Jump to content
SenSei.

Apel catre Comunitatea LinkMania numarul 2 !(primul a fost sters abuziv)

Recommended Posts

Salut, am vazut ca mi-ati sters topicul, probabil ca sa nu goniti si ultimii jucatori care inca ar mai sta alaturi de voi. Ati avut o gramada incercari de a deschide ceva, atat pe partea voastra favorita MU(@Kitte), care a avut doar o perioada de gratie. Dar sa nu uitati ca doar SA:MP-ul a tinut in viata aceasta comunitate. Nu conteaza cum am aflat, dar nu se poate tu, care nu ai nici cea mai mica legatura cu GTA SA. Sa vii sa faci presiuni, sa se renunte la staff. Stiu ca urmeaza sa primesc suspend, restrictie sau orice va coace voua mintea. Dar eu nu ma las, pana nu pleaca aceasta persoana din staff. Nu o sa mai zic ca este la menopauza, o sa vorbesc civilizat in acest topic. Probabil tu crezi ca esti un fel de zeitate pe aceasta comunitate, dar inca nu-mi dau seama de ce. Probabil ti-au dat altii de inteles lucrul asta. Acelasi lucru l-ai facut si cand a fost @Sevraj, stie foarte bine toata lumea ce ai incercat sa faci si atunci. De ce nu te opresti, stimata doamna, din toata treaba asta. Cand va vedeti cu rosu pe forum, aveti orgasm sau ceva? Alta treaba pe care vreau sa o arat comunitatii este urmatoarea: Cum se poate unul ca @freezeR, sa decida ce se intampla pe cea mai buna latura a forumul, care aduce o gramada de utilizatori din toate sectiunile de pe tot forumul(la  SA:MP ma refer). Stim cu toti, ca a adus pe postul de administrator SA:MP, un jucator exmatriculat. Care acel jucator exmatriculat, a creat un rank special pentru sotia lui (TEAM LEADERITA SA:MP), sa fim seriosi. Ori erati comunitate serioase, ori una de cartier. Nu inteleg si nici nu o sa inteleg. De ce va bagati unde nu aveti cunostiinte. Va bagati numai sa creati scandal.Singura data cand m-am simtit putin ajutat, a fost atunci cand am avut serverul de CS:GO cu @Potco. Ne-ati ajutat cu DNS :D. Rog frumos toate persoanele implicate, sa nu mai stearga acest post. Eventual sa ne raspundeti noua, utilizatorilor LinkMania, ce se intampla. Bineinteles ca multi dintre noi stim, dar altii nu.

Pe langa toate spuse, va rog sa amintiti si de perioada cand era @Sevraj si cu @smokeR (din pacate nu-i pot da tag, i-a fost sters contul din aceiasi cauza). Rog persoanele, care mai au dovezile de la intern sa posteze aici. Din pacate mi s-a sters whatsappul si liveurile de pe youtube nu le mai gasesc.. Aceleasi vorbe grosolane din cauza persoanele care n-au nici o treaba cu aceasta sectiune numita San Andreas Multiplayer. 

@FullSpeed @Tails@Frank@Deea95@nemo@Liviubaws@qwertz0r@Ethernul@PlasticTube@Zergyu@nemo@Potco@meetique@Ioana@PePe@Jigale@Fonz@heineken@Mario@SomerhaldeR.@JoySkeet@crysTyan0@FuK@TheOne@Alkatraz@s1mple@Turok@IceMan

 

#Imi este imposibil sa dau tag la multe persoane aici. Rog toti care vad topicul, sa isi dea cu parerea aici. Va multumim ! Va pup si va respect pe toti! Va pupa SAMP-isti. La MU nu am cum sa zic ca suna urat :D.

 

  • Like 22
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Stiu ca este o situatie delicata in care comentariile sunt bine analizate, dar doresc sa imi exprim opinia;

Forumul beneficiaza de un suport din partea celor de la RCS&RDS de care noi nu stim sa profitam. Am putea avea nenumarate beneficii pe seama lui daca am colabora si am lasa orgoliul la oparte. Ambele tabere au gresit, si si-au pus presiune reiproca insa de atatia ani nu am ajuns la o intelegere sau la o pace. Da, este adevarat MU-ul a avut o perioada de glorie dar cei de la SA-MP nu si-au bagat nasul acolo. Este adevarat majoritatea Managerilor de pe forum sunt de la MU, insa majoritatea au venit cu o pata neagra asupra serverului de samp care intr-un final l-a adus aici. La credibilitatea 0, s-au intamplat atat de multe intr-un timp atat de scurt, si au fost atatea subiecte de discutie despre certurile celor din intern intr-u cat doar despre asta se vorbeste la momentul actual. Trebuie sa ne revenim si sa avem coloana vertebrala in noi daca vrem sa mai mergem inainte. Altfel, cu acest topic ne putem lua la revedere. 

