Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cr1stY

Discutii Event Video Mania

Recommended Posts

asta i`am zis si eu lu nea wodoo ca mai bine il faceam pe Imparat regele si pe eliterayde garda =)))

imi pare rau ca nu a pus si rateurile de la "filmari la sfarsit" =))

alea faceau tot filmu

Gaaarziiiiii !!

Gaaarrrrzziiii !

hmmm trebe sa`mi angajez alte garzi ....

astea se misca cu viteza lumnii stinse .... =))

Dute ca vantu , Sorin Ovidiu Vantu =))))

nice movie bogy. interesanta povestioara insa puteai sa mai scurtezi din video si sa comasezi fazele esentiale sa nu fie asa lung :) gj

cred ca putea sa iasa si mai scurt, dar oricum am mai taiat la montaj din fazele filmate :) initial imi iesise de vreo 18 minute si l-am scurtat. m-am uitat si eu la cele 2 filmulete ale tale. primul e frumos daca nu tin cont de numele aliantei care e scris acolo :P doar ca la inceput nu prea se intelege scrisul. si al doilea a iesit un love story frumos.

bogy: I will go and search my wife

:rofl2:

Bravo Bogy! Mi-a placut! :right:

da, printesa era sotia printului si regele era tatal printesei :) merci

Concurentza concurentza :>

Felicitari bogy, frumos :cool2:

merci voodoo. m-am uitat si la al tau, frumos :D

deci eventul asta nu tine 30 de zile, tine mai mult. ma refer la timpul in care se posteaza filmuletele, timpul in care se voteaza, si timpul in care se desemneaza castigatorii. nu?

cat crezi ca o sa tina votarile... majoritatea si`au facut deja idee si stiu pe cine sa puna castigator.

Eventul tine 30 zile. In acest interval de zile se pot posta filmuletele. Imediat dupa terminarea celor 30 de zile, incepe urmatorul Event si tot odata deschiderea voturilor pentru precedentul Event, timp de 2 zile. A 3-a zi este anuntat castigatorul.

Eventul tine 30 zile. In acest interval de zile se pot posta filmuletele. Imediat dupa terminarea celor 30 de zile, incepe urmatorul Event si tot odata deschiderea voturilor pentru precedentul Event, timp de 2 zile. A 3-a zi este anuntat castigatorul.

da de votat cine voteaza playeri sau admini?

pentru urmatoarele event-uri propun sa se micsoreze perioada de postare a filmuletelor, si sa se dea o perioada mai mare pentru a se vota. sunt care intra pe forum din 3 in 10 zile. poate nu intra in cele doua zile destinate voturilor, si omu chiar vrea sa-si exprime votu. un 9 zile pentru vot si 1 pentru desemnarea castigatorilor eu spun ca ar fi cel mai bine; deci 20 de zile pentru postarea filmuletelor :D ce ziceti?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...