Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cr1stY

Discutii Event Video Mania

Recommended Posts

Posted

eu zic ca sunt prea putine filme inscrise

parca sunt 3 premii

daca nu sunt cel putin 6 filme care merita clasate nu cred ca se mai poate numi event .

Posted

cum fac filmuletze facute cu fraps mai mici ? ca toate au vreo 2.5 gb

eu am folosit VirtualDub-1.6.19.

eu zic ca sunt prea putine filme inscrise

parca sunt 3 premii

daca nu sunt cel putin 6 filme care merita clasate nu cred ca se mai poate numi event .

pai daca stau sa ma gandesc bine, eventul s-a anuntat din timp. cine si-a dat interesul si a dorit sa participe, si-a facut filmuletz. cine nu, sa fie sanatos. :)

totusi sunt 8 filmulete postate :P odata ce s-au inscris la event, sunt clar clasate si vor fi votate fie ca sunt bune sau nu. n-am dreptate? :D

Posted

Corect. Iar pana in data de 15 februarie, aveti tot timpul din lume sa postati in continuare.

pai daca pana in 15 feb se pot posta filmulete cand se mai voteaza si cand se mai desemneaza castigatorul si cand se mai incepe al doilea event?

eventul ati spus ca tine de pe 16 pana pe 16 nu? bun. in perioada asta de 30 de zile ar trebui sa fie inclusa si perioada de postare a filmuletelor, si perioada de votare, si perioada de desemnare a castigatorilor. deci ar trebui sa fie impartita perioada asta de 30 de zile in 20 de zile (timp in care se posteaza filmuletele), 5 zile (timp in care se poate vota) si 5 zile (in care se desemneaza castigatorii) iar pe data de 16 sa inceapa un nou event. (sau se poate face 15 zile pentru postat, 10 zile pentru vot si 5 zile pentru desemnarea castigatorilor)

2 saptamani sunt mai mult ca suficiente ca cineva sa faca un filmulet si sa-l posteze. oricum, daca nu o face luna asta, o poate face luna viitoare. deci nu are nimeni nimic de pierdut.

n-am dreptate? :D

daca nu se face cum am sugerat mai sus, se vor intercala eventurile si va iesi o harababura.

Posted

eu am folosit VirtualDub-1.6.19.

pai daca stau sa ma gandesc bine, eventul s-a anuntat din timp. cine si-a dat interesul si a dorit sa participe, si-a facut filmuletz. cine nu, sa fie sanatos. :)

totusi sunt 8 filmulete postate :P odata ce s-au inscris la event, sunt clar clasate si vor fi votate fie ca sunt bune sau nu. n-am dreptate? :D

ma poti ajuta sa le fac si eu ?

Posted

lasa vrajeala boom lasa lumea sa'si faca filmele nu mai baga strambe sa se scurteze timpul eventului

30 de zile e timpul acordat pt event

app sectiune sugestii e mai sus oleak nu aici :P

Posted

ma poti ajuta sa le fac si eu ?

ti-am explicat pe pm cum se face. restul depinde de tine :P

lasa vrajeala boom lasa lumea sa'si faca filmele nu mai baga strambe sa se scurteze timpul eventului

pai mai dude. eventul tine 30 de zile da? de pe 16 pana pe 16. daca pe 16 se posteaza ultimu filmuletz, cand se mai voteaza? ca deja pe data de 16 incepe urmatorul event, nu?

daca te uiti mai bine peste regulamentul eventului, scrie clar ca eventul tine de pe 16 pana pe 16. nu spune ca se pot posta filmulete de pe 16 pana pe 16. logic ar fi sa existe o perioada de votare, si o perioada de nominalizare inaintea inceperii urmatorului event.

Posted

are dreptate bomul, a fost destul timp pt filmulete, si inca mai este, in 2..3 ore faci un film....nu-ti trebuie 30 de zile dooh :blink:

Posted

dak vrei sa faci ceva cu adevarat frumos nu cred ca il faci in 2'3 ore

fa tu un film in 3 ore posteaza'l sa vedem cum a iesit :)

Posted

am facut :P

Posted

pai mai dude. eventul tine 30 de zile da? de pe 16 pana pe 16. daca pe 16 se posteaza ultimu filmuletz, cand se mai voteaza? ca deja pe data de 16 incepe urmatorul event, nu?

daca te uiti mai bine peste regulamentul eventului, scrie clar ca eventul tine de pe 16 pana pe 16. nu spune ca se pot posta filmulete de pe 16 pana pe 16. logic ar fi sa existe o perioada de votare, si o perioada de nominalizare inaintea inceperii urmatorului event.

si ce vina avem noi playerii astia mici si nevinovati ca nu s'a specificat ca din 30 de zile sunt acordate X zile pt votare ?

pe viitor presupun ca se v'a specifica :)

Posted

dragosh a spus dak nu sunt 6 filme postate care merita votate nu se mai cheama event

dak face toata lumea filme ca bachus in bc nu cred ca o sa aiba adminii ce vota

Posted

dragosh a spus dak nu sunt 6 filme postate care merita votate nu se mai cheama event

dak face toata lumea filme ca bachus in bc nu cred ca o sa aiba adminii ce vota

ia fa si u un film in loc sa critici pe altii, eu m-am straduit macar, nu ca destia ca tine unde gura bate curu :D

Posted

si eu ma straduiesc de 2 sap sa fac un film si mai am inca nevoie de timp si nu cred ca numai eu sunt in situatia asta

ia si vb frumos ca nu ti'am vb urat sau eventual etaleaza'ti vocabularul in scorbura in care ai crescut :)

Posted

poftim. film facut intr-o ora. Sters la cerere e funny si de scurt metraj. daca vrei se poate. :)

si eu ma straduiesc de 2 sap sa fac un film si mai am inca nevoie de timp si nu cred ca numai eu sunt in situatia asta

nu e neaparat sa participi luna asta cu filmuletzul. poti sa-l postezi luna viitoare (urmatorul event) sau peste 2-3 luni. cand l-ai terminat, participi la event si gata. nu vad unde ar fi problema :)

Posted

=))) off off

pt ce sa'l postez luna viitoare cand pot foarte bine sa'l termin in cele 30 de zile acordate pt event?

dak luna viitoare sa mai fie un event de genul asta o sa fac alt film si o sa'l postez :)

pana atunci ma rezum la acest event :P

Posted

=))) off off

pt ce sa'l postez luna viitoare cand pot foarte bine sa'l termin in cele 30 de zile acordate pt event?

dak luna viitoare sa mai fie un event de genul asta o sa fac alt film si o sa'l postez :)

pana atunci ma rezum la acest event :P

ori esti brainless, ori chiar nu vrei sa intelegi ce ti-am desenat mai sus. ma rog, n-am de gand sa stau sa-ti fac desen tehnic.

Posted

hahaha, misto :))

mda. m-a enervat si d'asta l-am postat. trebuia sa-l pastrez pentru urmatoarele event-uri :) scoate si mie link-ul de acolo ca nu vreau sa inspir pe altii pliz qq :D

Posted

brainless? o tu inteligentule tu care oferi inspiratie la tot serverul chiar te rog fa'mi un desen tehnic sa inteleaga si nabu de mine ca nu stie el ce e aia om asa intelept ca tine

app mai lasa vrajeala si filozofia si lasa oamenii sa'si faca filmele

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...