Ethernul Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Nick: Ethernul Rank: 1 Motivul demisiei: Baieti ati fost niste oameni de nota 10 . Nu pot sa va spun cat de bine m'am simtit alaturi de voi , ati fost ca niste frati pentru mine,ne-am distrat si am glumit.Dar acuma nu mai pot sa activez ca pe vremuri.Am fost si inactiv o luna in care un instructor sau chair mai multi puteau intra in locul meu sa faca o treaba mult mai buna.Orcum lideri au fost Superbi.JOS PALARIA.Si imi pare rau ca trebuie sa ies.
Bogdan Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nick: Calypso Rank:5 Motivul demisiei: Mi-a placut foarte mult aceasta factiune. Sunteti cu totii de nota 10 ! Insa m-am plictisit, vreau DM. Multumesc foarte mult RobyRap pentru sansa acordata. Faci o treaba foarte buna. 1
Jalol93 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Nick: JaLoL Rank: 3 Motivul demisiei: Probleme personale.Stie roby.Bafta baietii,ati fost de nota 10 !
Madalin Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Nick: Madalin Rank: 1 Motivul demisiei: Multa plictiseala si vreau sa intru in ceva nou . Multumesc de intelegere !
Hidden Angel Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Nick: Woozie Rank: 3 Motivul demisiei: Nu prea ma mai atrage Lands , si dupa cum ati observat am fost foarte inactiv in ultima vreme , nu are rost sa tin un loc ocupat :) .
filtzeR Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nick: filtzeR Rank: 1 Motiv: Vreau sa incerc in alta parte.
Guest CrazyWinn Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nick: CrazyWinn Rank: 1 Motiv: Sau scos skillurile,acuma DM scrie pe mine,scuze de probleme si bafta in continuare.
Jalol93 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nick: JaLoL Rank: 4 Motiv: Amarok rullsz;x( sa il intrebati pe el)
Guest raKneT Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Nick: raKneT Rank: 5 Motiv: Baieti m-am simtit foarte bine alaturi de voi, dar a venit timp sa-mi iau ramas bun. Am petrecut clipe frumoase impreuna, aveti grija de voi. Va doresc succes in continuare, mai ales tie RobyRap, faci o treaba buna, tine-o tot asa. Daca voi avea ocazia ma voi intoarce cu cea mai mare placere.
Oliver Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Nick: Deeny Rank: 1 Motiv: Nu mai joc pe acest cont.
ssmmqq Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Nick: dannnutz Rank: 3 Motivul demisiei: Sincer e cam plictiseala si as vrea sa ma alatur fortelor legii :D . Ati fost niste colegi minunati si va multumesc pentru ajutor si sansa acordata. :beer:
Guest MicroSoft Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Nick: Vlad Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau sa incerc alt ceva. Bafta chinezu(Amarok)
Daniel. Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nick: pwnnke Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau s? fiu din nou civil.
Guest Amarok ?! oo yeaH :X Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nick: Amarok Rank: 5 Motivul demisiei: Pai .. nici nu stiu cum sa incep .. In primul rand sa incep cu Roby care e un lider de nota 10 ,rade cu oricine e super de treaba,in al2-lea rand as vrea sa le multumesc lui Teo,Bobitza ( patrocle :)) ) , CioCio , Trik , niste oameni cu care am comunicat si am colaborat timp de 1luna si 2 saptamani . Ce sa mai zic,daca am putut sa ajut cu ceva factiunea am facut-o cu mare drag. Roby,sper ca nu te dezamagesc ca ies dar,motivele principale sunt inactivitatea mea si plictiseala din factiune.O sa ma mai intorc cu siguranta daca voi mai fi primit :) .. Best regards , Ignat ! RobyRap Amarok 2