afroMAN Posted January 4 Posted January 4 Am citit 3 pagini in topicul " Apel catre Comunitatea LinkMania numarul 2 !(primul a fost sters abuziv)" sa nu fie niciun raspuns concrect. Bun. Quote
FuK Posted January 15 Posted January 15 (edited) Salutare. Noul IP al serverului este: 188.212.100.219:7777 serverul este momentan cu parola deoarece mai sunt mici modificari de facut la Questuri si la anumite sisteme care functionau cu Panelul, deoarece nu o sa mai folosim panelul, vom folosi Forumul pentru cereri de intrare in factiune, reclamatii s.a.m.d. ( poate mai crestem activitatea si pe aici ) In urmatoarele zile va fi deschis pentru toata lumea, progresul conturilor este salvat din luna a 5-a 2024. Edited January 16 by FuK 1 Quote
Zergyu Posted January 16 Posted January 16 Acum 23 ore, FuK a spus: Salutare. Noul IP: al serverului este: 188.212.100.219:7777 serverul este momentan cu parola deoarece mai sunt mici modificari de facut la Questuri si la anumite sisteme care functionau cu Panelul, deoarece nu o sa mai folosim panelul, vom folosi Forumul pentru cereri de intrare in factiune, reclamatii s.a.m.d. ( poate mai crestem activitatea si pe aici ) In urmatoarele zile va fi deschis pentru toata lumea, progresul conturilor este salvat din luna a 5-a 2024. Da-ne si noua parola poate poate mai gasim ceva si va ajuta, dar daca lasati conturile vechi, pentru moment scoateti-le sau salvati-le in alta parte si apoi le suprapuneti (cum considerati voi. Ps: Felicitari pentru efort si ce mai faceti voi. 1 1 Quote
FuK Posted January 20 Posted January 20 (edited) Salutare, tuturor! Avem vești bune! Joi, 23 ianuarie 2025, la ora 20:00, serverul nostru de SA:MP își deschide porțile pentru toată lumea! In acea zi vor fi cateva bonusuri pentru toata lumea. IP: 188.212.100.219:7777 Discord: https://discord.gg/SUz4JK7xPR - LinkManiaRPG. La 16.01.2025 la 17:20, Zergyu a spus: Da-ne si noua parola poate poate mai gasim ceva si va ajuta, dar daca lasati conturile vechi, pentru moment scoateti-le sau salvati-le in alta parte si apoi le suprapuneti (cum considerati voi. Ps: Felicitari pentru efort si ce mai faceti voi. Nu a fost cazul, multumim oricum Edited January 20 by FuK 1 1 Quote
heineken Posted January 21 Posted January 21 Acum 11 ore, FuK a spus: Salutare, tuturor! Avem vești bune! Joi, 23 ianuarie 2025, la ora 20:00, serverul nostru de SA:MP își deschide porțile pentru toată lumea! In acea zi vor fi cateva bonusuri pentru toata lumea. IP: 188.212.100.219:7777 Discord: https://discord.gg/SUz4JK7xPR - LinkManiaRPG. Nu a fost cazul, multumim oricum Nu se poate face reclama la comunitate si serverul de sa:mp prin intermidiul RCS/RDS? @41nd Quote
41nd Posted January 21 Posted January 21 11 minutes ago, heineken said: Nu se poate face reclama la comunitate si serverul de sa:mp prin intermidiul RCS/RDS? @41nd Gratuit doar prin intermediul paginii de Facebook - altfel se poate face reclamă contra-cost la orice televiziune, publicație sau radio.. De fapt dacă stau să mă gândesc mai bine o reclamă solidă pe Facebook se face tot contra-cost.. presupun ca anunțurile noastre pe pagina de facebook nu intra la categoria de reclamă adevărată cu atingere largă de public extern.. 2 1 1 Quote
41nd Posted January 22 Posted January 22 On 1/21/2025 at 10:16 AM, heineken said: Nu se poate face reclama la comunitate si serverul de sa:mp prin intermidiul RCS/RDS? @41nd Hai să vedem dacă merge puțină reclamă: https://www.linkmania.ro/topic/521701-boost-pe-facebook-la-anunțul-deschiderii/ 1 1 Quote
Zergyu Posted January 30 Posted January 30 Haideti fostilor si actuali SA:MP-isti, intrati pe server. Macar sa lasati AFK daca nu aveti timp de joc. #pentrucaneerador #acumeon #+1lajucatori 1 1 1 Quote
heineken Posted February 2 Posted February 2 hai sa lasam loc celor mai tineri si sa ne ocupam de altele mai grele.. ahahah Quote
Zergyu Posted February 2 Posted February 2 Acum 20 ore, Turok a spus: @Zergyu iar vrei sa-mi iau ban degeaba? Ne duci o tura cu motoru si nu vei mai lua. Acum 20 ore, Casio a spus: Nici nu mai știu cum se instalează Pentru a instala clientul SA:MP (San Andreas Multiplayer) pentru GTA San Andreas, urmează acești pași: - Asigură-te că ai instalat GTA San Andreas pe PC: SA:MP necesită versiunea 1.00 US/EU a jocului. Dacă ai versiunea 2.0 a jocului pe DVD, o poți downgrade la 1.0 folosind un patch terț. Versiunile Steam și Direct2Drive ale GTA:SA nu sunt suportate și nu pot fi downgrade. SA-MP.MP - Descarcă clientul SA:MP: Accesează pagina oficială de descărcare SA:MP și descarcă ultima versiune a clientului: https://www.sa-mp.mp/downloads/ - Instalează SA:MP: Rulează fișierul de instalare descărcat și, când ți se solicită, selectează folderul în care este instalat GTA San Andreas. - Lansează SA:MP: După instalare, deschide clientul SA:MP, adaugă serverele dorite în lista de favorite și conectează-te pentru a începe să joci online. Acum 3 ore, heineken a spus: hai sa lasam loc celor mai tineri si sa ne ocupam de altele mai grele.. ahahah Lasa berea si treci pe SA:MP. Ai si aici 10 Green Bottles. :)) 1 1 Quote
Jigale Posted February 22 Posted February 22 @Ethernul Mai stii vere cand ai luat mute 1 luna ? =))))))))))))))))) 2 Quote
Zergyu Posted February 24 Posted February 24 La 06.02.2025 la 23:46, geoth3 a spus: Salutareee Salutare domnule. La 22.02.2025 la 14:13, Jigale a spus: @Ethernul Mai stii vere cand ai luat mute 1 luna ? =))))))))))))))))) Lol. Ce-a facut? :)) Quote
Jigale Posted March 1 Posted March 1 La 24.02.2025 la 9:36, Zergyu a spus: Salutare domnule. Lol. Ce-a facut? :)) A vorbit licentios :)) El ne poate da mai multe detalii 1 Quote
Zergyu Posted March 1 Posted March 1 Acum 9 ore, Jigale a spus: A vorbit licentios :)) El ne poate da mai multe detalii @Ethernul sa fi facut asta? Nu cred. :)) Quote
Klax_187. Posted May 13 Posted May 13 Salutare, un ip de la server dacă se poate, am încercat să intru dar nu merge... Quote
2dor Posted May 14 Posted May 14 (edited) Salutare EDIT, Aparent nu mai ai voie cu link-uri in semnatura ? Edited May 14 by 2dor Quote
FuK Posted May 16 Posted May 16 La 13.05.2025 la 23:44, Klax_187. a spus: Salutare, un ip de la server dacă se poate, am încercat să intru dar nu merge... Salut! Acesta este IP-ul serverului: 188.212.100.219:7777 Daca te ajuta si Discordul serverului: https://discord.gg/SUz4JK7xPR 1 Quote