Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: EloMetin

Rank: 1

Motivul demisiei: Vreau sa Merg PD ( stie vic din ce motive) voi pastra logul mafie si sa speram ca ramanem prieteni Bafta lui Dj si VIC car-s leaderi de nota 10

Posted

Nick: EloMetin

Motivul demisiei: Vreau sa Merg PD ( stie vic din ce motive) voi pastra logul mafie si sa speram ca ramanem prieteni Bafta lui Dj si VIC car-s leaderi de nota 10

Done :)

Posted

Nick: don_antonio

Rank: 3

Motivul demisiei: vreau sa incerc si altcv si salutari la colegi si liderilor vic si dej care sunt no.1

Nick:don_antonio

Rank:3

Motivul demisiei:vreau sa incerc si altcv si multumesc lui vic si dej pt sansa acordata salutari colegilor

Posted

Nick: don_antonio

Rank: 3

Motivul demisiei: vreau sa incerc si altcv si salutari la colegi si liderilor vic si dej care sunt no.1

Nick:don_antonio

Motivul demisiei:vreau sa incerc si altcv si multumesc lui vic si dej pt sansa acordata salutari colegilor

done

Posted

Nick: YaHuu

Rank: 4

Motivul demisiei : Devine chiar nasol sa faci wanted mereu , si cum mafioti trebuie sa mearga la kill mai trb si bail si se cam duc foarte repede banii

Respect cei din mafia , au fost foarte de treaba , m-am inteles foarte bine cu ei si chiar daca vreodata vom fi rivali , vom ramane prieteni , respect pentru Vice (un glumetz) cat si pt Deejay(se ocupa foarte mult de factiune) , cu ei m-am inteles cel mai bine din toti GM's.Multumesc pentru sansa acordata si voi revenii cu fiecare ocazie daca voi mai fi primit inapoi. Respect 10x

Posted

Nick: YaHuu

Motivul demisiei : Devine chiar nasol sa faci wanted mereu , si cum mafioti trebuie sa mearga la kill mai trb si bail si se cam duc foarte repede banii

Respect cei din mafia , au fost foarte de treaba , m-am inteles foarte bine cu ei si chiar daca vreodata vom fi rivali , vom ramane prieteni , respect pentru Vice (un glumetz) cat si pt Deejay(se ocupa foarte mult de factiune) , cu ei m-am inteles cel mai bine din toti GM's.Multumesc pentru sansa acordata si voi revenii cu fiecare ocazie daca voi mai fi primit inapoi. Respect 10x

done

Guest CristiaNNNN
Posted

Nick: pErRy

Rank: 2

Motivul demisiei : Ce pot sa spun ... ? Mi-am facut o parere foarte buna despre aceasta factiune , iar liderii ei sunt doua persoane de nota 10 . Jos palaria pentru Vicentzo & Deejay . Mi-a parut bine sa imi petrec aproape o luna de zile cu voi , sincer mi-am facut prietenii noi , am cooperat cu aliata si cu colegii . Colegii , jos palaria pentru acestia ( puremagic , bombonika , bayetash , wolf , alyyn , theone , vln , hydra , collin , jandarm , inkandrei , peu , yahuu , itv ) . Dar eu nu am ajuns sa fiu facut " de parintii mei nob " si de alti membri , eu nu cred ca e o gluma , daca te cunosc pot spune ca e gluma altfel nu. Si cum a zis Bullseye copilul cu rank 5 care sufera si a luat si el pentru prima data rank 5 " exista si alte factiuni " , da exista iar pana unii membrii nu o sa plece , eu nu pot sta in aceasta factiune , iar unii prieteni au plecat din factiune ( inz , alex911 ) si s-au schimbat cam multe . Vreau sa le multumesc inca o data lui vicentzo & deejay pentru sansa acordata pentru tot ce au facut cand eu eram in factiune si daca se poate sa primesc si a doua sansa , dar aia va fii atunci cand nu vor mai fii unii membri . Sincer, mi-au dat lacrimile cand am scris acest motiv .

Bafta Deejay & Vicentzo .

Multumesc

Posted

Nick: InkAndreI

Motivul demisiei: Multumesc Vice & Deejayk8 ca ma-ti acceptat in mafia si mi-a facut placere.Vreau sa ies deoarece vreau sa ma alatur fortelor de ordine . M-am simtit foarte bine bine in The MAfia.

Posted

Nick: HuBaBuBa

Motivul demisiei: Nu mai vreau mafia , vreau sa incerc altceva . Felicitari lui Vicentzo care este un lider pe cinste iti urez bafta ;)

> multumesc

Posted

Nick: BoMbOnIkA.

Motivul demisiei: Neintelegerea cu membrii !

Multumesc VicenTzo ai fost un lider foarte responsabil ! Deejayk8 nu prea ne-am vazut noi , dar stiu ca este si tu un lider de incredere si responsabil ca si VicenTzo !

Respect : VicenTzo / Deejayk8

Posted

Nick:Denim

Rank:1

Motivul demisiei: vreu sa incerc altceva. Multumesc petru ospitalitate si respect liderilor Vicentzo si Deejay8 sunte adevarati lideri. :tiphat:

Posted

Nick:itv.dRey

Motivul demisiei: Chiar ma simt prost ca ies din Mafia, unde am intalnit membri de nota 10, si lideri la fel, dar se pare ca nu am timpul necesar pentru a face o activitate "buna". Mult respect VicenTzo ,Bulls, Alyyn si multi alti membri care s-au dovedit a fi niste prieteni adevarati. :tiphat: . Multumesc Deejay, Vice pentru sansa acordata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...