Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cr1stY

Discutii Event Video Mania

Recommended Posts

brainless? o tu inteligentule tu care oferi inspiratie la tot serverul chiar te rog fa'mi un desen tehnic sa inteleaga si nabu de mine ca nu stie el ce e aia om asa intelept ca tine

app mai lasa vrajeala si filozofia si lasa oamenii sa'si faca filmele

pai ma bou dreq, daca tu pe data de 15 inchizi eventul, cand mortii lui mai votezi? esti bou? pe 16 se da drumu la urmatorul event, asta in caz ca nu stiai. pentru ce sa se suprapuna eventurile? ca esti tu dobitoc si nu esti in stare sa iti faci un filmuletz? hai da-te-n fraps

=))))

doamni se vede ca esti jmecher de balta:)

acolo la tine pe camp unde ai crescut ai invatat sa joci MU omorand gainile lui bunicata sa faci exp numai asa va strigati ''wai boule''

hai ca chiar m'am distrat cu tine

si pana la urma dc te stresezi asa ? grija asta ai tu cand au timp adminii sa voteze castigatorii?

nu te mai agita atat ca iti iese jmecheria pe nas indata

ultimul post aici...nu ma cobor la nivelul tau care este...mai jos decat gradele Celsius in romania la ora actuala

:P

=))))

acolo la tine pe camp unde ai crescut ai invatat sa joci MU omorand gainile lui bunicata sa faci exp numai asa va strigati ''wai boule''

si pana la urma dc te stresezi asa ? grija asta ai tu cand au timp adminii sa voteze castigatorii?

ultimul post aici...nu ma cobor la nivelul tau care este...mai jos decat gradele Celsius in romania la ora actuala

reply-urile mele au fost insotite de argumente, de ce nu trebuie sa se poata posta filmuletele pana in utima zi. reply-urile tale n-au facut decat sa-mi raspunda la jigniri, fara nici un argument solid cu privire la desfasurarea eventului. hai pa

=))))

cum ti-am zis si mai sus..esti prost maxim :D see u in game kaka wiked

Ca sa iei bucuti dintr-un film, nu folosesti screen capture ( Fraps ), sa inregistrezi ceva inregistrat deja. Respectivul film este facut probabil la 29,5 FPS-uri, iar tu probabil inregistrezi cu Fraps la 20.

Foloseste Sony Vegas, Movie Maker, Adobe After Effects si vei puteai lua cate bucati vrei tu din orice film.

Filmuletul asta gasit de mine http://vimeo.com/4323858 seamana cu alt filmulet postat la video mania ....se poate asa ceva ? ...

E doar o simpla intrebare ...nu vreau sa se intzeleaga altceva :D

Una e sa semene, alta e sa fie copiat. Nu a interzis nimeni la nimeni sa se inspire din alte parti.

>Darkdog<, daca iti spun ca timp de 2 ani am facut filmulete cu un Duron la 1.6Ghz, ma crezi ? Se poate si fara dual core.

sau probabil ca ai placa video slaba.

Nu e de la placa video ..... procesorul e oleak cam slab ......

Si cristi ai facut filme pe un asemenea procesor ... dar cred ca nu jucai mu(care sa iti duca procesorul in 100%) in acelasi timp.... ca asa pot face si eu filme pe procesorul care il am fara probleme.... se incarca mai greu dar reusesc pana la urma.....

In fine am inceput sa fac si eu un filmulet ..... ma asteptam sa fie usor de facut :)) ... dar am observat ca e oleaca mai greu .... nu o sa iasa cum vreau eu ..... nu o sa fie cine stie ce....dar totusi am sa il finalizez si am sa il pun pe youtube sau vimeo ....

Bft la toti participantii ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...