Ca un fapt divers, stim cu toii cat de colorat a fost forumul in ultimile zile. Iar acum o sa va arat ce impact are comunitatea GTA asupra formului.  click

Kind regards,

Frank

Edited by Frank
  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Ehe... @SenSei. pana nu se schimba partea administrativa, comunitatea o sa moara încet și sigur. 

S-a format o caracatița ca și în politica, pe care cu greu o mai dai jos, chiar dacă suntem de ani buni aici, nu avem nici o putere.

Imi aduc aminte de perioada CS:GO, cat ajutor am avut, nici măcar un thumbnail pe forum nu s-a pus, cu toate ca am plătit promovari si a fost fluxul cel mai mare de înregistrări de membrii noi din ultimii ani.

Sa mai aduc aminte și ultima încercare cu @Sevraj, @Zergyusi @MaRyUsS.cum am fost înlăturați? Cand oamenii astia 3 au reușit sa atingă numărul maxim de jucatori 300/300? 

Serios, nu inteleg de ce va mai țineți funcțiile, începând de la @41ndpana la ultimul moderator, va pune bine la CV sau aveți ceva la salar? Voi chiar nu vedeți ca ati distrus comunitatea? O comunitate care la un moment dat, a fost intr-o publicatie intr-o revista cu renume.

Sigur ca @IceMan si @vrazvanîși plang munca depusa de ei pentru a crea asta. 

Pacat. 

Apropo @freezeRsau care a șters cealaltă postare, din respect pentru oamenii de la sa:mp, nu o faceți din nou, demonstrati ca aveți oua și va doriți binele comunității.

  • Like 15
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Salutare,

As vrea sa imi exprim opinia din perspectiva mea de "MANAGER" pentru "MANAGERI":

  • Am vazut ca se practica metoda clasica pe care o vedem zilnic la televizor, "STATUL LA STAT", aici ma refer la staff-ul LinkMania, de ce va pastrati functiile daca voi nu aduceti + de valoare acestei comunitati, de ce stati un functiile alea colorate cu ROSU daca nu incercati sa faceti un proiect pentru aceasta cumunitate, pe partea de jocuri? (nu incercati sa va scoateti spunand ca se fac lucruri pe partea tehnica/posturi, nu cu asta se tine o cumunitate in picioare)
  • Nu sunt de acord ca un alt "MANAGER" sa se bage peste proiectul unui coleg, sau sa vina pe sectiunea GTA sa ofere lectii de viata sau pareri in necunostinta de cauza, acest lucru a fost mereu pe LinkMania si nu l-am inteles nici pana in ziua de astazi.
  • Comunitatea a murit odata cu moartea serverului de SA:MP, dar voi, cei din staff, ati accelerat acest lucru, de parca sectiunea de GTA a fost o boala pentru LinkMania, nu un succes total.
  • O sa intreb din nou, ce stati in functiile alea mari si nu faceti nimic sa promovati aceasta comunitate? (daca sunteti la pensie pe LinkMania, v-as ruga sa ne spuneti, sa plecam defintiiv si noi din aceasta comunitate)
  • Am incercat sa preiau functia de "MANAGER" ca sa pot readuce la viata aceasta comunitate, prin construirea unui server de SA:MP, din pacate timpul/banii/resursele noastre de 4 luni au dus la un esec, din cauza oamenilor neseriosi/fara experienta/mincinosi.
  • O alta intrebare, daca eu am incercat, voi de ce nu puteti incerca sa faceti ceva? (astept sa-mi spuneti si mie la ce proiect pe partea de ONLINE ati lucrat, nu am vazut proiecte facute de voi, sectiuni noi sau etc)
  • Vine finalul anului, o evaluare a MANAGERILOR nu se poate face? (sa vedem si noi rezultatele noastre, ce a facut x, ce a incercat y, realizari/fail)
  • Va bucurati cand LinkMania are succes, dar cand succesul este 0 nu faceti nimic.

