Jump to content

Error404

Scripter SAMP RPG
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Error404 last won the day on April 21

Error404 had the most liked content!

Reputation

15 likes on posts

3 Followers

About Error404

  • Rank
    Nou venit în comunitate
    Nou venit în comunitate

Contact Methods

Recent Profile Visitors

131 profile views
  1. Bine ați venit pe serverul de SA:MP al comunității LinkMania, aceasta a fost deschisa in 2008! Deschidere: 27.04.2024 - 20:00 Echipa de conducere: Error404 - Scripter de top, garantând funcționalitatea și inovația serverului. FuK - Experimentat în rolul de Server Administrator, având o istorie cu serverul nostru. Ce va oferă serverul nostru? Modul clasic de joc - Revenim la rădăcinile noastre cu modul original cumpărat de la fostul scripter "Spoker". Îmbunătățiri constante - Am adus noi funcționalități și optimizări. Descoperiți-le pe pagina de updates ( https://panel.rpglinkmania.ro/updates ). Promovare: Am investit în 4 campanii de promovare realizate de youtuberi cunoscuți pentru a aduce înapoi comunitatea și a oferi o experiență memorabilă tuturor jucătorilor noștri. Ramurele serverului: Index: https://rpglinkmania.ro/ Forum: https://www.linkmania.ro/ Panel: https://panel.rpglinkmania.ro/ IP: 188.212.102.42:7777 TRAIESTE VREMEA COPILARIEI DE ALTADATA! Evenimentele au fost mereu o distractie la noi pe server. JOACA ACUM INCEPE... NE JUCAM BILIARD? Barurile sunt mereu pline acum, majoritatea completand timpul lor liber la o masa de biliard cu prietenii... DROGURI IN CASA TA De acum esti mai liber, iti poti planta ghivece cu droguri chiar la tine in casa. Ai grija insa la politie... JEFUIREA CASELOR Este prea riscant sa jefuiesti o banca dar vrei totusi sa te bucuri de bani multi? Alege saprgerea unei case din oras, verifica ca proprietarul sa nu fie acasa si fa-ti treaba! VREI SA TE FACI AUZIT? ACUM EXISTA O POSIBILITATE Cumpara un billboard si fa-ti reclama cum sti tu mai bine, textul scris va fi afisat in format maxim pe panoul cumparat intrucat toti jucatorii sa-l poata vedea. JOACA SA FIE JOACA... CHEAMA-TI PRIETENII SI VENITI AICI Joaca-te aici cu prietenii tai sau alti jucatori si transforma distractia in sumele de bani pe care ti le doresti si care pot fi castigate de aici! Acestea sunt o parte din sistemele aflate la noi pe server, va asteptam si pe voi alaturi de noi!
  2. Desigur, va asteptam pe toti alaturi de noi la deschiderea serverului de SA:MP pe data de 27.04.2024, ora 20:00. Mai multe detalii puteti gasii pe serverul de discord ( https://panel.rpglinkmania.ro/discord )
  3. Multumim, te asteptam alaturi de noi! Salut, ne-am gandit si la acest lucru insa mai asteptam putin pentru a ne stabili cu server-ul de SA:MP. Te asteptam alaturi de noi pe server-ul de SA:MP, este o combinatie intre gamemode-ul vechi cu sistemele ce sunt acum la "moda".
  4. Salutare, aruncati o privire aici! Anunturi importante - Informatii | Anunturi | Regulamente - Comunitatea LinkMania
  5. Cu ocazia sarbatorii de Paste a fost implementat pe serverul nostru un eveniment ce consta in cautarea oualor pierdute de catre Iepurila! In fiecare oras aveti de colectat cate 20 de oua, in total: 60 oua necesare. Cand ati colectat 20 de oua mergeti inapoi la Biserica din orasul San Fierro si aduceti-le la Iepurila folosind comanda /puteggs! Aceasta locatie o puteti gasii cu ajutorul comenzii /gps > Easter Quest folosita pe server. Premiile vor consta in: 500.000$-1.500.000$, 100 LinkPoints si un vehicul de tip Phoenix (temporar). Evenimentul GiftBox se afla in orasul Los Santos. Mai jos vor fi adaugate mai multe informatii legate de acesta! Locatia acestui eveniment o puteti gasii cu ajutorul comenzii /gps > GiftBox folosita pe server. Comanda /getgift poate fi folosita dupa 5 payday-uri acumulate, puteti sta chiar si AFK pe server fiindca va fii contorizat. Premiile vor consta in: 400.000$-2.500.000$, 2-6 Respect Points, 15-50 Drugs, 2000-6000 Mats si 5-10 Diamonds.
  6. @hedastro salutare, momentan este in perioada beta pentru a pune totul la punct. Revenim curand cu informatii despre deschiderea oficiala, ramaneti aproape!
  7. Sistemul /gs a fost testat, functioneaza in parametrii. Probabil este ceva de la tine
  8. Text-ul a fost corectat, la urmatorul update va fii actualizata varianta cea buna.
  9. Nu este bug, mergi mai aproape de usa pentru a putea iesi.
  10. @FashionVictim gamemode-ul in mare parte este gata si panel-ul la fel, mai trebuie testat putin fiindca nu stim ce bug-uri mai sunt.
  11. https://discord.gg/VFTTYGdY desigur, va puteti alatura toti pe server-ul nostru de discord.
  12. Va asteptam alaturi de proiectul nostru, linkmaniacilor!
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...