CrazyWinn Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Când este marea deschidere mult așteptată ? Quote
Mr.BaciU Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Acum 8 ore, CrazyWinn a spus: Când este marea deschidere mult așteptată ? Pana in data de 13-14 GM-UL este gata. Deci, in zilele ce o sa urmeze. Quote
CrazyWinn Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Scripterul a fugit înainte sa deschideți server-ul ? Quote
Aka Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Acum 11 minute, CrazyWinn a spus: Scripterul a fugit înainte sa deschideți server-ul ? Bravo boss, buna gluma, păcat ca nu a ras nimeni. Scuze de deranj, scripter este, dormi liniștit 2 Quote
CrazyWinn Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 (edited) Nu am făcut nici-o gluma sau ceva de genu doar am întrebat deoarece am intrat pe server și au zis ca nu exista scripter , unde e gluma ca nu am înțeles ? Și unde puteam sa întreb dacă exista scripter sau a fugit doar in topicul acesta , greșesc ? Mersi de răspuns , foarte capabil staff și matur și nici nu sa deschis server-ul și suferiți de atenție Edited September 8, 2021 by CrazyWinn Quote
axelutz3 Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 3 hours ago, CrazyWinn said: Scripterul a fugit înainte sa deschideți server-ul ? Nu se pune problema de asa ceva :)) am ramas fara un scripter, este vorba despre @DanielSy deoarece nu corespundea cerintelor noastre ( nu am incheiat-o intr-un mod urat ) insa @irinel77 se ocupa cu dezvoltarea gamemode-ului in prezent, ai la dispozitie urmatorul topic pentru a te informa in legatura cu staff-ul: Pe langa acesta, exista si topicul "Actualizari server" unde se scrie orice modificare adusa gamemode-ului: 2 hours ago, CrazyWinn said: Nu am făcut nici-o gluma sau ceva de genu doar am întrebat deoarece am intrat pe server și au zis ca nu exista scripter , unde e gluma ca nu am înțeles ? Și unde puteam sa întreb dacă exista scripter sau a fugit doar in topicul acesta , greșesc ? Mersi de răspuns , foarte capabil staff și matur și nici nu sa deschis server-ul și suferiți de atenție Probabil a crezut ca este o aroganta din partea ta avand in vedere ca au mai fost ceva comentarii uracioase pe Discord recent; permite-mi sa imi cer scuze daca ai fost deranjat insa noi, adminii, am inceput sa mai scoatem putin din atmosfera aia superficiala si sa incepem sa ne destindem :)) Proiectul merge inainte.. aruncati ochii pe la sondaje, cautam si un admin! Nu se pune problema sa ne oprim din acest drum, vrem tot ce e mai bun pentru Linkmania 1 Quote
CrazyWinn Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Am înțeles un lucru bun ca nu sa abandonat planul de “lupta” . Succes in continuare Quote
axelutz3 Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Dupa rr au intrat baietii pe server la un test :)) Va astept in numar cat mai mare! Quote
Rothschild Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Acum 20 ore, axelutz3 a spus: Nu se pune problema de asa ceva :)) am ramas fara un scripter, este vorba despre @DanielSy deoarece nu corespundea cerintelor noastre ( nu am incheiat-o intr-un mod urat ) insa @irinel77 se ocupa cu dezvoltarea gamemode-ului in prezent, ai la dispozitie urmatorul topic pentru a te informa in legatura cu staff-ul: Pe langa acesta, exista si topicul "Actualizari server" unde se scrie orice modificare adusa gamemode-ului: Probabil a crezut ca este o aroganta din partea ta avand in vedere ca au mai fost ceva comentarii uracioase pe Discord recent; permite-mi sa imi cer scuze daca ai fost deranjat insa noi, adminii, am inceput sa mai scoatem putin din atmosfera aia superficiala si sa incepem sa ne destindem :)) Proiectul merge inainte.. aruncati ochii pe la sondaje, cautam si un admin! Nu se pune problema sa ne oprim din acest drum, vrem tot ce e mai bun pentru Linkmania Sunt interesat, cât primesc pe luna in funcția de admin ? Quote
axelutz3 Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 3 hours ago, Rothschild said: Sunt interesat, cât primesc pe luna in funcția de admin ? Esti recompensat la fiecare payday petrecut pe server cu un salariu in dolari direct pe contul tău Quote
Mr.BaciU Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 La 09.09.2021 la 0:16, CrazyWinn a spus: Nu am făcut nici-o gluma sau ceva de genu doar am întrebat deoarece am intrat pe server și au zis ca nu exista scripter , unde e gluma ca nu am înțeles ? Și unde puteam sa întreb dacă exista scripter sau a fugit doar in topicul acesta , greșesc ? Mersi de răspuns , foarte capabil staff și matur și nici nu sa deschis server-ul și suferiți de atenție Urat ca ai spus cuvintele astea pe un ton urat. Quote
irinel77 Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 La 08.09.2021 la 23:39, CrazyWinn a spus: Scripterul a fugit înainte sa deschideți server-ul ? Probabil. Quote
Corlea Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 (edited) , discord Linkmania? Edited September 11, 2021 by Corlea Quote
axelutz3 Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 23 minutes ago, Corlea said: , discord Linkmania? https://discord.gg/VrEvcCPTfS Quote
moses Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 La 08.09.2021 la 23:39, CrazyWinn a spus: Scripterul a fugit înainte sa deschideți server-ul ? Daca te referi la Spoker, da. Quote
Mr.BaciU Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Acum 13 ore, moses a spus: Daca te referi la Spoker, da. Buna asta. :)) Quote
heineken Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Acum 21 ore, moses a spus: Daca te referi la Spoker, da. mai traiesti ? 1 2 Quote
moses Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Acum 23 minute, heineken a spus: mai traiesti ? Incerc sa ma mentin :)) Tu cum esti? 1 1 Quote
Cristian Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 SA:MP? Inca se mai ocupa lumea cu asa ceva? 1 1 Quote
moses Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Acum 32 minute, Cristian a spus: SA:MP? Inca se mai ocupa lumea cu asa ceva? Tuturor (astia batrani) cred ca ne e dor de o caterinca, alergare una alta pe samp 1 Quote
heineken Posted September 15, 2021 Posted September 15, 2021 (edited) La 12.09.2021 la 19:49, moses a spus: Incerc sa ma mentin :)) Tu cum esti? cum sa fiu, tot nebun.. daca reusesc sa dau prin octombrie/noiembrie pe a casa, te scot la un suc pe tine si Mario.. doar sa nimeresc pe acasa si eu .. :)) La 14.09.2021 la 14:11, Cristian a spus: SA:MP? Inca se mai ocupa lumea cu asa ceva? Tu ce mai faci Cris? Edited September 15, 2021 by heineken 1 1 Quote