Va ofer eu pe aceasta cale, biletu de pensie pe care il meritati din plin.

 

  • Like 18
  • Sad 2
Link to comment
Share on other sites

Salutari jucatorilor de sa:mp de pe comunitatea LinkMania. Nu inteleg daca exista un Manager pe aceasta sectiune, care isi da interesul sa faca un proiect de la 0(zero), de ce trebuie un alt Manager(oricare ar fi el) sa se bage peste munca celuilalt coleg? ( indiferent daca are sau nu cunostinte despre acel joc/proiect etc.). Pe SA:MP, (aproape) tot timpul la conducerea serverului au fost jucatori care si-au facut treaba cat au putut de bine si sincer sa fiu nu am auzit niciodata sa-i intereseze de alte proiecte/ jocuri din alta comunitate sau mai ales sa-i intereseze ce fac alti Manageri. Este pacat de munca vechilor jucatori/administratori ai serverului de sa:mp @IceMan, sa vada acum ce faceti cu serverul preferat al multora din aceasta comunitate(inclusiv a mea ca jucator), nu-mi pot exprima reactia aici pentru ca altfel mi-ati sterge contul instant. Nu cred ca este normal ca o persoana sa fie demisa dintr-o functie de conducere sa putem REdeschide un proiect de suflet al multor jucatori(vechi/noi) de sa:mp. Am sperat, aveam impresia sau cel putin asa ar fi normal, ca cei din conducerea comunitatii(Manager) atunci cand se incearca deschiderea sau redeschiderea unui nou proiect, acestia sa ii sustina, sa ii indrume, ca acesta sa fie un real succes si sa aduca un plus acestei comunitati, nu mai vorbim de faptul ca serverul de sa:mp tot timpul a adus un plus acestei comunitati. Sper ca cei care iau deciziile acolo sus sa fie mai cumpatate si sa sprijine noile/vechile proiecte de jocuri si sa lase Managerii acestora sa-si faca treaba si fiecare sa gestioneze ce a proiectat, altii cu nimic si altii care incearca sa faca ceva sa nu li se mai bage "bete in roate". O zi buna si RUSINE pentru cei care au impiedicat ca acest proiect sa prinda viata din nou.

  • Like 13
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Salut,

De mult timp aceasta comunitate e în stand-by, odată ce serverul de sa:mp a picat, comunitatea LinkMania a căzut. Să fim sinceri acum și să spunem lucrurilor pe nume: Când a avut comunitatea LinkMania momentele ei de glorie? A fost din cauza serverului de SA:MP, sau din cauza serverului de MU? 

De ce nu-și vede fiecare de treaba lui si de sectiunea lui?

De ce îți bagi nasul unde nu-ți fierbe oala?

Cum pot eu să merg să-mi dau cu părerea despre un joc care nu l-am jucat niciodată și  nu știu nimic despre el?

Vă chinuiți de atâtea ani să faceți ceva cu serverul ala de MU, dar nu prea Vă iese. A-ți văzut ca serverul de SA:MP merge bine, și ce v-ați gândit voi. Cum să aibă asa succes ăstea pe partea de SA:MP în așa scurt timp și noi cu serverul de minioni nu.

Voi ați distrus serverul și comunitatea LinkMania, ăstea care vă băgați unde nu vă fierbe oala.

SĂ VĂ FIE RUȘINE, v-ați bătut joc de această COMUNITATE!

  • Like 13
  • Sad 2
Link to comment
Share on other sites

Astia cu rosu lasatii pe baieti sa se desfasoare in pace, sa pot da si eu un samp cu verii mei cum ne-am obisnuit sa ne auzim din an in an cu ocazia redeschiderii serverului. Lasand gluma la o parte am trecut prin multe redeschideri, toate avand acelasi nivel mare de interes din partea mea si sunt sigur ca si din partea celorlalti. Un factor important pe care il avea comunitatea si pe care inca il are sunt jucatorii astia care va mai trag de maneca din cand in cand in speranta ca poate ascultati si parerea celorlalti spre o dezvoltare de durata. Asta ar fi fost cel mai important punct de plecare pentru acest proiect de sa:mp insa nu s-a tinut prea mult cont de el din pacate.

