Ionut Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 Este bun și cel vechi, tot unic rămâne :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviubaws Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 (edited) La 24.11.2023 la 0:31, Zergyu a spus: Intr-adevar este greu, dar majoritatea serverele mor din cauza indiferentei scripterului si a membrilor din staff. Am jucat pe OG timp de un an+, si de cand se axeaza pe mizeria aia de GTA 5 nu au mai facut nimic pe SA:MP, drept urmare, de la 800 de jucatori cand m-am apucat eu, acum sunt ~100, din care ~80 sunt conturi secundare pe /sleep in speranta ca mai revine candva ceva. Stiu ca si restul serverelor mai mari (Ruby si Bugged) au suferit scaderi, dar probabil din aceleasi motive. In schimb, B-Hood au o data la cateva seri 1000/1000. Cum se poate? Prin daruirea staff-ului parerea mea, si chiar sunt copiii si de 10-11 ani care joaca acolo, nu doar 18+. Cat despre alte jocuri... am incercat mai multe in ultimul timp, dar nu ma prinde nici macar unul si tot ALT+TAB dau pe SA:MP (ca mereu sunt AFK ^_^). Ce mai joc extra ar fi WoT, dar atat. Hai mă Sergiu, lasă vrajeala asta în multe cuvinte, știm cu toții ca ești dependent de /rob Și eu de free kill, suntem în aceeași barcă Miss u boyz, sărbători fericite să aveți Edited December 23, 2023 by Liviubaws Enter prea rpd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zReloaD.Revenirea Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 21 hours ago, Liviubaws said: Hai mă Sergiu, lasă vrajeala asta în multe cuvinte, știm cu toții ca ești dependent de /rob Și eu de free kill, suntem în aceeași barcă Miss u boyz, sărbători fericite să aveți Noua nu ne este dor de tine liviu. Sarbatori fericite! Hai facem ceva sa mai intram si noi la o joaca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heineken Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 Sarbatori fericite tuturor ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zergyu Posted January 3 Share Posted January 3 Hristos s-a nascut si la multi ani!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Posted January 3 Share Posted January 3 La multi ani sanătoși! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sKc Posted January 6 Share Posted January 6 La multi ani baietii! Au cam trecut anii. Mai exista oare sansa sa se deschida serverul ? M-as mai juca cu voi inca o data Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heineken Posted January 7 Share Posted January 7 An nou fericit tuturor! Gata, nu mai facem server? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filtzeR Posted January 9 Share Posted January 9 Păi când s-a zis că se face? ToV recrutează! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heineken Posted January 14 Share Posted January 14 La 09.01.2024 la 10:44, filtzeR a spus: Păi când s-a zis că se face? ToV recrutează! daca dormi.. pierzi ce se scrie p'aci.. nu inteleg de ce un server cu ceva zone au peste 700 de playeri costant.. am intrat sa vad de curiozitate serverul.. ca sa faci cativa dolari mai putin trebuie sa mori.. intr-un fel sau altul e distractiv deoarece nu faci bani imediat ceea ce imi aminteste timpurile 2008-2010 cand umblam ca disperatul la facut materiale pentru Mafie si Gangsteri. Aici ceea ce sa gresit din primul moment a fost valoare banilor, in putin timp, toti au avut ocazie sa castige o groaza de bani si in putin timp serverul sa stricat.. daca stati bine sa va ganditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Posted January 14 Share Posted January 14 Asta le spuneam și eu dar mna, o dădeau ca este server de distrat nu de muncit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul15 Posted January 16 Share Posted January 16 Ziua buna la bajeti si fete. Dupa atatia ani inca mai vad persoane cunoscute activand pe aici... ce vremuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dony Posted January 16 Share Posted January 16 Hai buna seara frumosilor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heineken Posted January 20 Share Posted January 20 Buna sera... facem facem.. dar nu facem nimic... bagam un cs 1.6 ? Ca de server.. gata balciu, s-a promis promis dar nu se mai face nimic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozoN. Posted January 25 Share Posted January 25 va pup baaaii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanyR8 Posted January 27 Share Posted January 27 LCN 4 ever Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corazzo Posted January 31 Share Posted January 31 Buna seara. Care mai joaca sa-mp ? Si pe ce servar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGoRaS Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Seara buna, na ca mai am cont aici La multi ani! Edited February 1 by GriGoRaS . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut Posted February 6 Share Posted February 6 La 31.01.2024 la 20:58, Corazzo a spus: Buna seara. Care mai joaca sa-mp ? Si pe ce servar? Dacă a murit LM eu nu joc in alta parte… PS: tot pe coade ești? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heineken Posted February 12 Share Posted February 12 cine ne face si noua un server? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlasticTube Posted February 13 Share Posted February 13 Acum 6 ore, heineken a spus: cine ne face si noua un server? @FuK de cateva luni tot incearca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lessthanaFLAW Posted February 14 Share Posted February 14 Daca mai aveti vreo unu baza de date de ultima data imi dati si mie un PM? Ca am gasit ultimul edit la care am lucrat si tot ma plictiesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iFordawin Posted February 16 Share Posted February 16 La 12.02.2024 la 20:08, heineken a spus: cine ne face si noua un server? nu poti face ceva fara gazduire (server + db), asta pana cineva vrea sa-si expuna ip-ul public 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Posted February 20 Share Posted February 20 (edited) Parcă suntem într-un cimitir, lângă un mormânt pe care este inscripționat numele LinkMania și data decesului, iar noi toți stăm și plângem, încercând să-l aducem înapoi. ------ problema este că nu mai putem face asta, niciodată, acesta este adevărul. Edited February 20 by Nelson 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGoRaS Posted February 20 Share Posted February 20 La 16.02.2024 la 9:15, iFordawin a spus: nu poti face ceva fara gazduire (server + db), asta pana cineva vrea sa-si expuna ip-ul public Am eu tot platit pana in februarie 2025 ( 188.212.103.100:7777 ) acum cine stie sa il puna la punct ma refer pe partea de scripting este un gm cumparat de pe internet nustiu prea multe decat ca este gf gen celui din 2010 ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...