dupa ce proiectul va fi acceptat de @41nd

Stima si respect pentru toti Linkmaniaci!

• Like 8
  • Upvote 1
  • Love 3
Posted

Bro, va urez succes, în limita timpului, dacă pot ajuta o voi face cu mare drag. Sper sa revină ceva lume, măcar de nostalgie, sa dam un war! 🤗

• LinkMania 1
Posted

Nu stiu cum, dupa atata timp de cand s-a inchis serverul, azi m-am gandit sa intru putin pe forum.. sa vad ce mai e si aparent nu doar mie imi e dor de linkmania. 

Eu zic sa facem un server de discord si sa discutam acolo chestii legate de server, cine este interesat desigur!

Va astept si va sustin!

Posted
Acum 4 minute, iLegend. a spus:

Nu stiu cum, dupa atata timp de cand s-a inchis serverul, azi m-am gandit sa intru putin pe forum.. sa vad ce mai e si aparent nu doar mie imi e dor de linkmania. 

Eu zic sa facem un server de discord si sa discutam acolo chestii legate de server, cine este interesat desigur!

Va astept si va sustin!

https://discord.gg/VFTTYGdY desigur, va puteti alatura toti pe server-ul nostru de discord.

Posted

Super tare ! Pot ajuta si eu cu o  donatie in caz ca este nevoie...ca deh,au trecut anii si acum avem si noi job 😆 

• LinkMania 1
Posted (edited)

Super veste, bravo pentru munca depusa baieti si asteptam deschiderea oficiala. 🙌

Edited by DFR
  • LinkMania 1
Posted

Ideea este genială, mai ales că acum există un nou trend de revenire la serverele clasice de sa-mp.

O singură sugestie aș avea: încercați să faceți economia cât mai hard posibil, astfel încât să nu mai fie episoade de inflație care să ducă în cele din urmă la moartea server-ului. O economie în care și 50.000$ să conteze. Asta ar asigura un viitor decent (chiar dacă majoritatea nu mai avem așa mult timp) server-ului. Eu doar propun...

Oricum, mă bucur că există cineva cu inițiativă și vom mai putea face câte o reuniune pe această comunitate istorică.

Posted

Salutare!

Felicitări, fak “you”!

Nu mă așteptam la tine dar ai făcut o mișcare frumoasă, era și timpul, mai bine să nu se mai piardă timpul și să dea acceptul  @41nd 

Cu puțin noroc poate își revine toată comunitatea, este o activitate destul de “moartă” de când nu avem server de Samp…

Acum 18 ore, Liviubaws a spus:

Abia astept sa va bag la bulau 👮‍♂️

Cand eram eu renumit pentru asta, tu fugeai de bau-bau(baws) :))

• LinkMania 1
Posted

@FuK Nu putem sa cumparam un GM gata facut doar sa ii dam drumul la treaba? Punem mana de la mana si sigur strangem... Asa scutim din timp, asa o sa dureze prea mult sa scriptam si sa facem de la 0. Poate gasim unul super bun fara buguri si cu update`uri de 2024. Ce zici?

Posted
La 21.03.2024 la 18:43, Liviubaws a spus:

Abia astept sa va bag la bulau 👮‍♂️

Stai cuminte că "National Guard, oriunde oricând suntem mereu pregătiți" ! 😏

La 22.03.2024 la 13:31, Ionut a spus:

Salutare!

Felicitări, fak “you”!

Nu mă așteptam la tine dar ai făcut o mișcare frumoasă, era și timpul, mai bine să nu se mai piardă timpul și să dea acceptul  @41nd 

Cu puțin noroc poate își revine toată comunitatea, este o activitate destul de “moartă” de când nu avem server de Samp…

Cand eram eu renumit pentru asta, tu fugeai de bau-bau(baws) :))

Yakuza încă te mai caută pe turf... 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...