Tonytzi19 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nick: Tonytzi Rank: 3 Motivul demisiei: nu dau licente si ma plictisesc , vreau sa intru in ceva cu mai multa actiune.....
Bogdan Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Nick: Calypso Rank:1 Motivul demisiei: Aplicatii deschise la hitmens. Va pupa tataia pe toti ! Multumesc pentru sansa acordata. pwp :wub:
naruto11 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Nick:Raiden Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva
Smile X; Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Nick:Smile Rank:1 Motivul demisiei:Numai pot juca samp o perioada si nu vreau sa ocup locu....
KasKoBombardieru Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Nick:kasko Rank:1 Motivul demisiei:pai vreau sa ies ca nu prea mai soc samp asa mult ....
Claux Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Nick: KenVelo Rank: 1 Motivul demisiei: Pai... Vreau sa ma duc in PD, a luat lider FullSpeed (Ne cunoastem in RL) si vreau sa ma duc la el... Ares, Teo, va multumesc pentru ca a-ti avut incredere in mine si mi-ati dat o sansa si scuze ca va dezamagesc iesind asa devreme. Ares, esti un nub, sper sa ma mai inveti si in continuare sa zbor ca imi place :). Stiu ca am dezamagit pe majoritatea din aceasta factiune minunata... Candva o sa revin, sper ca o sa fiti tot voi doi lideri, niste lideri de nota 20. Respect pt: Teo, Ares, Cio, Lynx, Varuso, is.insane, Broker dar si pentru ceilalti, chiar daca nu ne cunoastem asa de bine.
Danutzu Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nick:Danutzu Rank:1 Motivul demisiei:Salut, chiar nu mai pot continua am avut si ban 7 zile ,si suspend 14 zile , Sunteti Cei Mai Buni.Bafta Ares si Teo_730.
0megga Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nick: Ffv Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa ma duc inapoi in F.B.I,deoarece acolo mi-a placut cel mai mult:).Respect Teo si mai ales Ares.
SkateRZ Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Nick:SkateRZ Rank:1 Motivul demisiei: Lumea nu mai vrea licente si nu vreau sa stau pe server doar sa ma plimb cu masina,imi cer scuze ca ies asa repede,bafta
robybu Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Nick:robybu Rank:1 Motivul demisiei: Factiunea nu ma reprezinta. Multumesc liderilor pentru sansa acordata. Ares te pupa bubico:* 1 1
MrPiciu Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Nick: Hydravision Rank: 1 Motivul demisiei: Muncesc degeaba...vreau sa plec unde imi este respectata munca depusa!
Ares Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 De ce nu zici ca esti rank-ist? Din moment ce ai gresit, ai primit rank down, la cel cum a primit si Ciocio. Sincer, eu nu mai tin minte de cate ori v-am spus si eu si teo sa fiti atenti. Demis + blacklist o saptama Scoala
MrPiciu Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 De ce nu zici ca esti rank-ist? Din moment ce ai gresit, ai primit rank down, la cel cum a primit si Ciocio. Sincer, eu nu mai tin minte de cate ori v-am spus si eu si teo sa fiti atenti. Demis + blacklist o saptama Scoala Rank-ist?=)))...va bateti joc de oameni, la prima greseala ii sanctionati...Si nici macar nu va aduceti aminte sa dati rank cand trebuie...aveam printre cele mai bune activitati si voi nu vrei sa admiteti asta...invata sa fi un lider! P.S. bat la pariu ca dupa o saptamana si tot pe blacklist o sa fiu pt ca uiti mereu =)))
Ares Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Rank-ul il decid liderii cand il meriti, iar eu si Teo v-am zis de atatea ori sa verificati daca respectivul client mai are dreptul la vreo licenta. Credeai ca noi nu va verificam? Cum Ciocio, care a avut rank 5, a fost sancionat, asa sunteti toti sanctionati, ca sa fiti mai atenti data viitoare. Maya sau Orange de ce nu gresesc? Pt ca stiu ce trebuie sa faca! Demisia a fost alegerea ta si te rog sa nu mai postezi aici, continuam pe PM daca vrei
Blacktouch Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nick: Blenis Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc ceva nou , + ca am prieteni din viata reala care sunt in aceea factiune :) PS : multumesc ca m-ati acceptat aici ! Mi-ati fost ca o familie ! :hello: