Jump to content

Recommended Posts

Posted
Acum 11 minute, CrazyWinn a spus:

Scripterul a fugit înainte sa deschideți server-ul ?

Bravo boss, buna gluma, păcat ca nu a ras nimeni. 

Scuze de deranj, scripter este, dormi liniștit 

• Haha 2
Posted (edited)

Nu am făcut nici-o gluma sau ceva de genu doar am întrebat deoarece am intrat pe server și au zis ca nu exista scripter , unde e gluma ca nu am înțeles ?

Și unde puteam sa întreb dacă exista scripter sau a fugit doar in topicul acesta , greșesc ?

Mersi de răspuns , foarte capabil staff și matur și nici nu sa deschis server-ul și suferiți de atenție 

Edited by CrazyWinn
Posted
3 hours ago, CrazyWinn said:

Scripterul a fugit înainte sa deschideți server-ul ?

Nu se pune problema de asa ceva :)) am ramas fara un scripter, este vorba despre @DanielSy deoarece nu corespundea cerintelor noastre ( nu am incheiat-o intr-un mod urat ) insa @irinel77 se ocupa cu dezvoltarea gamemode-ului in prezent, ai la dispozitie urmatorul topic pentru a te informa in legatura cu staff-ul:

Pe langa acesta, exista si topicul "Actualizari server" unde se scrie orice modificare adusa gamemode-ului:

2 hours ago, CrazyWinn said:

Nu am făcut nici-o gluma sau ceva de genu doar am întrebat deoarece am intrat pe server și au zis ca nu exista scripter , unde e gluma ca nu am înțeles ?

Și unde puteam sa întreb dacă exista scripter sau a fugit doar in topicul acesta , greșesc ?

Mersi de răspuns , foarte capabil staff și matur și nici nu sa deschis server-ul și suferiți de atenție 

Probabil a crezut ca este o aroganta din partea ta avand in vedere ca au mai fost ceva comentarii uracioase pe Discord recent; permite-mi sa imi cer scuze daca ai fost deranjat insa noi, adminii, am inceput sa mai scoatem putin din atmosfera aia superficiala si sa incepem sa ne destindem :)) 

Proiectul merge inainte.. aruncati ochii pe la sondaje, cautam si un admin!
Nu se pune problema sa ne oprim din acest drum, vrem tot ce e mai bun pentru Linkmania 😛 

• Love 1
Posted
Acum 20 ore, axelutz3 a spus:

Nu se pune problema de asa ceva :)) am ramas fara un scripter, este vorba despre @DanielSy deoarece nu corespundea cerintelor noastre ( nu am incheiat-o intr-un mod urat ) insa @irinel77 se ocupa cu dezvoltarea gamemode-ului in prezent, ai la dispozitie urmatorul topic pentru a te informa in legatura cu staff-ul:

Pe langa acesta, exista si topicul "Actualizari server" unde se scrie orice modificare adusa gamemode-ului:

Probabil a crezut ca este o aroganta din partea ta avand in vedere ca au mai fost ceva comentarii uracioase pe Discord recent; permite-mi sa imi cer scuze daca ai fost deranjat insa noi, adminii, am inceput sa mai scoatem putin din atmosfera aia superficiala si sa incepem sa ne destindem :)) 

Proiectul merge inainte.. aruncati ochii pe la sondaje, cautam si un admin!
Nu se pune problema sa ne oprim din acest drum, vrem tot ce e mai bun pentru Linkmania 😛 

Sunt interesat, cât primesc pe luna in funcția de admin ? 🤔

Posted
3 hours ago, Rothschild said:

Sunt interesat, cât primesc pe luna in funcția de admin ? 🤔

Esti recompensat la fiecare payday petrecut pe server cu un salariu in dolari direct pe contul tău 

Posted
La 09.09.2021 la 0:16, CrazyWinn a spus:

Urat ca ai spus cuvintele astea pe un ton urat. 

Posted
Acum 32 minute, Cristian a spus:

SA:MP? Inca se mai ocupa lumea cu asa ceva? 😄

Tuturor (astia batrani) cred ca ne e dor de o caterinca, alergare una alta pe samp 😄

• Upvote 1
Posted (edited)
La 12.09.2021 la 19:49, moses a spus:

Incerc sa ma mentin :)) Tu cum esti?

cum sa fiu, tot nebun.. daca reusesc sa dau prin octombrie/noiembrie pe a casa, te scot la un suc pe tine si Mario.. doar sa nimeresc pe acasa si eu .. :)) 

La 14.09.2021 la 14:11, Cristian a spus:

SA:MP? Inca se mai ocupa lumea cu asa ceva? 😄

Tu ce mai faci Cris? 

Edited by heineken
  • Love 1
  • Burn 1