Orange Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Nick: Orange Rank: 4 Motivul demisiei: Pai in primul rand, dupa cum stie toata lumea nu prea am mai activat in ultima perioada. Am fost ocupat, iar putinul timp liber pe care l-am avut l-am ocupat cu alte jocuri inutile :)) In concluzie... m-am cam plictisit de SAMP. Astfel prin prezenta, aveti demisia mea. Vreau sa va multumesc tuturor pentru ajutorul acordat de-a lungul timpului. Aceasta este factiunea mea de suflet, in care am fost peste 6 luni. Dar cu toate acestea, nu vreau sa ocup un loc degeaba, si in plus m-ar tenta sa schimb factiunea. Inca odata va multumesc pentru tot. Sanatate :tiphat:
Maya Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 MiXtap - Imi pare rau ca iti dai demisia, a fost alegerea ta. Mi se pare ca a fost o decizie luata prea repede, dar nu pot sa fac nimic sa te conving sa te razgandesti. Iti multumesc pentru tot ajutorul pe care ni l-ai acordat, ai fost un membru extraordinar. Orange - Iti multumesc si tie pentru tot ajutorul, sper sa fim din nou colegi peste ceva timp. Demisii acceptate.
florin Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Nick: Florin Rank: 3 Motivul demisiei: Nu mi se potriveste factiunea aceasta, am nevoie de mai multa 'actiune'. Pe viitor voi reveni, bineinteles daca voi fi reprimit. Multumesc!
Maya Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Multumesc pentru ajutorul acordat, sper sa revi cat mai curand. Demisie acceptata.
Guest Fringe. Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Nick: Cora Rank: 2 Motivul demisiei: Vreau sa incerc altceva nou!Multumesc Maya pentru tot!Succes in continuare:<:D>
Maya Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Multumesc si eu pentru munca depusa in factiune. Demisie acceptata.
Guest Fringe. Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Nick:Tzon Rank:1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc ceva nou si nu imi merge pc.. am facut in locul lui nu ii merge forumul..
#xYz# Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Nick: xYz Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa ma alatur unui gang.. Va multumesc pentru clipele frumoase pe care mi le-ati oferit si ca m-ati acceptat printre voi! Va doresc numai bine :)
Nectar Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nick: Gory Rank: 1 Motivul demisiei:Vreau sa ma alatur altei factiuni Numai bine !
Sandokan11 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nick: Sandokan Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva PS: M-am distrat si oriunde merg va promit ca va voi ajuta cu tot ce va sta in putiinta. :tiphat: Multumesc pentru sansa acordata. Candva ma voi intoarce. :right:
UnknowNNn Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nick: UnknowNNn Rank: 3 Motivul demisiei: Am inceput sa imi pierd indemanarea in tras .. o sa incerc hitman daca nu reusesc , am sa ma retrag intr-un gang . Have Fun
Sandokan11 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Nick: Sandokan Rank: 3 Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva PS: M-am distrat si oriunde merg va promit ca va voi ajuta cu tot ce va sta in putiinta. :tiphat: Multumesc pentru sansa acordata. Candva ma voi intoarce. :right: Retrag demisia !
Maya Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Imi pare rau, nu se mai poate. Trebuia sa te gandesti de doua ori inainte sa iei o decizie.
Chenzo Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Nick:MostKiller Rank: 1 Motivul demisiei: Vreau sa incerc si altceva
Maya Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Demisie acceptata. Pentru ca ai stat doar 3 zile in factiune vei primi blacklist general o saptamana.
Radu Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick: satana Rank: 2 Motivul demisiei: As dori sa ma inscriu in Agentie daca voi fi capabil sa trec testele , maya iti multumesc de timpul oferit cat am stat in factiune
NewName # 4FuN Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Nick: NewName Rank: 2 Motivul demisie:Am fost foarte inactiv in ultimu timp.Multumesc pentu sansa acordata o sa ma intorc cand este ocazia si timpul:(.
Horia_Stef Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Nick: Nasri Rank: 4 Motivul demisiei: Doresc sa ma alatur fortelor de ordine. Multumesc pentru ocazie si pentru increderea acordata. :tiphat: