Jump to content
lego_kid

Demisii

Recommended Posts

Posted

Nick: RaDu

Rank: 1

Motivul demisiei: Am unele proble cu pc'u si asta provoaca lag si nu are rost sa stau in factiune daca sunt inactiv, poate ocup locul unuia care vrea sa faca parte din mafia.

P.S. Bafta all !

Posted

Nick: Konica

Rank: 1

Motivul demisiei: A fost si o perioada de inactivitate si as vrea sa intru in mafia rivala. Multumesc pentru sansa acordata.

Posted

Nick: InkAndrei

Rank: 2

Motivul demisiei: Nu pre se mai organizeaza nimic ,de 3 sapt si ceva de cand sunt in mafia nu stiu daca am vazut mai mult de 8 waruri. De cand s-au bagat familiile cei de rank 5 nu prea mai organizeaza nimic.Alt motiv este ca nu prea se mai activeaza.Sincer mai mult de 10 membri am vazut doar la sedinte.Multumesc

Posted

Nick: Nae

Rank: 5

Motivul demisiei: Imi pare rau ca am ajuns aici, dar de cand cu familiile nu mai exista notiunea de Factiune, nimeni nu mai vorbeste pe /f toti pe /fam, nu ai cu cine sa mergi la kill... familia x face war la cai, familia y face war la deliver, familia z face war la get si tot asa, nu mai exista The Mafia, acum exista familie ... Imi pare rau dar nu asta e sintomul The Mafia, para revine acel sintom eu fac o pauza. Voi reveni daca voi mai fi primit. Succes tuturor si VicenTzo ai grija si nu mai fa prostii :slap: :kiss:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...