  • Like 11
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Incep prin a spune ca in momentul de fata imi este scarba sa mai accesez acest forum, iar asta se datoreaza in mare masura conducerii, o conducere toxica, pe care nu o inteleg de ce trage cu dintii de aceste functii.

@41nd ce faci tu ca si reprezentant(ADMINISTRATOR) al aceste comunitati? Verifici activitatea MANAGERILOR? Verifici magariile pe care le fac acestia? 
@Kitterolul tau in aceasta comunitate care mai este? Nu oferi nici-un ajutor constructiv cand vine vorba de proiecte, nu reprezinti vre-un proiect anume, activitatea ta pe forum tinde spre 0.

@freezeRtu ce mai cauti aici? ti s-a oferit acea functie din dorinta de a deschide un nou proiect ce viza sectiunea SA:MP, ai abandonat proiectul, dar ai ramas cu functia..raman confuz. Ti-ai batut joc si mi-ai sters contul activ in aceasta comunitate inca din 2009, chiar daca “sefii” tai ti-au ordonat sa nu o faci, asta denota ce caracter josnic si infect poti avea. Aici vreau sa imi raspunda @41nd si @Kitte, bineinteles, daca au placerea si vor sa demonstreze ca sunt demni de functia pe care o detin, cu ce l-au tras la raspundere pe acest indivind pentru faptul ca mi-a stes contul fara nici-un inident, ci doar din ura si dusmanie pentru faptul ca noi am reusit sa ridicam la un anumit nivel acel server. 

As putea sa ii enumar aici pe toti cei care fac parte din staff, dar nu mai are rost, efortul lor depus in cadrul acestei comunitati reflecta locul unde se afla aceasta comunitate in momentul de fata, adica la pamant, si cu siguranta acolo va ramane cat timp ei vor face parte din conducere si nu vor da credite persoanelor ce isi doresc cu adevarat sa se implice in dezvoltarea comunitatii( @Aka ).

Sfatul meu pentru intregul colectiv (SA:MP), daca cumva acest topic va fi sters si nu se vor primi raspunsuri concrete la toate intrebarile, va propun sa uitati de aceasta comunitate, va pierdeti timpul degeaba.

Va salut cu stima, caci respect nu meritati!

Link to comment
Share on other sites

Va salut dragilor!

@Aka imi pare super bine ca ai abordat acest subiect, care pentru unii este unul sensibil..
Te inteleg perfect cu serverul de sa:mp, numai eu stiu cati bani si cat timp am alocat serverului trecut sa l fac si sa ne jucam cu totii, dar din pacate suportul din partea comunitatii a fost aproape egal cu 0.  Stiu si recunosc ca nu am mai intrat de mult timp si am abandonat proiectul, dar pe langa aceste probleme cu suportul oferit de comunitate, am avut niste probleme in viata si nu am mai avut timp absolut deloc de PC. Revenind la comunitate, ce am primit? Mi a oferit freezer 20e pentru promovari, care i am dat pe toti pe promovari(cine nu crede pot oferi dovezi) si o categorie pe forum pe care nici nu s au obosit sa mi o faca dupa bunul plac, subdomeniu pentru panel ciuciu, am cumpar eu un domeniu si am pus panel-ul pe el, fiindca vezi doamne forumul este al celor de la rcs-rds(in totalitate si fondatori nu mai au acces), acest raspuns il am de la freezer + ca aceasta comunitate a intrat in patrimoniul rcs-rds si din aceasta cauza nimeni nu mai are acces ftp/cpanel, etc.. DNS, nu am primit, de ce as fii primit, vorba aia nu era serverul oficial al comunitatii, m am rugat de freezer 2 luni sa imi faca un amarat de DNS (samp.linkmania.ro), ciuciu, la deschidere am intrat pe ip-ul serverului....

Si mai sunt multe de spus, lasand rautatea eu sunt fericit deoarece a ajuns @Aka in functie de Manager si chiar o merita! Prin acest post vreau sa imi cer scuze fata de acei jucatori care au avut incredere ca voi deschide un server de sa:mp, sa stiti ca eu chiar mi am dat silinta pentru acel server.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Imi e scârbă să mai comentez într-un astfel de topic. Am spus de cel puțin 10 ori în diferite subiecte că oamenii "sus puși" sunt degeaba pe forumul ăsta. Singurul lucru pe care unii îl fac este să dea medalii și reputații pe baza unui topic. Wow, felicitări! Ceilalți dorm. Și dorm bine.

