Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: Dennys

Rank :1

Motivul demisiei: imi pare foarte rau nu e de mine, prea mare plictiseala as vrea sa plec din ng in cer mii de scuze theone/enzio si multumesc de sansa acordata.

Posted

Nick: AcidiX

Rank: 4

Motivul demisiei: Imi este foarte dor de hitman si vreau sa incerc sa reintru:D m-am simtit foarte bine cu voi, faceti o treaba buna theone/enzio

Bafta ;)

Posted

Nick: Madal1n

Rank: 1

Motivul demisiei: M-am lasat de SA:MP si incurc o factiune serioasa cu inactivitatea mea

Nick: EloMetin

Rank:2

Motivul demisiei: As vrea sa ma intorc acasa..

Demisii acceptate, multumim pentru prestatia voastra in aceasta factiune.

Posted

Nick: Hawx

Motivul demisiei: Nu prea e activitate, prea multa vanatoare + ca it's gang timeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Multumesc TheOne/EnZio/bL@cK pt. ajutor si pentru sustinere. :tiphat:

Posted

Nick: bL@cK

Rank: 5

Motivul demisiei: Vreau sa incerc in hitman.

Succes TheOne in continuare. :beer:

Demis....Multumim pentru prestatia ta in aceasta factiune, te mai asteptam.

Posted

Nick: White

Motivul demisiei: Mi-a revenit pofta de DM...Scuze theone,vreau sa ma alatur celor din grove,bafta cu factiunea :*

Posted

Nick: White

Motivul demisiei: Mi-a revenit pofta de DM...Scuze theone,vreau sa ma alatur celor din grove,bafta cu factiunea :*

Demisie acceptata, multumim pentru prestatia ta in aceasta factiune.

Posted

Nick: GoTeK

Motivul demisiei: Prea multa cearta intre membri .Factiunea e frumoasa si bine organizata dar nu prea e actiune.TheOne mersi pentru sansa acordata.

PS:Scuze double post.

Posted

Nick: GoTeK

Motivul demisiei: Prea multa cearta intre membri .Factiunea e frumoasa si bine organizata dar nu prea e actiune.TheOne mersi pentru sansa acordata.

PS:Scuze double post.

Demisie acceptata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...