Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cr1stY

Discutii Event Video Mania

Recommended Posts

Posted

Cand capturez de pe mu imi merge oleaca sacadat dar in rest e bine.... cum am spus am sa incerc sa termn ce am inceput ... dar dak as avea un calc mai bun as putea sa fac ceva frumos.... dar pt inceput am sa fac ceva dupa posibilitatile care le am ......

Posted

Doamne fereste am zis ca seamana doar nu am nimik cu saracu om ......eram impresionat la inceput de cum la facut ...dar cand am vazut celalalt filmuletz mi-am schimbat parerea :D credeam ca e ideia lui dar nu e :P

aoleoooo in loc sa vii cu o idee mai buna pentru filmuletzul tau, tu cauti nod in papura pentru filmuletzu meu :)) penibil :)

Posted

am vazut comentarii "sportive" cu privire la primul meu filmuletz si am decis sa-l postez si pe asta. rog sa fie luat in calcul DOAR in cazul in care ala va fi descalificat din cauza ca vezi doamne "m-am inspirat" din filmul lui cristy. daca nu va fi descalificat, faceti abstractie de el. merci.

Vizioneaza:

rate and comment :D

Vizioneaza: vimeo HD

am folosit aceleasi programe ca si in primul + audacy pentru a schimba pitch-ul soundtrack-ului. cam atat. vizionare placuta!

Ti-e frica ca te descalifica ?Ai furat asta e , trebuiai sa vii cu ceva inovator Nu stii sa pierzi ......chestia e ca toti ar trebui sa punem al doilea film daca avem idei noi ...nu e inspirat ce-l putzin cu partea aia de inceput e furaciune.

Cer ca ce-i care participa la Event Video Mania sa fie deacord cu mine si sa fie descalificat cei care copie .

Posted

Ti-e frica ca te descalifica ?Ai furat asta e , trebuiai sa vii cu ceva inovator Nu stii sa pierzi ......chestia e ca toti ar trebui sa punem al doilea film daca avem idei noi ...nu e inspirat ce-l putzin cu partea aia de inceput e furaciune.

Cer ca ce-i care participa la Event Video Mania sa fie deacord cu mine si sa fie descalificat cei care copie .

hai sa inceapa toata lumea sa faca filme noi pt ca le'a mai tunat ceva prin cap ce nu au pus in primul film :)

are dreptate brother :)

Posted

hai sa inceapa toata lumea sa faca filme noi pt ca le'a mai tunat ceva prin cap ce nu au pus in primul film :)

Asa e normal si la concursuri trisorii nu mai au voie sa participe ..

Posted

poftim. film facut intr-o ora. Sters la cerere e funny si de scurt metraj. daca vrei se poate. :)

nu e neaparat sa participi luna asta cu filmuletzul. poti sa-l postezi luna viitoare (urmatorul event) sau peste 2-3 luni. cand l-ai terminat, participi la event si gata. nu vad unde ar fi problema :)

urmeaza'ti sfatul BOULE si DOBITOCULE care nu esti in stare sa faci ceva original stii doar sa furi creatia altora :))

app ti'am zis azi ca esti un taran coclit ?

app2 desen tehnic? habar n'ai ce'i ala :)

app3 cypa_yo cine draq mai esti si tu ... ?

app4 ultimu post pana imi termin filmul ORIGINAL FACUT DE MINE FILMAT DE MINE TAIAT LIPIT MODIFICAT DE MINE!!! nu furat de la altii, nu facut de prieteni,nu facut de prietenii prietenilor mei :)

Posted

ce am furat tati? tu nici macar n-ai inteles esentialul din filmul ala. te-ai uitat prin monitor la el se pare. faza cu statusu? ce-i cu ea? am vrut sa se vada charurile din top 10 din alianta mea. cum vroiai sa fac? sa le scriu in notepad? :) da-mi tu o idee mai buna si o sa o modific. daca am pus faze din CS, inseamna ca le-am furat de pe youtube nu? a, faza ca am luat CS-ul inapoi in doar 3 minute e originala. aia face tot filmul, da pun pariu ca nici macar n-ai observat la cat esti de orbit de invidie :))

da, sa stii. ii dau dreptate sluta la sluta :D

Asa e normal si la concursuri trisorii nu mai au voie sa participe ..

da mane ai dreptate! te sulstin!! :yupee:

urmeaza'ti sfatul BOULE si DOBITOCULE care nu esti in stare sa faci ceva original stii doar sa furi creatia altora

app ti'am zis azi ca esti un taran coclit ?

app2 desen tehnic? habar n'ai ce'i ala

app3 cypa_yo cine draq mai esti si tu ... ?

app4 ultimu post pana imi termin filmul ORIGINAL FACUT DE MINE FILMAT DE MINE TAIAT LIPIT MODIFICAT DE MINE!!! nu furat de la altii, nu facut de prieteni,nu facut de prietenii prietenilor mei

tu chiar nu stii sa faci diferenta intre a te inspira din ceva si a copia ceva? de fapt nici nu ma mira. esti total nedezvoltat mintal. imi pare sincer rau pentru tine

fii atent. mie mi-a luat 3-4 zile sa invat sa lucrez cu sony vegas 7 si sa fac filmuletele astea. a fost prima oara cand am lucrat cu programul ala. te invit si pe tine sa inveti sa-l folosesti si sa ma uimesti cu o creatie de-a ta, bineinteles originala, proprie si personala. hai sa te vad. incepand de acum ai o saptamana la dispozitie. daca nu, o sa vada toata linkmania ca esti un laket care doar da din clantza de suparare ca a fost respins cand si-a facut o amarata de cerere pentru intrare in guilda

Filmul postat de tine Love Story

Si alt film are inceputul cu ce ai postat tu mai sus ....

http://www.youtube.com/user/linkmaniaoffic...4/5/1Y1pkktoNlU

si n-am voie sa-mi pun acelasi intro la toate filmulete? ah, scuze ai dreptate. l-am copiat din al doilea filmulez facut de mine si trebuie sa fiu descalificat :))

bai baieti. cand va vad asa disperati ma buseste rasul

wick3d tu ... plm nici nu stiu cum sa ma exprim ca sa imi intelegi mesajul. las pe alta data, cand ai sa mai cresti putin in creier

Posted

Totul:

Ideea

Originalitatea

Efecte

Complexitate....

Chiar si muzica daca se potriveste

Uite ce se zice , ideia nu e a ta a fost a lui ce-l care a fact primul filmuletul asta http://vimeo.com/4323858

Daca nu exista ideia nu exista nici originalitate, efect exista dar pacat ca te-ai inspirat din filmul celalalt =))

Orice film e complex...chiar si muzica e facuta de alti =))) dar ea e originala in filmul tau .

:tiphat:

Guest Adutzu08
Posted

Mai baieti tare as fi fericit sa il descalifice pe |boom| cu primul film si sa il primeasca pe acesta...Ce o sa mai ziceti ca e copiat dupa Romeo si Julieta? :blink: .Invidiosilor...Nu va place sa pierdeti?Daca faceam eu filmul lui |boom| sunt 100% convins ca nu comenta nimeni nimic.Faptul ca e in top acolo unde e va face sa aduceti comentarii la orice face.Nu are de ce sa fie descalificat.Doar sa inspirat din filmul ala.Copiat era daca facea ce a facut ala cu guilda TRACIA.A luat un film de pe youtube si a scris niste nume dedesubt si a schimbat melodia.Ati putea sa ii ziceti doar felicitari si sa va apucati de un film pentru urmatoarea luna.Nu aveti de ce comenta atat.Le are.A facut ceva frumos.Merita felicitat :tiphat: .De cand am vazut filmul lui am zis ca pana in momentul acela el este castigator.Nu va mai certati atat din orice.Adminii au facut acest event pentru a ne scoate din acea monotonie....Lvl,rr,cs,trade s.a. Da hai ca oricum vorbesc degeaba.Succes tuturor si felicitari pentru efortul care a fost depus in filmele voastre :clap:

Posted

stai tu linistit ca termin si filmul

neinspirat din nimic necopiat de nicaieri

cerere de intrare in guild? unde ? la tine? =)))

ce mesaj incerci tu sa imprastii in lume de te poate intelege doar einstein? :-?

app disperat esti tu ...

sony vegas ? l'am incercat nu mi'au placut functiile care le pune la dispozitie am gasit alt program mai interesant :D pe care tu esti prea slab dezvoltat mintal fizic psihic sa'l poti intelege vreodata :)

ti'am mai spus odata ... tu cu mine...sa lesi vrajeala si filozofia ca nu ma impresionezi deloc :P

Posted

pana acum singurul LAKET de pe linkmania care a dat din gura ai fost tu :)

eu doar ti'am raspuns la provocari :)

edit: controleaza'ti vocabularul ca nu esti pe camp si nici in jegul ala de bar pe care'l numesti tu club

Posted

Se pare ca din cauza unor post-uri din acest topic. Dupa cum am scris cu rosu, ramane in competite cu primul film.

Este interzis sa copiezi un film, sa il editezi si spui ca este al tau. Dar nu este interzis sa te inspiri.

Posted

Cr1stY pot sa postez filmuletu pe Trilulilu.ro si sa il pun aici? sau doar cu youtube si vimeo?

Edit: Nu mai e nevoie am reusit sa il pun pe vimeo. Imd o sa`l postez

Posted

Cr1stY pot sa postez filmuletu pe Trilulilu.ro si sa il pun aici? sau doar cu youtube si vimeo?

Edit: Nu mai e nevoie am reusit sa il pun pe vimeo. Imd o sa`l postez

Bv voodoo foarte frumos ...... cred ca este cel mai bun film de pana acum ... felicitari ...

Posted

Totul:

Ideea

Originalitatea

Efecte

Complexitate....

Chiar si muzica daca se potriveste

Se pare ca din cauza unor post-uri din acest topic. Dupa cum am scris cu rosu, ramane in competite cu primul film.

Este interzis sa copiezi un film, sa il editezi si spui ca este al tau. Dar nu este interzis sa te inspiri.

Cum a spus si ija mai sus se ia in considerare ideia dar cum ideia nu este a lui boom originalitatea nu are cum sa aiba ...te felicit pentru complexitatea filmului copiat si muzica care ai pus-o pe fundal.

efect = inspirat din asta http://vimeo.com/4323858

aoleoooo in loc sa vii cu o idee mai buna pentru filmuletzul tau, tu cauti nod in papura pentru filmuletzu meu :)) penibil :)

Si aici nu stiu sa fi pomenit nick-ul tau , te-ai simtzit tu cumva cu musca pe caciula de ai postat ?

La faza asta esti un trisor, un film neinspirat de nicaieri nu stii sa faci , copii ideile altora .

Posted

eu cred ca ar fi frumos sa se acorde premii la toata lumea...orice s-ar da.pentru ca ar incuraja pe toata lumea si ar fi apreciata munca noastra.sunt f putini care au postat filmuletze in comparatie cu jucatorii de pe servar. :cool2:

Posted

Cum a spus si ija mai sus se ia in considerare ideia dar cum ideia nu este a lui boom originalitatea nu are cum sa aiba ...te felicit pentru complexitatea filmului copiat si muzica care ai pus-o pe fundal.

efect = inspirat din asta http://vimeo.com/4323858

Si aici nu stiu sa fi pomenit nick-ul tau , te-ai simtzit tu cumva cu musca pe caciula de ai postat ?

La faza asta esti un trisor, un film neinspirat de nicaieri nu stii sa faci , copii ideile altora .

pai atata timp cat ai postat pe la guilds link-urile de la filmuletul meu si ai comentat aiurea, e clar ca la mine te-ai referit nu? :) acum degeaba dai inapoi.

fa-mi tu un filmuletz despre CS care sa nu se asemene catusi de putin cu al lui cristy si al meu. chiar sunt curios ce ai sa faci.

as zice eu mai multe da ma abtin. hai pa.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...