Nu este prima oară când doamna Kitte se bagă unde nu îi fierbe oala. Nu pot să vorbesc despre omul Kitte, fiindcă bunul simț nu îmi permite, nu o cunosc personal. Dar de managerul Kitte și nu numai, pot spune răspicat că sunt degeaba. Sunt 0, de ani de zile, la fel ca politicienii dragi nouă, care de 30 de ani de prostesc. A venit timpul să tragem linie și să ne faceți bilanțul. Doar este democrație, nu? Haideți să vedem dacă vă meritați functiile. Toți managerii, în frunte cu @41nd, @Kitte și ceilalți somnambuli. 

Cu @freezeRnu am personal nimic. Nu mi-a greșit niciodată, dar dacă nu ajuți proiectul SA:MP, renunță, cum am făcut și eu și mulți alții. Este simplu. Renunță și gata, nu te condamnă nimeni și poți pleca pe ușa din față. 

Asta este valabil pentru toți roșii și nu numai. Ați omorât forumul ăsta încet încet. Nu puteți da vina doar pe vremurile moderne în care comunitățile s-au mutat pe discord/teamspeak. Mai sunt și forumuri care merg. 

Pentru ce ștergeți subiecte? Așa activitate aveți? Lăsați oamenii să își dea cu parerea.

Sensei, care a fost rolul primului topic de ți-a fost șters? Un nou proiect sau o ultimă strigare? Vreau să înțeleg împrejurările. 

Îmi pare rău că nu s-a reușit ultimul proiect, parea interesant, eu îl știam de băiat bun și muncitor pe @Encrypted. Sunt curios ce s-a întâmplat. Părea promițător și chiar mă gândeam să mai intru și eu la un chat cu băieții grei. 

În concluzie, vă rog, vă rugăm, dacă nu puteți oferi nimic notabil comunității, renunțați. @41nd, te rugăm să faci un bilanț al managerilor. Tu ești bine acolo unde ești, eu personal îți înțeleg rolul. Tu ești interfața noastră cu partea tehnică și partea de ține de RCS RDS. Dar, te rugăm, fă ceva cu managerii care nu fac nimic și promovează pe cei ce își doresc să facă ceva. Dacă se va dovedi că nici ei nu fac nimic, îi schimbi și pe ei, așa ar fi normal într-o lume normală. 

Sunt curios dacă se va schimba ceva sau ze va merge în continuare pe același drum cu ignoranță, nepăsare și neimplicare. 

 

 

  • Like 18
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

De acord cu tine @smokeRR, @Aka si toti cei care au mai scris, dar de ce sa uitam noi de aceasta comunitate? Noi (jucatorii) o tinem in viata si o reprezentam. Tot noi am cautat sa o imbunatatim, sa o promovam, sa o aducem la un nivel cat mai mare. Sa uite si sa plece conducerea ca se pare ca ea e singura care ne-a pus bete in roate cand am vrut sa facem ceva mai bun decat sa stea sa pulseze la o bataie pe minut. Cand cineva ca @Aka (si altii care au mai vrut sa faca ceva bun aici) vrea sa "iasa la suprafata", apare si conducerea, de nicaieri si din necunoscut, sa ii aplice un "capac" care sa ii reaminteasca ca nu are ce sa caute la suprafata. De ce? Pentru ca probabil nu vor sa se vada ca sunt oameni mai responsabili si mai implicati ca ei.

Asta e imaginea pe care o afisati, voi cei din conducere! O mascarada. Sunt oameni care sunt capabili sa "stoarca" tot ce se poate din aceasta comunitate, in sensul constructiv. Voi nu comunicati intre voi ca si "manageri", nu mai zic sa comunicati cu noi, nu exista. Faceti lucruri inexplicabile si nevazute in acelasi timp. Ca de ex. ca nici pe tehnic nu stati bine, avem o problema vizuala pe forum (raman deschise optiunile de cautare sus in dreapta) de mai bine de o luna.... si Iohanis vorbeste mai repede decat rezolvati voi o problema. 

Poate ati avut o intentie buna la un moment dat, dar acum e clar ca nu o mai aveti si doar furati curent pe aici. Lasati adevaratii reprezentanti ai comunitatii sa isi puna amprenta, sudoarea si experienta. Fiti asumati! 

 

Repet, comunitatea asta este a noastra, a tuturor jucatorilor! TOTI am investit timp, bucurie, nervi, creativitate, devotament, LOIALITATE! Ceva ce voi nu prea aratati. Respect pentru Linkmaniaci!

  • Like 19
Link to comment
Share on other sites

Ba sensei du-te frate si angajeaza-te ca iar ajungi la puscarie si nu te cauta nimeni. Lasa drq sampu ca e pt copii. Pune mana si angajeaza-te si plateste-ti datoriile. La varsta ta alte prioritati ar trebui sa ai, nu sa te macine cine conduce forumu asta. Lasa bautura si angajeaza-te ca nu te vad bine, o sa dormi iar la  patu cu etaj treaba ta.. 

  • Like 3
  • Haha 3
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Lancelot - last visited 26 Septembrie

Just - last visited 10 August

adrian - last visited 24 Noiembrie 2021 (probabil ca la el inca nu s-a schimbat anul, el a ramas inca in 2021)

Acesti oameni reprezinta si conduc comunitatea Linkmania. Activitatea zilnica a celor care au condus sectiunea de SA:MP probabil ca nu era destul de satisfacatoare. Sa va fie rusine celor care inca detineti functii degeaba, doar de dragul amintirilor. E momentul de o curatenie GENERALA, iar in momentul de fata cea mai buna curatenie este aceea pe care o incepi din varful piramidei. @41nd poate te intereseaza si pe tine activitatea oamenilor tai din staff. Am incercat sa iti usurez munca prin a evidentia ultima logare pe forum a respectivilor.

Link to comment
Share on other sites

Intr-un final s-a zis ceva de care sunt foarte mandru, aceasi problema care a fost si in 2020, cineva care nu are nici o legatura cu sectiunea SA-MP s-a bagat in ograda vecina pentru a pune paie pe foc si a porni un "razboi" de ce doamne nu  isi vede  oile din ograda lui si sa nu arunce capul peste gard...

 

@SenSei. - respect .

@Aka - respect pentru ca ti-ai dat cu parerea desi  sper sa se ajunga unde trebuie si sa gandim de 10 ori inainte, sper sa ramai si sa faci o treaba buna cu sa-mp-u  daca, daca nu plange iar cineva si o sa dispari si tu cum au disparut si restul.

 

Daca dispare si topicul asta chiar este lipsa de coloana vertebrala si intradevar cum a spus si @smokeRR LinkMania este o cauza pierduta definitiv.

 

haben Sie einen guten Tag, 

Edited by PlasticTube
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

@41nd 

Cum am scris si in celalalt proiect, continui sa ii dau tag acestui om, probabil sa saturat de mine😂

Aceasta comunitate are "managerii" de mantuiala, care nici macar nu mai activeaza sau cel putin o fac fara sa aiba vreo cunostinta in ceea ce fac. @freezeReste unul din acestia, si-a luat si el manager si acuma e tare si mare. Voi pierde contul in aceasta comunitate? Voi primii suspend? Probabil astea sunt capacitatiile pe care le are. In rest nu vad sa vina cu vreo idee sau cu un proiect si cu persoane care sa ajute. 

 

Aceasta comunitate are nevoie de persoane care cu adevarat vor sa se implice, cine nu isi mai are rostul, nu are timp si sta aici doar sa freaca menta, sa renunte, simplu,nu? 

Aceasta comunitate este tinuta in picioare si platit host, forum din partea lui @41nd cine stie din care motiv...

Sensei, daca ai ideei si vrei sa creezi ceva, pune aici tot, explica proiectele, implicarea si imbunatiirile pe care le-ai putea aduce sa vedem ce zice si @41nd

La momentul actual, comunitatea probabil daca ajunge la sfarsitul anului deja este super, mai departe cine stie deoarece la urma urmei, host, forum etc au un cost.. vad ca odata la 6 luni tot reinoieste securitatea si tot ce trebuie saracul aind.. si inca nu inteleg de ce...

 

@smokeRR vorbesc de curatenie generala de 2 ani incoace si nu ma baga nimeni inseama..

Edited by heineken
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

aveti dreptate, dar voi traiti din amintiri, s au dus vremurile bune si mi se pare ca se face cam mult tam tam pentru maxim 30 de playeri online dintre care 15 afk(asta daca se si va si deschide)

Edited by SpexHERE.
Link to comment
Share on other sites

Salut, eu sunt de părere  ca încă se mai poate face ceva dacă și vrem bine înțeles și ne dăm și voința fiecare în parte.

Cat tine de Manager  sunt mulți care nu mai au activitate pe linkmania acum nu știu cine trebuie dat afara și cine sa  rămână doar @41nd poate sa ia o astfel de decizie

Cat ține de un proiect sa:mp vreau și eu sa fie un proiect bine organizat cum se făcea odată sau poate și mai bine ca voința este numai ca mai  trebuie și implicare

Edited by Andu.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

eu sant  fost  game master  pentru mu online  nu  m-am  inplicat  pe serverul de sa-mp nu inteleg de de cineva care nu stie  despre ce e vorba se implica ?

 eu  unu  vreau  sa ajut  pentru serveru de muonline  dar daca pot si pe alte servere care sa facem linkmania cum a fost odata 

 

Link to comment
Share on other sites

@Sevrajbravo bro, ai pus punctul pe i direct, i-ai tăvălit constructiv pe toți.

Cat despre ce ai spus tu in live ca sa preiau eu rolul, da, sunt dispus sa aloc bani și timp comunității, si când vorbim de bani, nu vorbesc de 10 euro pentru host și 5 euro pentru promovare, știi bine când am deschis CS-ul ca veniseră youtuberii care erau în trend la vremea aia, Priuta și Neveu si nu au venit pentru 5 euro.(Priuta aia de era cu "salveaza-ma Potco" când jucam CS:GO cu tine și @SenSei.) 😂😂

Da, as accepta dupa ce as vorbii cu persoane care stiu ca sunt capabile sa ducă serverul unde a fost sau mai bine, persoane pe care te poți baza ca pot extinde o idee, pot scoate maximul din orice. Atunci da.

Cat despre ce se poate salva, @41nd a fost activ și habar nu am daca macar si-a pierdut timp sa citească ce am scris noi aici.

Nu sunt oo sa ia @41nd cateva persoane care crede el ca sunt ok, sa așeze lumea intr-o seara, când au o ora libera, intr-o conferinta pe TS, pe Discord si sa vadă cum pot salva ceva, ce proiecte ar fi pe termen scurt și mediu(de viitor nici nu se poate discuta în momentul de fata), ia, strange o echipa cu, cap, cu voința, dupa ce ai pus in picioare un server, cu aceeași oameni te poți extinde, ba un cs, ba un minecraft, avem doi oameni care au crescut foarte mult pe Youtube la partea de minecraft, doi foști admini aici(Costin și Ovidiu), nu ar spune nu la o mana de ajutor, il cunosc pe Costin, e un băiat inteligent și în același timp foarte educat, sunt sigur ca am gasii oameni pentru un server Rust sau orice altceva, asta ar trebuii sa facă 41nd, nu sa lase la izbeliște managerii care sunt acum, sa pună doua emoji-uri si rank-uri. Server de RageMP, in momentul de fata doar 3 servere românești din care se fac foarte, foarte mulți bani, are potențial, mt mai bun decât fivem. Idei gratis va dau.

Nu merge ca suntem in 2022, ca lumea nu se baga, ba se implica, se implica din cauza ca oamenii astia ce au format o comunitate în ultimii 18 ani, au rămas cu multe amintiri placute, cu prietenii strânse, nostalgie, si da, s-ar implica fiecare cum poate, pe aria lui de cunoștințe. Aveți RDS-ul, puneți mana la munca, dezvoltați si investiti putin timp, sa vedeți cand dati roade cum o sa puteți cere alte privilegii celor de la RDS, e o companie mare, pentru ei sa investească 1000 de euro lunar sau sa ofere beneficii, e absolut nimic, bani de cafea.

Faceți chestiile cu, cap, ca nu sunteți axelutz, arătați ca sunteți peste medie.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

din ce mai stiu si eu  stiu ca  la un momend dat   rds-rcs  si cam luaut mana de pe acest forum  , acuma daca  cineva stie mai mult decat mine poate sa ma  contrazica ... eu  am c-am lipsit  de pe forum si anume serveru de mu pentru ca am tot  fost  plecat  si am avut anumite probleme,   dar de acuma o sa ajut cu ce pot si unde pot , 

a-si vrea sa ajungem la acea comunitate care era in 2003 -2004 sa fim o familie aici  fiecare pe jocul preferat  si linkmania  sa  fie cum a fost 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...